Blog

Najbolje futrole za tipkovnice za iPad Mini 2 2021. godine

Ako na iPad mini (1, 2) pišete e-poštu, bilješke i izrađujete dokumente, tipkovnica uvelike poboljšava doživljaj za razliku od dodirivanja zaslona. iPad mini 2 futrole za tipkovnicu dvostruke su namjene: služe kao dobra Bluetooth tipkovnica i štite vaš iPad. Što je još važnije, svaki od njih dizajniran je da bude dobar stalak za iPad mini 2, tako da je lako tipkati i raditi na iPadu mini.

Tržište je prilično preplavljeno s puno udaraca i nekvalitetnim futrolama za tipkovnice iPad mini 2. Važna nije samo kvaliteta tipkovnice već sigurnosna kopija (baterija), cjelokupni dizajn, poklopac kućišta i njegova kvaliteta. Većina tipkovnica ima Apple raspored (Mac) i dolaze s dovoljno gumba za vrlo jednostavnu interakciju s iPad mini (mrežnicom). Odabrali smo nekoliko futrola / maski za Bluetooth tipkovnicu iPad Mini 2. Pogledajte:

1. BoriYuan

Kućište tipkovnice BoriYuan ima moderan izgled. Oblik koji se uklapa u oblik izvrsno se slaže s iPadom Mini. Zahvaljujući dnu od aluminijske legure i ABS plastičnim tipkama, poklopac je vrlo izdržljiv.

Možete pouzdati školjku da će izdržati udar. Osim zaštite, tipke nude osjetljiv osjećaj osiguravajući da vaše tipkanje ostaje jednostavno.

Postoje neke posebne tipke za brže izvršavanje zadataka. Ako volite šareni profil, cijenili biste šest opcija boja.

USP: Izdržljiva školjka

Pogledajte na Amazonu

2. elekfan

Govoreći istinu; zbog atraktivnog dizajna poželio sam "elecfan". Kućište s tvrdom ljuskom čvrsto se spaja s iPadom. Na stražnjoj strani ima poseban izrez za Appleov logotip, koji osigurava da marka može elegantno zasjati.

Klizanjem od 130 stupnjeva možete precizno podesiti kut gledanja. Možete iskoristiti sedam boja s LED osvjetljenjem za ugodan rad na vašem iPadu čak i noću.

Štoviše, elecfan dolazi u četverobojnim varijantama, uključujući crnu, ružičasto zlato, srebro i zlato.

USP: Sedam boja s LED osvjetljenjem

Pogledajte na Amazonu

3. Snugg

Snugg futrola za tipkovnicu sportskog i elegantnog izgleda. Ono što mi se sviđa kod njega je rotacija od 360 stupnjeva i prilagodbe s više kutova koji nude izvrsno korisničko iskustvo.

Kako je kućište tipkovnice izuzetno lagano, možete ga udobno nositi. Precizni izrezi za zvučnike, priključak i tipke osiguravaju vam izvrsno provođenje. Štoviše, dostupan je u šest prekrasnih boja poput ljubičaste, vruće ružičaste itd. (Radi s iPhoneom Mini 1/2/3)

USP: Rotirajući stalak za 360 stupnjeva

Pogledajte na Amazonu

4. Arteck

S većom veličinom tipke, kućište tipkovnice Arteck dizajnirano je da nudi iskustvo glatkog tipkanja. Brzo se povezuje s vašim iPadom putem Bluetootha.

Kućište tipkovnice dolazi s ugrađenim šarkama koje omogućuju iPadu da se nagne do 130 stupnjeva kako bi se dobio bolji položaj gledanja. Možete ga potpuno napuniti za jedan sat i koristiti do 50 sati. Podržava iPad Mini 1/2/3.

USP: Velika veličina tipke za glatko tipkanje

Pogledajte na Amazonu

5. SREĆNO

LUCKYDIY ima jednostavan dizajn i dolazi s odvojivom Bluetooth tipkovnicom. Nudi vam željenu fleksibilnost za uklanjanje tipkovnice kada je ne koristite.

Mekana PU koža glatke teksture pruža prijatan osjećaj, dok unutrašnjost od mikrovlakana pruža jastuk potreban za preživljavanje manjih padova.

Tipke imaju opružni mehanizam koji im pomaže da pruže taktilne povratne informacije. Kao rezultat, uživat ćete u tipkanju na tipkovnici. Nadalje, jaka baterija može isporučiti do 60-90 sati radnog vremena pri normalnoj upotrebi.

USP: Do 90 sati radnog vremena

Pogledajte na Amazonu

6. Fintie

Futrola za tipkovnicu Fintie obdarena je zadivljujućim izgledom. Izrađen s kvalitetnom PU kožom i mekanom unutrašnjošću od mikrovlakana, opremljen je da zaštiti vaš tablet od manjih padova.

Tipkovnica s najfinijim ABS materijalom olakšava tipkanje. S opružnim mehanizmom ispod svake tipke, on pruža taktilni odziv, ubrzava tipkanje. Bluetooth kućište tipkovnice dolazi u čak 14 živopisnih boja.

USP: Gumirana unutrašnjost za poboljšanu apsorpciju udara

Pogledajte na Amazonu

7. CWNOTBHY

Sviđa mi se kompaktni dizajn CWNOTBHY-a. To je hibrid legure aluminija i ABS plastike. Zahvaljujući čvrstoj strukturi školjke u stanju je izdržati udar.

Govoreći o tipkama, pružaju klikove povratne informacije. Osim toga, dolazi s nekim internetskim tipkama koje vam omogućuju ubrzanje zadatka.

Dizajn rotacije osovine možete maksimalno iskoristiti kako biste poboljšali svoje iskustvo gledanja. Štoviše, podrška za automatsko spavanje / buđenje čini ga vrlo učinkovitim.

USP: Dizajn rotacije osovine

Pogledajte na Amazonu

8. Alpatronix KX101

Bluetooth futrola za tipkovnicu "Alpatronix KX101" vrlo je zaštitna. Pripremljen s kvalitetnom PU kožom, može zaštititi vaš iPad od padova i ogrebotina. Intuitivna QWERTY tipkovnica nudi punopravno iskustvo tipkanja.

ABS chiclet tipke vrlo su osjetljive. Što je najvažnije, opremljen je za isporuku 120 sati radnog vremena i 800 sati dugog čekanja. Kućište bežične tipkovnice dolazi u samo dvije boje - crnoj i ružičastoj.

USP: Kvalitetna veganska koža

Pogledajte na Amazonu

Odjava

Nadam se da su ove futrole za Bluetooth tipkovnicu uspjele proći vaš test s dobrim ocjenama. Ako smatrate da je bilo koji od ovih slučajeva poseban, javite mi to. Također, ako postoji bilo koji slučaj na tipkovnici koji želite vidjeti na ovom popisu, svakako ga spomenite.