Blog

Najbolje Spotify alternative za iPhone i iPad u 2021. godini

Kad je riječ o vladavini srcem ljubitelja glazbe, Spotify zasigurno zna najbolje. Ukupno 191 milijun aktivnih mjesečnih korisnika (87 milijuna pretplatnika); usluga streaming glazbe prevladava.

Ali to ne znači da je Spotify besprijekoran. Postoje glazbene usluge koje pružaju bolju kvalitetu zvuka i omogućuju korisnicima da prenose tisuće pjesama. Dakle, ako se čini da je vaš ukus dovoljno ove usluge i tražite bolju opciju, ovaj kratki pregled najboljih Spotify alternativa za iPhone može vam pomoći u odabiru željenog kandidata.

Imati na umu; ne postoji savršena stvar. A svaka glazbena usluga ima svoje prednosti i nedostatke. Tako se na kraju dana sve svodi na vaše specifične sklonosti ili zahtjeve. Imajući to na umu, krenimo!

Najbolje alternative Spotify - izdanje 2021

1. Apple Music

"Apple Music" je najbolja alternativa Spotifyu. Ono što se ističe za Appleovu uslugu strujanja glazbe je ogroman katalog od oko 50 milijuna pjesama. Dakle, nije važno što fascinira vaš ukus; pronaći ćete pjesme s kojima volite zaglaviti.

Još jedna značajna značajka Apple Music-a je stručna priprema, za koju sam osobno smatrao da je cijenjena. Osim toga, možete pratiti što rade vaši omiljeni izvođači, a također možete provjeriti popise pjesama svojih prijatelja.

Aplikacija ima puno trikova u rukavu da oživi vaše glazbeno iskustvo.

Što se tiče cijene, Apple Music dolazi s tromjesečnim besplatnim probnim razdobljem. Nakon toga morat ćete se pretplatiti na obiteljski plan za 9,99 USD mjesečno ili 14,99 USD mjesečno (za do šest osoba).

Cijena: Tromjesečna besplatna proba / 9,99 USD mjesečno

preuzimanje datoteka

2. Pandora - strujanje glazbe

Pandora je dizajnirana za ljude koji imaju sklonost slušanju svojih omiljenih postaja.

Stvorite ekskluzivne stanice svojih najboljih umjetnika, pjesama, pa čak i žanrova. Aplikacija vam također preporučuje stanice na kojima biste se možda voljeli podesiti.

Osim glazbe, možete se pretplatiti na svoje omiljene podcaste da biste ih slušali u svoje prikladno vrijeme. To nije sve; također imate mogućnost preuzimanja svega što želite za beskrajno izvanmrežno strujanje.

Cijena: Besplatno / 3,99 USD (početna cijena)

preuzimanje datoteka

3. Amazon Music

Kad je riječ o osvjetljavanju vremena za glazbu, Amazon Music je više nego dovoljno dobar da udovolji potražnji.

Baš kao i Apple Music, Amazonova usluga za streaming glazbe također se može pohvaliti ogromnom bibliotekom od preko 50 milijuna pjesama. Istražite kurirane popise za reprodukciju i podesite stanice koje volite slušati.

Ova aplikacija također nudi personalizirane preporuke tako da ne morate trošiti puno vremena na otkrivanje pjesama koje vas jako fasciniraju. Štoviše, omogućuje vam i preuzimanje omiljenih pjesama kako biste ih sustigli izvan mreže.

Cijena: 30-dnevno besplatno probno razdoblje / 7,99 USD (početna cijena)

preuzimanje datoteka

4. YouTube Music

Svidjelo mi se ugađanje u "YouTube Music" jer je u potpunosti prilagođen strujanju pjesama od divnog iskustva. Vrhunac ove aplikacije je sposobnost kuriranja popisa za reprodukciju na temelju određenog konteksta i onoga što je u središtu pozornosti.

Stoga, svaki put kad poželite emitirati lijepu pjesmu, velike su šanse da ćete je dobiti upravo tamo. Ima snažnu pretragu koja puno olakšava otkrivanje pjesme.

Možete se nadograditi na YouTube Music Premium kako biste iskoristili brojne pogodnosti poput preuzimanja omiljenih pjesama za slušanje izvan mreže.

Cijena: Besplatno / 12,99 USD

preuzimanje datoteka

5. TIDAL Glazba - strujanje

Ako ste audiofil s bogatim ukusom za kvalitetu glazbe bez gubitaka, TIDAL Music bi bio vaš put.

Ova aplikacija tvrdi da ima preko 59 milijuna pjesama, što bi bilo više nego dovoljno da začini vaše glazbeno vrijeme. Sve pjesme i videozapisi pametno su uredili stručnjaci, tako da otkrivanje lijepe pjesme koja se može uklopiti u vaše specifično raspoloženje nije velika stvar.

Ovisno o vašim željama, možete stvoriti jedinstvene popise pjesama i uživati ​​u radiju na bazi pjesama. Nadalje, omogućuje vam prijenos pjesama na TIDAL iz bilo koje aplikacije za strujanje glazbe.

Cijena: 12,99 USD (TIDAL HIFI: 25,99 USD)

preuzimanje datoteka

6. Google Play glazba

"Google Play Music" prilično je pametan. Najzanimljivija stvar ove aplikacije je mogućnost otkrivanja vrsta pjesama koje se mogu uklopiti u vaše raspoloženje kada i gdje.

Aplikacija ima oko 40 milijuna pjesama, što je razmjerno manje od rivala. Međutim, u većini slučajeva knjižnica će vam biti više nego dovoljna da udovolji vašim potrebama.

Omogućuje vam prijenos do 50 000 pjesama u vašu osobnu kolekciju. Uz to, možete se pretplatiti na premium verziju da biste zajedno s YouTube Music Premiumom dobivali brojne pogodnosti poput YouTube Music-a bez oglasa.

Cijena: Besplatno / 9,99 USD / mjesečni individualni plan i 14,99 USD / mjesečni obiteljski plan

preuzimanje datoteka

7. Deezer

Deezer je jako podcijenjen. Ali, ako je vrhunska kvaliteta glazbe ono što tražite, vrijedi pokušati.

Govoreći o glazbenoj kolekciji, za koju se tvrdi da je 53 milijuna pjesama, ona je jednaka najboljima. Ovisno o vašem interesu i vrsti pjesama koje reproducirate, aplikacija predlaže pjesme.

Deezer Editors također stvaraju brojne posebne popise pjesama koje ćete možda pronaći na licu mjesta. Još je bolje što ovu aplikaciju možete koristiti za slušanje sportova uživo, podcastova, radio stanica, pa čak i audio kanala.

Cijena: Besplatno / Deezer Premium + 12,99 USD

preuzimanje datoteka

To je poprilično to! Dakle, ovo su moje najbolje glazbene aplikacije koje mogu dugoročno pružiti Spotifyju, posebno na iOS uređajima.

Koji je vaš odabir?

Sada je vrijeme da podijelite svoja razmišljanja o svim tim aplikacijama i onome što ih čini izvrsnim alternativama. Uz to, izbacite i naziv glazbene aplikacije koja zaslužuje biti uključena u gornju postavu.

Možda ćete voljeti pročitati i:

  • Kako postaviti Apple Music Song kao alarm na vašem iPhoneu
  • Kako prenijeti Spotify popise za reprodukciju u Apple Music
  • Najbolje aplikacije za strujanje glazbe za iPhone i iPad
  • Kako dodati Spotify Widget na iPhone
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found