Blog

Kako provjeriti indeks kvalitete zraka u Apple Maps na iPhoneu i iPadu

iOS 12.2 iznio je neke zaista lijepe značajke poput redizajniranog Apple TV daljinskog upravljača, podrške za HomeKit TV i još mnogo toga. Jedan od mojih najdražih novih dodataka je opcija pregleda "Kvaliteta zraka" u Apple Maps na iPhoneu.

Iako bi ova značajka mogla biti korisna za sve, ljudi koji su osjetljivi na onečišćenje zraka smatrat će je vrijednom pažnje. Govoreći o kvaliteti zraka; vrijednost AQI od 50 (ili ispod 100) smatra se dobrom / zadovoljavajućom, dok se vjeruje da je razina AQI veća od 100 nezdrava. Jednostavno rečeno, što je veća vrijednost onečišćenja zraka, to je katastrofalnije za zdravlje.

Prema zadanim postavkama ova je značajka usmjerena na zdravlje onemogućena. Dopustite mi da pokažem kako to možete provesti u djelo!

Kako doći do indeksa kvalitete zraka u Apple Map na iPhoneu ili iPadu sa sustavom iOS 12

Korak 1. Pokreni Aplikacija Postavke na vašem iOS uređaju.

Korak 2. Sada se pomaknite prema dolje i dodirnite Karte.

Korak # 3. Sljedeći, upaliti prekidač za Indeks kvalitete zraka.

To je to! Ubuduće će Apple Maps prikazivati ​​AQI.

Prema Agenciji za zaštitu okoliša (SAD), ako je razina AQI između 0 i 50, kaže se da je dobra i da ju predstavlja zelena boja. Slika dolje najbolje objašnjava kvalitetu zraka.

Završavati…

Čini se da se Appleov kontinuirani napor da aplikacija Karte dionica učini točnije i korisnije isplati. Iako se aplikacija još uvijek ne može suprotstaviti Google kartama, definitivno je moguća alternativa na iOS uređajima.

Očekuje se da će tehnološki div dati velik poticaj u iOS-u 13. Dakle, sljedećih dana možemo očekivati ​​oštre konkurencije između dvije popularne navigacijske aplikacije.

Možda biste htjeli na brzinu pogledati i sljedeće postove:

  • Kako podijeliti lokaciju uživo u iMessageu putem Apple Mapsa na iPhoneu
  • Povećajte glasnoću navigacije na Google kartama na iPhoneu ili iPadu
  • Kako podijeliti lokaciju Apple Mapsa putem iMessagea na iPhoneu / iPadu
  • Kako doći do biciklističkih uputa na Apple Maps u iOS-u

Kakav je vaš stav o Apple Mapama? Podijelite svoje povratne informacije dolje u odjeljku za komentare.