Blog

Najbolji izvršni slučajevi za iPhone X u 2021. godini

Nakon što sam upotrijebio nekoliko jako fanky futrola i ultra sjajnih navlaka, odlučio sam isprobati neke iPhone X naočitke futrole. Sviđaju mi ​​se slučajevi vrhunske izrade jer izgleda da nikad ne gube svoj vintage šarm. Međutim, oni s malo vitkijim profilom uvijek pojačavaju moju sklonost! Želite li pogledati sofisticirane slučajeve dizajnirane da se usklade s iPhoneom X? Sjajno! Dopustite mi da krenem zajedno s vama kako bih vam pomogao u odabiru pametnijeg pametnog telefona.

1. Sasuke

Sasuke je pripremljen za ljude koji obožavaju elegantnu torbicu novčanika. Izrezbarena mekanom PU kožom, ima vanjsku njegu teksture koja nudi poboljšano prianjanje. S dva odvojena utora možete pohraniti i nekoliko karata.

Iako je vrlo tanak, sposoban je spriječiti struganje i ujedno se dobro boriti s manjim padovima. Sasukea možete odabrati u šest boja lijepog izgleda poput crne, plave, smeđe, crvene, ružičastog zlata i kakija. Štoviše, Sasuke torbica za novčanik ima solidno doživotno jamstvo.

USP: Vanjski dio nježne teksture

Pogledajte na Amazonu

2. Dockem

Sportski vintage dizajn, Dockem je ono što biste trebali odabrati kako bi vaš iPhone izgledao lijepo! Vanjski dio od sintetičke kože dodaje dašak profinjenosti svom profilu. Ručno izrađeni dizajn donosi starinski šarm kojim biste se voljeli razmetati tijekom vašeg poslovnog vremena.

Torbica ima nekoliko zasebnih utora za nošenje vaših karata. Također možete pohraniti nešto gotovine unutar ugrađenih utora kako biste bili sigurni da ne morate nositi novčanik. Još jedna kvaliteta koju sam smatrao pohvalnom je tanak dizajn koji zadržava eleganciju iPhonea.

USP: Vintage dizajn

Pogledajte na Amazonu

3. Zmijska košnica

"Snakehive" izgleda zaista zamjetno s bogatim ručno izrađenim dizajnom. Ova futrola za novčanik folio izrađena je od vrhunske europske kože od nubuka. A mekana vanjska strana u kombinaciji s urednom izradom osigurava vam poboljšani grip.

Jedna značajna značajka Snakehive-a je da razvija vječnu patinu kako bi spriječila gubitak čuvenog šarma. Uključivanje novčanog džepa zajedno s više kartica znači da se ovaj slučaj novčanika može prilično dobro uklopiti u vaše potrebe.

USP: Europska nubuk koža

Pogledajte na Amazonu

4. iPulse Journal Series

Futrole za novčanik iz serije Journal iz iPulsea predstavljaju otmjeni profil. To je vrsta slučaja koja bez napora može postati vaš idealan suputnik na putovanju.

Govoreći o kvaliteti; navlaka je izrađena od talijanske kože i sportske profinjene izrade. Unutrašnjost ima džep za note i tri džepa tako da ne morate nositi tradicionalni novčanik.

A zahvaljujući unutrašnjem kućištu koje apsorbira udarce, Journal Series može s lakoćom podnijeti šok.

USP: Kvalitetna talijanska koža otmjenog dizajna

Pogledajte na Amazonu

5. Dreem Fibonacci

"Dreem Fibonacci" ima više user-friendly značajki od većine svojih rivala. A ako želite da se luksuzna torbica za novčanik uklapa u vaše različite potrebe, ova mora biti dobra opcija.

Navlaka vam omogućuje držanje više karata, a također dolazi s velikim džepom za note. Zahvaljujući uglavnom odvojivom dizajnu, nepotrebnu glavinu možete smanjiti.

Uz to, Fibonacci dolazi s ugrađenim magnetima koji podržavaju magnetske nosače automobila, tako da možete koristiti svoj pametni telefon bez ruku.

USP: Ugrađeni magneti za potporu magnetskim nosačima automobila

Pogledajte na Amazonu

6. Icarercase

Ako razmišljate o elegantnoj folijskoj naslovnici, "Icarercase" bi bila dobra opcija. Prava koža od kravlje kože daje joj estetski osjećaj, a uredni izrezi pridaju joj oblik koji odgovara obliku.

Unatoč tankom dizajnu, Icarercaseu neće biti teško boriti se s ogrebotinama. Prisutnost glatke unutrašnjosti od mikrovlakana igra veliku ulogu u održavanju ogrebotina na poštenoj udaljenosti.

S lako dostupnom kožnom teksturom možete očekivati ​​da će pametni telefon ostati ugodno smješten na vašem dlanu. Dodatno, kaki, crna i smeđa boja dodatno pojačavaju njegov izvršni dizajn.

USP: Elegantan dizajn s bogatom kožnom teksturom

Pogledajte na Amazonu

7. Jlyifan

JLYIFAN donosi visoko zaštitnu futrolu za vaš iPhone X. Ova futrola za zaštitu čuva vaš telefon od ogrebotina, neravnina i udaraca. Ovaj je iznutra neizmjerno robustan i izuzetno prostran.

U futrolu možete spremiti svoje kreditne / debitne kartice; također pohranite novac i novčiće u namjenska mjesta. Provjerite njegovu magnetsku zatvarač koja drži kućište sigurno zatvorenim.

USP: Prostrani slučaj

Pogledajte na Amazonu

8. LippBest

U trenutku kad sam bacio pogled na LippBest, poželio sam ga vidjeti na svom iPhoneu. Pokrivajući bogatu izradu, ova futrola za novčanik izrađena je od prave kravlje kože. Glatka kožna tekstura osjeća se prilično ugodno na dlanu, a istovremeno poboljšava njegov izgled.

Unutar utora možete udobno nositi nekoliko karata i neke novčanice od dolara. Lako dostupni nosači za zvučnike, imat ćete više kutova gledanja za uživanje u svojim videozapisima. Povrh svega, LippBest dolazi s doživotnim jamstvom.

USP: Prava koža od kravlje kože

Pogledajte na Amazonu

9. TurtleBack

Ako više volite klasu od glamura, TurtleBack vas može osvojiti. Izrađen od visokokvalitetne kože, ima izvršni profil. Zahvaljujući mekoj unutrašnjosti, futrola štiti vaš pametni telefon i od udaraca i struganja.

Torbica odgovara vašem iPhoneu s tankom futrolom. Poklopac od neodimijskog magneta omogućuje vam sigurno zatvaranje kućišta. Pomoću metalne kopče za remen na kućištu možete pričvrstiti futrolu na remen kako biste uređaj nosili u potpunom miru.

USP: Izvršni profil

Pogledajte na Amazonu

To je sve narode!

Koji je vaš odabir?

Siguran sam da vam se svidjelo gledati gore spomenute slučajeve. Usput, koji će se upariti s vašim iPhoneom X?

Ne propustite:

  • Najbolji iPhone X slučajevi
  • Futrole za iPhone X novčanik
  • Najbolji tanki futrole za iPhone X
  • Najbolji iPhone X jasni slučajevi