Blog

ADT Go Osobna sigurnost aplikacija za iPhone i Android uređaj

ADT ne treba predstavljati. Posljednjih desetljeća ova marka osigurava sigurnost vašeg doma i posla. A sada će isto ime zaštititi vas i vašu obitelj u pokretu. ADT Go jedna je od najboljih aplikacija za osobnu sigurnost koju možete instalirati na svoj iOS ili Android uređaj. Ova će aplikacija nadgledati lokaciju u stvarnom vremenu za vas i vaše najmilije, pružiti pomoć na cesti, izvješća o sigurnoj vožnji i još mnogo toga.

Besplatna aplikacija na vašem uređaju nudi nebrojene značajke; možete nadograditi na premium da biste istražili dodatne pogodnosti aplikacije. Budući da ste glava obitelji, uvijek možete paziti na svakog člana - gdje se nalazi, koliko brzo vozi, koliko koristi telefon tijekom vožnje itd.

ADT Go Osobna sigurnost App za iPhone i Android:

ADT Go je toliko koristan da ćete se brzo pretplatiti na njegove premium značajke nakon korištenja njegovih besplatnih programa. Aplikacija sigurno povezuje sve članove obitelji bez obzira gdje se nalazili.

Savršeno za tinejdžere u obitelji

Kad vaša djeca napune 18 godina, trebaju im automobil ili neko drugo vozilo. Vozačka dozvola ih ne čini nesretnima; Budući da su mladi, uvijek im se naplaćuje sagorijevanje gume na cestama. Ali to bi ih moglo dovesti do nesreća. Za tinejdžere vozače u vašoj obitelji ova aplikacija može provjeriti brzinu vožnje vaše djece. Uz to, aplikacija također može nadzirati vrijeme kada vaša djeca koriste telefon u vožnji. Tako, sjedeći u svom uredu ili dnevnoj sobi, možete kontrolirati bijes ceste svoje djece.

Još jedna značajna značajka ADT Goa je karta zločina na lokaciji. Prije nego što krenete prisustvovati proslavi kuće u novom prebivalištu vašeg prijatelja, možete provjeriti prijavu zločina na tom mjestu. Lokalni podaci o kriminalu prikazat će vam kriminalne radnje određenog područja. Ova značajka upozorava vas i članove vaše obitelji prije posjeta novom mjestu u vašem gradu ili izvan njega. Možete dobiti sve lokalne informacije o kriminalu i biti sigurni.

Obiteljska karta lokacije

Za ovu je značajku potreban pametni telefon za svakog člana vaše obitelji. Iako je loša strana ove aplikacije, značajka vam daje upozorenja kada vaša djeca odu u školu ili se vrate kući. Ovo je osobito korisno za roditelje s djecom s zasunom. Ova je aplikacija namijenjena užurbanoj obitelji jer su članovi tijekom radnog vremena udaljeni jedni od drugih.

Kad su vaša djeca tinejdžera u automobilu, najviše vas brine njihova sigurnost. Budući da su mladi ponekad prekomjerni, teško je kontrolirati svoju strast i agresiju. Međutim, aplikacija vam daje izvješća o sigurnoj vožnji kada vaš sin ili kći voze automobil. ADT Go šalje vam izvješća o vožnji vaše djece. Tako ćete saznati kada vaša djeca prekomjerno ubrzavaju, koriste telefon tijekom vožnje, pritiskaju jake kočnice ili ubrzavaju.

SOS odgovor

Osigurajte sigurnost svoje obitelji i sebe koristeći SOS odgovor; ova vrhunska značajka pruža brzu pomoć ADT agenta. Samo pritisnite gumb i dobit ćete brz odgovor. Ova vam značajka može pomoći kada naiđete na nesreću ili se nađete u opasnosti.

SOS odgovor također se aktivira kada otkrije pad. Timovi za hitne slučajeve pokreću se kad saznaju za nesreću.

Pomoć na cesti

Probušena guma može pokvariti vašu dugu vožnju s obitelji. Zahvaljujući pomoći na cesti tvrtke ADT Go, takve se neugodne situacije mogu riješiti odmah. Aplikacija pruža pomoć na cesti 24 × 7 za premium korisnike. Možete ih nazvati iz aplikacije, a agenti će požuriti na mjesto za spašavanje.

Više informacija potražite na adt.com

To je sve narode!

Odjava ...

Što se tiče zaštite i sigurnosti obitelji, nijedan trošak nije prevelik. Po ovoj cijeni ADT Go nudi izvrsnu uslugu i pomoć za premium korisnike. Ono što dobijete nesumnjivo je vrjednije od onoga što plaćate. Predložio bih da za sigurnost sebe i obitelji odaberete ovu aplikaciju.

Želite li koristiti premium uslugu ADT Go? Ostavite svoje komentare u donjem odjeljku ili ćete možda svoje povratne informacije podijeliti u odjeljku za komentare.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found