Blog

TruSloMo - najjednostavnija aplikacija Slo-mo Video Maker / Editor za iPhone

Svijet slo-mo videozapisa ponovno je zainteresiran nakon što je Apple stavio 120fps na kameru u iPhoneu 5s i dodao slo-mo značajke. I naši su interesi potaknuti i kad naletimo na nešto što je povezano sa usporenom snimkom, obično ne dopuštamo da to prođe.

Ažuriraj: Aplikacija više nije dostupna.

TruSloMo je nova aplikacija za iPhone, iPod Touch i iPad koja vam omogućuje dodavanje slo-mo efekata bilo kojem videozapisu s vaše kamere. To je jedna od najjednostavnijih i najlakših slo-mo aplikacija koje smo vidjeli već neko vrijeme. Vrijedno je pokušati ako želite stvoriti usporene videozapise na svom iPhoneu (4, 4s, 5, 5s, 5c).

TruSloMo iPhone App Review

Poput značajke Panorama za iPhone 5, i slo-mo za iPhone 5s dodatak je za uređaj, što čini da mnogi korisnici iPhonea 4/5 / 4s nekako zavide svojim kolegama s iPhonea 5s. Nepotrebno je reći da su slo-mo videozapisi samo zabava kad ih kliknete na iPhoneu 5s. Iako njihov izvoz nije jednostavan, značajka i dalje čini da se puno ljudi okreće.

U prošlosti su aplikacije koje smo pregledali za slo-mo videozapise bile dobre. TruSloMo je bolji u jednom odjelu: stvaranje slo-mo od postojećih videozapisa. Inače, to je jedino što TruSloMo radi (kao osnovna funkcionalnost) i to izvrsno.

Uz TruSloMo možete odabrati videozapise s fotoaparata i odabrati početnu i završnu točku za slo-mo efekt. Možete pregledati efekt, a zatim ga primijeniti ako ste zadovoljni. A onda, kada ga izvezete, videozapis se sprema u album s fotoaparatom kao novi videozapis. To je to: odavde ga možete izvesti, podijeliti ili poslati e-poštom ili porukom.

Ono što mi se stvarno svidjelo kod TruSloMo je što je cijeli postupak toliko jednostavan da nema krivulje učenja. Također, kvaliteta je prilično dobra (u usporedbi s drugim aplikacijama koje smo koristili).

Značajke aplikacije TruSloMo iPhone:

  • TruSloMo omogućuje korisnicima dodavanje više slo-mo dijelova unutar jednog videozapisa
  • Dobra kvaliteta rendera
  • Kupnja putem aplikacije (0,99 USD) omogućuje vam da imate više slo-mo dijelova unutar jednog videozapisa
  • Videozapisi spremljeni u fotoaparat mogu se lako izvesti / podijeliti na društvene web stranice
  • Podržava sve iOS uređaje sa sustavom iOS 7 (i novijim)
  • Jednostavno uređivanje vremena početka i završetka za slo-mo efekt
  • Najjednostavnije sučelje

To je sve narode!

Ostanite povezani s nama putem Facebooka, Twittera i Google Plusa da nikada ne biste propustili naše najnovije priče.