Blog

Najbolji iPhone XR slučajevi bežičnog punjenja u 2021. godini

Kada svoj iPhone XR punite bežično, štedite se od spajanja kabela za grom na svoj uređaj. Samo stavite svoj pametni telefon na podržani Qi bežični punjač i spremni ste za polazak! Ali što ako poklopac koji koristite nije ugrađen u ovu novu tehnologiju punjenja? Zatim morate ukloniti odijelo s uređaja prije nego što platite naknadu. Ako vam se učini nezgodnim, odaberite jedan od najfinijih kućišta kompatibilnih s bežičnim punjenjem za iPhone XR.

1. Casetify

Casetify za izradu kućišta koristi Qì Tech materijal otporan na udarce, koji se može oduprijeti udarcima i apsorbirati udarce. Ono što Casetify slučajeve čini jedinstvenima jest praksa ručnog pregleda svakog slučaja od kuta do kuta.

Izražajni dizajn i zaštitni inženjering čine ovaj slučaj tankim i snažnim. Casetify je ovaj slučaj izradio od vanjske vanjske strane izdržljivog računala i TPU sloja kako bi profil ostao neugledan.

USP: Slučaj ručno pregledan

Pogledajte na Amazonu

2. MoKo

MoKo je istaknuta marka u svijetu iPhone opreme. Ova futrola kompatibilna s bežičnim punjenjem ima savršen dizajn s rupom na rupu za udobno nošenje telefona. Provjerite ojačane kutove i povišene rubove kako biste zaštitili zaslon telefona.

Ovo je kućište izrađeno od visokokvalitetnog materijala; MoKo je upotrijebio fleksibilne i mekane TPU gumene rubove odbojnika. Za veću zaštitu, MoKo je dodao tvrdi stražnji poklopac računala kako bi bio jači i jednostavniji.

USP: Ojačani kutovi

Pogledajte na Amazonu

3. Elago

Ljubitelji minimalizma ne žele ništa dodatno - bilo da se radi o umjetničkom djelu ili zaštitnom kućištu. Elago to zna i stoga je stvorio remek-djelo minimalnog dizajna. Izuzetno tanak i lagan dizajn ne dodaje masu vašem iPhoneu XR.

Dizajn je toliko neasertivan da nećete osjetiti da je vaš telefon prekriven Elagoovom zaštitnom futrolom. Elago je za izradu ovog slučaja, koji je u potpunosti funkcionalan, upotrijebio fleksibilni polipropilenski materijal.

USP: Minimalistički dizajn

Pogledajte na Amazonu

4. Ringke

Ringke je popularna marka koja proizvodi cool dodatke za iPhone i iPad. Ova futrola kompatibilna s bežičnim punjenjem tanka je i lagana. Budući da je kućište izrađeno od TPU-a, žilavo je i fleksibilno.

Ringke drži precizne izreze koji će vam pomoći da brzo i udobno pristupite gumbima i priključcima. Njegova zaštita cijelog tijela pokriva sva četiri kuta i bočne rubove na vašem iPhoneu XR.

USP: Napredna sigurnost apsorpcije udara

Pogledajte na Amazonu

5. Spigen

Spigen je jedna od vodećih marki iPhone opreme. U ovom je slučaju Spigen koristio hibridnu tehnologiju u kombinaciji s TPU odbojnikom i izdržljivim stražnjim računalom. Pokažite svoj originalni dizajn telefona pomoću Spigenove kristalno prozirne prozirnosti.

Podignuti okviri podižu ekran vašeg telefona i izbočenje kamere. Na ovom slučaju možete jednostavno i brzo pritisnuti tipke s preciznim izrezima.

USP: Prozirna leđa

Pogledajte na Amazonu

6. Androgate

Androgate donosi otmjeni dizajn istaknut suptilnim mat finišem koji daje moderan izgled. Ovo kućište pokriva maksimalan dio vašeg iPhonea s povišenim okvirom za osiguranje zaslona i kamere.

Pogledajte poseban uzorak rešetke koji vašem telefonu ostavlja prostora za toplinu i zaustavlja se od pregrijavanja. Iako je dizajn elegantan, kućište je izdržljivo jer je izrađeno od mekog, fleksibilnog TPU-a i tvrde PC ljuske.

USP: Sveobuhvatna zaštita

Pogledajte na Amazonu

7. Fly Hawk

Mnogi korisnici imaju dojam da futrole kompatibilne s bežičnim punjenjem nisu od kože. Fly Hawk srušio je ovaj mit i proizveo PU kožnu futrolu kompatibilnu s bežičnim punjenjem.

Ova kožna futrola napravljena je za sve korisnike - muškarce, žene i tinejdžere. Savršeno pristaje, tanak je i elegantan, ovo meko kućište pokriva rubove obje strane i ima povišene usne.

USP: Materijal od PU kože

Pogledajte na Amazonu

8. ComoUSA

ComoUSA donosi tanko i lagano kućište koje svojim 1,5 mm profilom ne povećava glavninu vašeg telefona. Ova tanka futrola ima ojačane kutove kako bi zaštitila vaš telefon od slučajnih padova i udaraca.

Kristalno čisto kućište omogućuje prikaz stražnjeg stakla na telefonu. Provjerite uzorak mikrotočaka koji zaustavlja mokro prianjanje i omogućuje čisto i čisto prijanjanje.

USP: Uzorak mikrotočaka

Pogledajte na Amazonu

9. VRS DIZAJN

VRS DESIGN jamči dug životni vijek vašeg kućišta izrađenog od visokokvalitetnog, čvrstog akrilnog materijala i TPU odbojnika. Ovaj slučaj ima vječno prozirne poleđine protiv žutanja, koje pokazuju stvarnu boju i dizajn vašeg iPhonea XR.

Kucanje na gumbe i kontrole ugodno je iskustvo jer ovaj slučaj osigurava reaktivne povratne informacije zajedno s preciznim izrezima.

USP: Leđa protiv žutanja akrila

Pogledajte na Amazonu

10. Teryei

Teryei koristi PC materijal s galvanskim galvaniziranjem, što čini profil vašeg telefona tankim i laganim. Ovo kućište precizno pristaje na vaš iPhone XR i daje elegantan dizajn. Možete spriječiti trošenje vašeg iPhonea svaki dan.

Ovo tanko kućište kombinira vrhunsku zaštitu s izvrsnim dizajnom koji vam omogućuje uživanje u brzom pristupu osnovnim priključcima i tipkama na vašem iPhoneu.

USP: Cool i moderan

Pogledajte na Amazonu

To je sve narode! Ovo sažima naš popis slučajeva bežičnog punjenja za iPhone XR.

Tvoj izbor…

Bežično punjenje pametan je način za uključivanje iPhonea XR. Jedna od blagodati kućišta podrške za bežično punjenje je ta što ne morate uklanjati kućište tijekom punjenja telefona.

Futrola kompatibilna s bežičnim punjenjem omogućuje vam gledanje videozapisa i razgovor s kontaktima. Pogodnost je ključ, jer bi korisnici voljeli uživati ​​u FaceTime pozivima na iPhoneu XR kad se uređaj bežično puni.

Možda biste željeli uputiti još slučajeva iPhone XR:

  • Torbice za teške uvjete za iPhone XR
  • iPhone XR vodootporne futrole
  • Najbolji iPhone XR slučajevi
  • Najbolji slučajevi iPhone XR novčanika

Koju futrolu kompatibilnu s bežičnim punjenjem želite kupiti za svoj iPhone XR? Podijelite svoje misli i povratne informacije s nama u odjeljku za komentare.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found