Blog

Kako onemogućiti efekte zaslona iMessage na iPhoneu i iPadu

Učinci zaslona iMessage na iPhoneu / iPadu zabavni su za upotrebu i mogu dodati štih u 'uobičajenu komunikaciju' s nizom efekata zaslona i oblačića. Međutim, držim ga podalje kako bih spriječio nepotrebno bombardiranje učinaka. Samo sam malo osjetljiv na pokrete, a ti me mjehuričasti efekti ponekad odvrate kad radim na važnim stvarima. Ako i vi spadate u istu kategoriju, evo kako možete onemogućiti efekte zaslona iMessage.

Kako onemogućiti automatsko reproduciranje efekata iMessage na iPhoneu ili iPadu

  1. Otvori Postavke aplikaciju na vašem iPhoneu
  2. Idite na Pristupačnost odjeljak.
  3. Sada odaberite Pokret i isključiteAutomatska reprodukcija iMessage efekata.’

BILJEŠKA: Gore navedeni koraci odnose se samo na uređaje koji rade na iOS-u 13 ili novijoj verziji. Ako upotrebljavate prethodnu verziju iOS-a, morat ćete otvoriti Aplikacija za postavke → Pristupačnost → Smanji pokret → Onemogući iMessage efekte zaslona.

Mogu li trajno onemogućiti efekte zaslona iMessage?

Bojim se da to ne možete učiniti. Međutim, gore spomenuti koraci zaustavit će neželjeno pokazivanje efekata i dati mamac u ruku. Nakon ovoga, možete odabrati ručno reproduciranje ovih efekata pomoću 'ReprizaOpcija ispod oblačića s tekstom.

Odlučujete li onemogućiti efekte zaslona iMessage na uređaju?

S novim nadogradnjama iMessage i značajkama poput Memojija, personaliziranog profila, vraćanja emojija itd., Apple je nesumnjivo učinio zadanu aplikaciju za chat privlačnom. Međutim, postoje dani kada volite stvari jednostavne. Nadam se da će vam koraci pomoći. Samo u slučaju da vam još nešto mogu pomoći, javite mi.

Voljeli biste pročitati i ove postove:

  • Jednostavni popravci za iMessage greška su odjave na iPhoneu
  • Kako znati je li vas netko blokirao na iMessageu
  • Kako promijeniti boju mjehurića iMessage na iPhoneu i iPadu
  • Ispravite da iMessage obavijesti ne rade na iPhoneu (9 rješenja)
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found