Blog

Najbolji slučajevi kopča za remen za iPhone 6 2021. godine

Sada je očito da će nošenje iPhonea u džepovima biti malo neugodnije nego prije zahvaljujući veličini iPhonea 6. Ako ste netko tko više voli futrolu za remen za nošenje iPhonea 6, donekle ste razmaženi za izbor. Na tržištu postoji fascinantna raznolikost futrola za kopče za pojas iPhone 6.

# 1. DODATAK Jednorog Buba Pro

SUPCASE Unicorn Beetle Pro krasi mišićavi profil koji je pripremljen da zaštiti vaš pametni telefon iz svakog kuta. Čvrstom dvoslojnom konstrukcijom kućište kopče za remen bez napora štiti čak i gadne neravnine. Konstrukcija je dodatno pojačana kutovima zračnog jastuka kako bi se srušio udar.

Vrhunski TPU i PC materijal povećavaju njegovu trajnost. Kvalitetna zaštita zaslona osigurava da zaslon osjetljiv na dodir ima pouzdanu obranu koja sprječava ogrebotine. Na kraju, ova robusna futrola za kopču dolazi u pet zadivljujućih kombinacija boja.

USP: Dizajn otporan na udarce

Pogledajte na Amazonu

# 2. Debin

"Debin" bi se trebao uklopiti u vaše zahtjeve ako ste za jednostavnu vodoravnu futrolu za kopču. Nije prikladan za oblik, pa stoga vaš iPhone mora imati čvrst poklopac da bi ostao savršeno unutra.

Uključivanje dvije dodatne petlje remena povezane s magnetskim zatvaračem pruža poboljšanu sigurnost. Osim toga, ima i prilično glatku unutarnju oblogu tako da slučajni ogrebotine ostaju podalje.

USP: Dvije dodatne petlje remena zajedno s magnetnim zatvaračem

Pogledajte na Amazonu

# 3. Ugrađena serija SlimShield

Encasedova futrola za remen SlimShield serije lako je jedna od najboljih. Oni nude željenu zaštitu vašem pametnom telefonu bez dodavanja velike količine uređaja.

Čvrstom PCR konstrukcijom u potpunosti je sposoban izdržati udar. Unutrašnjost od mikro vlakana omogućuje mu zaštitu uređaja od ogrebotina.

Mekani dodir daje poboljšano držanje koje sprječava da vam uređaj isklizne iz ruku. Futrola se okreće za 180 stupnjeva i omogućuje vam sigurno držanje uređaja.

USP: Čvrsta PCR konstrukcija

Pogledajte na Amazonu

# 4. Zlatno proljeće

Što se izrade tiče, dao bih prilično visoke ocjene futroli za remen Golden Spring. Struktura sintetičke kože poboljšana je prekrasnim šivanjem. Torbica dolazi s jednom kopčom za remen i dvije dodatne petlje za dodatnu zaštitu.

Magnetskim zatvaračem možete udobno zatvoriti i otvoriti poklopac. Kreditnu karticu možete sigurno držati u utoru. Ova torbica profesionalnog izgleda dostupna je samo u dvije boje, crnoj i smeđoj.

USP: Meka unutarnja podstava

Pogledajte na Amazonu

# 5. Trianij

Trianium kućište kopče za remen ima pouzdan dizajn koji apsorbira udarce. Uz robusnu vanjsku površinu računala i mekanu gumiranu unutrašnjost, podnosi čak i gadne neravnine.

Sva su četiri ugla postavljena u oklop za širenje udara. Vanjska ovojnica nudi poboljšano držanje koje vam omogućuje udobnije držanje uređaja.

Ugrađena zaštita zaslona djeluje kao pouzdani štit zaslona osjetljivog na dodir. Povrh svega, Trianium je poduprt doživotnim jamstvom.

USP: Mekani gumirani interijer

Pogledajte na Amazonu

# 6. Kingsource

Izrađen od visokokvalitetne kože, kopča za remen Kingsource ima polirani dizajn. Uredna izrada poboljšava njegov izgled. Dolazi s jakim magnetskim zatvaračem koji vam omogućuje da uređaj sigurno držite unutra. Mekana unutrašnjost štiti vaš pametni telefon od nule. Jednostavno možete okretati kopču za remen kako za okomito tako i za vodoravno pozicioniranje.

USP: Visokokvalitetna koža

Pogledajte na Amazonu

# 7. OtterBox

Zaista sam impresioniran faktorima oblika kopče za pojas OtterBox. Ima vrlo kompaktan izgled. Dolazi s vrlo funkcionalnom futrolom koja vam omogućuje sigurno pričvršćivanje uređaja. Futrola se također može udvostručiti i poslužiti kao praktični nosač koji će vam omogućiti uživanje u gledanju medija. Ova visokokvalitetna kopča za remen dolazi u dvije boje - crnoj i bijeloj.

USP: Dizajn koji apsorbira udarce

Pogledajte na Amazonu

# 8. Bomea

Bomea kopča za pojas izrađena je od vrhunske kože. Rafiniranog dizajna ima profesionalni izgled. Dolazi s dvije dodatne petlje za remen kako bi pružio dodatnu sigurnost.

Magnetsko zatvaranje osigurava da vaš uređaj ostane siguran u vrećici. Mekana unutarnja obloga brani vaš pametni telefon od nule. Ima zaseban utor za osobnu iskaznicu.

USP: Dvije dodatne petlje remena

Pogledajte na Amazonu

# 9. WizGear

WizGear kopča za pojas prikazuje solidan dizajn koji pruža zaštitu cijelog tijela vašem pametnom telefonu. Sloj koji apsorbira udar dodatno ojačava njegovu konstrukciju; pomažući mu da zaštiti vaš iPhone od udara. Robusna konstrukcija ključ je njegovog dugog vijeka trajanja.

Štipaljka za remen može se jednostavno prilagoditi kako biste mogli čvrsto pričvrstiti uređaj. Štoviše, ugrađeni nosač omogućuje vam gledanje omiljenih videozapisa u portretnom i pejzažnom načinu.

USP: Ugrađeni nosač

Pogledajte na Amazonu

# 10. BENTOBEN

"BENTOBEN" je slano prilagođen vašim avanturističkim vremenima. Izuzetno robusna konstrukcija računala zaštićena je utvrđenim kutovima kako bi se vaš iPhone 6 / 6s obranio od svih vrsta opasnosti.

Prisustvo rotirajuće futrole za kukove za 360 stupnjeva pruža potrebnu fleksibilnost za udobnije nošenje iPhonea. Osim toga, ova teška futrola ima i koristan nosač tako da možete poduprijeti iPhone kako bi gledao vaše omiljene pokrete u željenom kutu.

USP: Futrola za kukove s rotacijom od 360 stupnjeva

Pogledajte na Amazonu

To je sve narode!

Zamotati…

Koji će se kopča za pojas spojiti s vašim iPhoneom 6 / 6s? Bilo bi lijepo znati njegovo ime i kvalitetu koja vam se svidjela u njemu.

Ono što ove kopče za remen čini tako korisnima je sposobnost omogućavanja udobnog pričvršćivanja pametnog telefona. Oni pružaju željenu zaštitu vašeg uređaja. Štoviše, izrađeni su od kvalitetnog materijala i dugo traju.

Možda biste htjeli provjeriti i ove popise dodatne opreme;

  • Najbolje kućište za bateriju za iPhone 6
  • Torbice za novčanik iPhone 6
  • Najbolji futroli za iPhone 6 Folio
  • Najbolji tanki kućišta za iPhone 6