Blog

Kako ukloniti ili sakriti ladicu aplikacije u aplikaciji za poruke za iPhone

Ladica aplikacije za poruke na vašem iPhoneu omogućuje vam brz pristup stavkama koje biste voljeli koristiti prilikom slanja tekstova. Ova ladica korisnicima olakšava odlazak na njihove aplikacije bez glatke promjene zaslona aplikacije. U slučaju da ste umorni od gledanja niza aplikacija svaki put kada otvorite aplikaciju, postoji jednostavniji način da sakrijete ladicu aplikacije Message na svom iPhoneu i smanjite probleme. Evo kako to možete učiniti.

Mogu li ukloniti ladicu aplikacije za poruke?

Ladica aplikacije iMessage ne može se ukloniti jer je to zadana značajka koja je otvorena za sve korisnike iPhonea. U tom slučaju previdite i smanjite broj problema. Način sakrivanja ladice aplikacija dostupan je korisnicima kojima je teško rukovati. Skrivanje ladice aplikacija nije dostupno svim korisnicima iOS-a. To će raditi samo ako se uređaj ažurira na iOS 11 ili noviju verziju i za iPhone i za iPad.

Kako sakriti ladicu aplikacije u aplikaciji Messages za iPhone

Ladica aplikacija uključuje aplikacije kao što su Fotografije, Trgovina, Memoji, Naljepnice, # slike, Digitalni dodir i Glazba.

  1. Otvori Aplikacija za poruke na vašem iPhoneu.
  2. Dodirnite bilo koji postojeći razgovor u aplikaciji.
  3. Sada, da biste sakrili ladicu aplikacije iMessage, dodirniteTrgovina) ikona u donjem lijevom boku.

Vidjet ćete da je ladica aplikacija skrivena. U slučaju da ponovno želite vratiti ladicu s aplikacijama, dodirnite "Trgovina) opet ikonu.

Postoji mogućnost brisanja iMessage aplikacija ako ne želite zadržati nijednu od ponuđenih aplikacija. Ili čak možete upravljati aplikacijama koje ćete držati u ladici aplikacija. Od svih opcija koje imate mogu se odabrati korisne.

Sumirati!

Čini se da ove aplikacije na zaslonu poruka ometaju korisnika dok tipka poruku. Nekima od njih ove bi mogle biti korisne jer je ladica aplikacija dizajnirana tako da korisnik ne mora mijenjati zaslon da bi prešao u druge aplikacije.

Što mislite o postojanju ladice aplikacija? Ometa li vas tijekom upotrebe aplikacije iMessage ili vam se čini korisnom? Podijelite svoje stavove u odjeljku za komentare u nastavku! Sljedeći put ćemo vas upoznati s još takvih uvida. Do tada istražujte i budite u toku sa svim novim značajkama koje izlaze !!

Sadržaj koji biste možda željeli pročitati:

  • Kako isključiti potvrde o čitanju na iPhoneu za iMessage
  • Mogu li koristiti iMessage na Windowsima i Android telefonima?
  • iMessage čeka aktivaciju na iPhoneu? Evo popravka!
  • Kako koristiti efekte mjehurića i zaslona u iMessageu
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found