Blog

Najbolje aplikacije za povlačenje i ispuštanje za iPad Pro 2021. godine

Apple je iOS 14 nazvao monumentalnim korakom za iPad. I gledajući što je ekosustav donio najpopularnijoj tableti, možemo reći da tvrdnja ima značajnu supstancu. "Povuci i spusti" vjerojatno je najtraženija značajka iOS-a 14 za iPad. S obzirom na njegovu važnost u poboljšanju vašeg korisničkog iskustva, vrijedi sastaviti najbolje aplikacije za povlačenje i ispuštanje za iPad.

1. Google dokumenti

Google dokumenti izvrsni su za stvaranje i uređivanje dokumenata. Također možete surađivati ​​s drugima na dokumentima. Aplikacija je ažurirana tako da podržava značajku povlačenja i ispuštanja. Sada vam omogućuje povlačenje i ispuštanje teksta u dokument iz drugih kompatibilnih aplikacija. D&D funkcionalnost djeluje prilično dobro. Kad bilo koji obogaćeni tekst povučete u Dokumente, on će se preoblikovati u jednostavan tekst. Stoga ćete ga morati ponovno formatirati.

Osim povlačenja i ispuštanja, aplikacija radi čak i izvan mreže; omogućujući vam rad bez ikakvih smetnji. Štoviše, Google dokumenti podržavaju više jezika, uključujući engleski, afrikaans, albanski, amharski, arapski, armenski, azerbejdžanski, baskijski, bjeloruski, bengalski, bugarski, kambodžanski, katalonski, kineski itd.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

2. Medvjed

Bear je aplikacija za fino pisanje koja vam omogućuje stvaranje bilješki, proze, koda, pa čak i skiciranje vaše mašte. Tekst, datoteke, slike možete povući u i izvan aplikacije. Korištenjem hashtaga pametno ćete organizirati bilješke. Ima način fokusiranja koji vam omogućava da bez ikakvih smetnji obavljate naš posao.

Puno je opcija označavanja koje vam pomažu poboljšati pisanje. Još bolje; dobivate mogućnost izvoza datoteke u više formata, uključujući HTML, PDF, DOCX, MD, JPG itd.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

3. Iskra

Readdle’s Spark je najpametnija aplikacija za e-poštu za iOS. Uz podršku značajke Povlačenje i ispuštanje omogućuje vam povlačenje teksta, slika, veza itd. Iz drugih aplikacija u poruku. Također možete povući datoteke i fotografije dokumenata da biste ih jednostavno priložili e-pošti.

Uz to, možete i povući PDF privitke da biste ih uredili. Postoji i opcija za povlačenje teksta s tuđe e-pošte u drugu aplikaciju.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

4. 1Password

1Password je nesumnjivo najbolji upravitelj lozinki za iOS. Aplikacija je postala funkcionalnija s najnovijim ažuriranjem. Sada vam omogućuje povlačenje i ispuštanje korisničkih imena i lozinki s 1Passworda na drugu aplikaciju ili web stranicu.

Aplikacija vam omogućuje da svoje predmete držite u nekoliko različitih kategorija, kao što su prijave, kreditne kartice, adrese, bilješke, bankovni računi itd. Dobivate mogućnost stvaranja više trezora radi sigurnijeg čuvanja lozinki. Osim toga, upravitelj lozinki također podržava značajke višezadaćnosti kao što su Split View i Slide Over kako bi vam povećali produktivnost.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

5. Stvari 3

Ako tražite praktičniju aplikaciju koja će vam omogućiti da u potpunosti preuzmete kontrolu nad svojim zadacima, idite na stvari 3. Naravno, upravitelj zadataka je skup, ali izvrsno obavlja svoj posao i dopušta vam da se s puno poslova bavite potpuno mirno uma. Korištenjem povlačenja i ispuštanja moći ćete brzo stvoriti učinkovitiji projekt za svaki od ciljeva.

Možete držati karticu događaja u kalendaru kao i obveze i prema tome planirati svoje vrijeme. Štoviše, aplikacija također omogućuje prilagodbu vašeg tijeka rada kako bi bolje odgovarao vašim potrebama.

Cijena: $9.99

preuzimanje datoteka

6. Dobre bilješke 5

Veoma je malo aplikacija za bilješke koje su optimizirane za iPad kao GoodNotes 5. Osim što u potpunosti podržava Apple Pencil, aplikacija je dizajnirana i za nesmetano slaganje sa svim značajkama multitaskinga, uključujući "Dark and Drop". Dakle, možete povući i ispustiti bilješku iz jedne mape u drugu ili iz jedne bilješke u drugu kako biste sve uskladili s vašim potrebama.

Sljedeća značajna značajka GoodNotes-a je podrška za Sidecar koja vam omogućuje da svoj iPad koristite kao drugi zaslon vašeg Maca. Spremite ga za trenutke kada želite udvostručiti produktivnost koristeći snage i macOS i iPadOS. Osim što je zgodna aplikacija za bilješke, ona učinkovito obavlja i posao PDF uređivača tako da PDF datotekama možete lako upravljati.

Cijena: $7.99

preuzimanje datoteka

7. Evernote

Jednostavno rečeno, Evernote je izvrstan za brzo bilježenje i izradu popisa obveza. Aplikacija vam također omogućuje spremanje stvari tijekom pregledavanja weba kako biste ih kasnije čitali ili pregledavali.

Što se tiče funkcije povlačenja i ispuštanja, aplikacija je u potpunosti prihvatila ovu značajku; omogućujući vam neometano povlačenje i ispuštanje sadržaja. Na primjer, možete povući bilješke u druge aplikacije, a također lako premjestiti sadržaj iz drugih aplikacija u bilješke.

Osim ove korisne značajke, aplikacija također omogućuje stvaranje dnevnog reda, bilješki i impresivnih prezentacija. Još bolje, možete postaviti prilagođene podsjetnike da nikada ne propustite nijedan važan zadatak.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

8. Zračna pošta

Zračna pošta bogat je značajkama poštanskog klijenta i uvijek sam je uživao koristiti. Uz podršku značajke Povlačenje i povlačenje iOS-a 11 postalo je produktivnije. Možete povući više datoteka da biste ih priložili e-pošti. Omogućuje vam lako povlačenje stavki iz i iz aplikacije.

Uz to, aplikacija vam omogućuje skupno uređivanje poruka. Radi s Gmailom, Exchange EWS-om, IMAP-om i POP3. Štoviše, ima podršku čak 19 jezika, uključujući engleski, arapski, katalonski, hrvatski, češki, danski, nizozemski, francuski, njemački, hebrejski, mađarski, talijanski itd.

Cijena: $4.99

preuzimanje datoteka

9. Patent zatvarač

Ono što "Zipped" čini tako učinkovitom aplikacijom jest sposobnost da proces komprimiranja i raspakiranja zadataka učini bez poteškoća. Korištenjem D&D postupak možete učiniti nevjerojatno jednostavnim. Prijeđite na ovaj vodič za arhiviranje / raspakiranje datoteka na vašem iOS uređaju.

Cijena: $0.99

preuzimanje datoteka

10. 1Pisac

"1Writer" je ono što biste željeli učiniti pisanje i uređivanje teksta jednostavnijim i jednostavnijim zadatkom na iPadu. Korištenjem značajke D&D možete jednostavno premještati slike, poveznice i još više kako biste obogatili svoj članak.

Aplikacija se može pohvaliti s 20 različitih fontova koji vam omogućuju prilagodbu teksta. Tu je i tamna tema koja vam olakšava čitanje i pisanje noću. Pomoću preglednika unutar aplikacije možete tražiti sve što želite, a da ne morate napustiti aplikaciju.

Nadalje, ova aplikacija za pisanje kompatibilna je s nekoliko popularnih aplikacija trećih strana, uključujući Skice, Terminologija, Prvi dan, Uvodnik, Frazeologija, Byword, Ulysses, Tumblr, Chrome, Gmail, Launch Center Pro, Tweetbot, Dispatch, Due, Fantastical, Clear, OmniFocus, Things, 2Do itd.

Cijena: $4.99

preuzimanje datoteka

To je sve!

Koji je tvoj najdraži?

Dakle, koju ste od ovih aplikacija odabrali da pojačate svoju produktivnost? Bilo bi lijepo znati njegovo ime.

Jesmo li propustili uvrstiti bilo koju od vaših omiljenih aplikacija na ovaj popis? Obavijestite nas također.

Možda biste htjeli pročitati i ove postove.

  • Najbolje aplikacije za bojanje za iPad
  • Najbolje aplikacije za ubijanje stresa za iPhone i iPad
  • Aplikacije za crtanje za iPad
  • Najbolji tanki savjet Stylus za iPad
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found