Blog

Najbolji automobilski punjači za iPhone Xs Max i iPhone XR 2021. godine

Punjač za automobil jedan je od bitnih dodataka za vaše iPhone i iPad uređaje. Prije nego što krenete na putovanje radi užitka ili odlazak u svoj ured, možda ćete zaboraviti uzeti bateriju ili kućište baterije, ali u vašem automobilu uvijek je automobilski punjač za napajanje pametnih telefona i tableta. Ako posjedujete neki od najnovijih iPhonea, pogledajte vrhunske automobilske punjače za iPhone Xs Max, Xs i iPhone XR.

1. GemDox

U automobilski punjač GemDox ugrađen je gromobranski kabel koji je certificiran za Apple MFi. Uz to, ima i dodatni USB priključak za punjenje drugog uređaja. Plavi LED indikator pomaže locirati USB priključak u mraku. Dizajn je super tanak i kompaktan te će dodati ljepotu unutrašnjosti vašeg automobila.

Imajući MFi certifikat, osigurava zaštitu od prekomjernog punjenja, prekomjernog strujanja i pregrijavanja uređaja tijekom punjenja. Također, postoje dvije opcije boja koje odgovaraju interijeru vašeg automobila.

USP: Apple MFi certificiran

Pogledajte na Amazonu

2. Anker PowerDrive

Što se tiče nuđenja brzog i sigurnog rješenja za punjenje, vrlo malo automobilskih punjača može se mjeriti s učinkovitošću Anker PowerDrivea. Ovaj ultra prijenosni punjač dobro je izrađen i ima dva USB priključka za istodobno spajanje više uređaja.

No ono što PowerDrive čini tako sposobnom je sposobnost isporučivanja snage do 24 W (kombinirana), što je više nego sposobno za brzo napajanje vašeg uređaja. Dolazi s pozlaćenim krugovima koji smanjuju pojačanje topline i aspekte sigurnosti i učinkovitosti. Zahvaljujući vanjskoj izvedbi od legure, automobilski punjač također je sposoban odoljeti ogrebotinama.

USP: Brzo i učinkovito punjenje

Pogledajte na Amazonu

3. AmazonBasics

AmazonBasics je dugo bio jedan od najpopularnijih punjača za automobile. Dakle, mislim da se mnogi od vas ne bi iznenadili kad bi to vidjeli u ovom sastavu. Možete ga izravno spojiti u DC adapter vašeg automobila za brzo punjenje (izlaz od 2,4 A).

AmazonBasics dolazi s 3 metra dugim kabelom kako biste mogli ugodno napajati svoje uređaje. Osim toga, Apple MFi certifikat čini ga potpuno opremljenim za kompletan punjač za vaše iPhone uređaje. I na kraju, tvrtka ga nudi u dvije boje, poput crne i bijele, s jednogodišnjim jamstvom.

USP: Izravno se spaja u DC adapter za brzo punjenje

Pogledajte na Amazonu

4. Maxboost

Dizajn niskog profila automobilskog punjača Maxboost pruža izvrsne performanse kada ga koristite za punjenje iPhonea. Dvostruki USB priključak omogućuje vam istovremeno punjenje iPhonea i iPada.

Vožnja tijekom noći? Bez brige; možete brzo pronaći USB priključak jer Maxboost nudi unutarnje LED svjetlo koje vam omogućuje brzo i jednostavno korištenje ovog automobilskog punjača.

USP: LED svjetlo

Pogledajte na Amazonu

5. LOOGGO

LOOGGO-ov punjač za automobil pruža vam potpuno mirnoću jer je proizvod certificiran od strane RoHS, CE i FCC. Njegov inteligentni sklop štiti vaš telefon od kratkog spoja, pregrijavanja, prekomjerne struje i drugih opasnosti.

Nadograđeni IC čip automatski postavlja trenutni izlaz. Dva uređaja možete puniti s dva USB priključka od 2,4 A brzinom od 45% od ostalih standardnih punjača. U paketu ćete naći jedan kabel dužine 3 metra i jedan kabel dužine 6 stopa zajedno s punjačem podržanim doživotnim jamstvom.

USP: Višestruka sigurnosna zaštita

Pogledajte na Amazonu

6. Syncwire

Syncwire radi na pametnoj tehnologiji koja identificira vaš iOS uređaj i u skladu s tim isporučuje energiju. U pametni je ugrađeni gromobranski kabel koji se može proširiti i do 1,2 metra ako ga čvrsto povučete.

Ovaj automobilski punjač možete koristiti u svim modelima vozila s DC 12-24V ulazom. Nećete se suočiti s bilo kakvim smetnjama s radiom, Bluetoothom ili Wi-Fi mrežom.

USP: Izrađena od čvrstih materijala

Pogledajte na Amazonu

7. Earldom

Puno napunite iPhone kada se vozite do svog ureda i vraćate se kući. Earldomov punjač za automobil daje vam snagu od 3,1 AMPS za punjenje uređaja što je brže moguće. Kad odmotate kabel, proteže se do četiri metra; kako biste svoj iPhone mogli napuniti sjedeći na stražnjem sjedalu automobila.

Ovaj automobilski punjač dolazi s dva USB priključka koja omogućuju istovremeno punjenje dva uređaja. Kako bi vaš iPhone bio zaštićen od bilo kakve štete, Earldom je izgradio sigurnosni sustav, uključujući zaštitu od pregrijavanja, preopterećenja, kratkog spoja i prenapona.

USP: Namotani kabel

Pogledajte na Amazonu

8. Gembonics

Dajte veću zaštitu svojim iPhoneima i iPadima puneći ih automobilskim punjačem Gembonics, koji automatski zaustavlja punjenje uređaja kada postoji opasnost od prekomjernog punjenja ili kolebanja napona.

Ovaj je proizvod izrađen od vatrootpornih materijala koji pruža vama i vašem proizvodu veću sigurnost. To neće utjecati na reprodukciju radija, Wi-Fi ili Bluetooth dok punite uređaj u automobilu.

USP: Vatrootporni materijali

Pogledajte na Amazonu

9. Capshi

Kao netko tko je veći naglasak stavio na sigurnost i učinkovitost punjenja, pronašao sam Capshi do visine. Najbolji dio ovog automobilskog punjača je sposobnost isporuke do nevjerojatnih 36 W snage, što ga svrstava u red najsnažnijih automobilskih punjača na tržištu.

Uključivanje dvostrukih USB priključaka omogućuje Capshi punjenje više uređaja odjednom (3A za svaki port). Uz brzo punjenje, automobilski punjač nudi i pouzdanu zaštitu od opasnosti poput kratkog spoja i prekomjerne struje. Što se tiče izdržljivosti, ima aluminijsko kućište koje je dovoljno čvrsto da podnese malo udaraca.

USP: Izlaz od 36 W

Pogledajte na Amazonu

10. Meagoes

Meagoes proizvodi automobilski punjač za iPhone s certifikatom Apple, koji traje dugo. Mfi certificirani punjač brzo puni vaš uređaj s izlazom 2,4A; ovo je brže od vašeg originalnog punjača od 1A. To znači da možete brzo napuniti iPhone kada kasnite u ured ili želite odmah doći negdje.

Postoje dva USB porta s izlazom od 2,4 A koji mogu brzo napuniti vaš uređaj. Mfi kabel za grom od 3 metra omogućuje vam udobno sjedenje u automobilu držeći svoj uređaj. Kabel je šest puta čvršći od ostalih gromobranskih kabela dostupnih na tržištu. Može izdržati više od 12000 zavoja.

USP: 12000+ životnih vijekova zavoja

Pogledajte na Amazonu

Tvoj izbor…

Savršen automobilski punjač prepun je mnogih značajki poput robusnog materijala, vatrootpornih materijala, dugog vijeka trajanja, dugog kabla za grom i još mnogo toga. Prije nego što kupite bilo koji automobilski punjač za svoje iPhone uređaje, možete provjeriti neke značajke koje su vam važne.

Povezane objave:

  • Najbolje bežične Bluetooth slušalice za iPhone
  • Najbolje VR slušalice za iPhone
  • Nosači bežičnog punjača za iPhone
  • Najbolji nosači za automobil za iPhone

Koji biste punjač za automobil voljeli kupiti za svoje najnovije iPhone? Podijelite svoje povratne informacije s nama u odjeljku za komentare.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found