Blog

Aplikacija se zaglavila na Macu? Kako prisilno napustiti aplikacije

Je li vam aplikacija zapela na Macu? Ne možete li napustiti aplikaciju? Ne brinite; ovaj put smo smislili nekoliko jednostavnih trikova kako prisilno napustiti vašu Mac aplikaciju u djeliću sekundi. Postoje slučajevi kada je CPU memorija vašeg Maca puna ili aplikacija sadrži gomilu podataka, što bi mogao biti razlog što aplikacija često zapinje. Slijedite naše jednostavne trikove kako prisilno napustiti aplikacije na Macu i povećati brzinu uređaja.

Aplikacija se zaglavila na Macu? Kako prisilno napustiti aplikacije na Macu

# 1. Pritisnite Command + Option + Escape

Jedan od najjednostavnijih načina za pronalazak rješenja za "Aplikacija ne reagira na Macu" je samo pritisnuti Command + Option + Escape na Mac tipkovnici. Prilično je sličan upravitelju zadataka u operacijskom sustavu Windows. Odmah nakon pritiska tih tipki, pojavit će se prozor "Fore Quit Applications". Sada morate odabrati aplikacije koje se ne izvode ili ne reagiraju. A zatim kliknite gumb „Prisilno napusti“ na dnu prozora. To je to!

POVEZANO: Kako popraviti zaglavljene aplikacije na "Čekanju" na iPhoneu ili iPadu

# 2. Monitor aktivnosti

Monitor aktivnosti je još jedna opcija za napuštanje aplikacija na Mac knjizi. Samo pritisnite Naredba + razmak i pritisnite okvir pritiskom na "Activity Monitor" i prozor će vam pokazati aplikacije koje se trenutno izvode na vašoj Mac knjizi. Zatim odaberite bilo koju od aplikacija na popisu koje ne reagiraju i kliknite na „Quit“. Te aplikacije mogu koristiti puno Mac-ove CPU memorije i usporiti rad sustava. Zato je bolje napustiti i ponovo pokrenuti.

# 3. Koristite Apple Menu

Ovo je najjednostavnija od svih ovdje navedenih metoda. Sve što trebate učiniti je otvorite Appleov izbornik i samo kliknite Force Quit bilo koja aplikacija. Ali ako kartice ne reagiraju, možete isprobati bilo koju od dvije gore navedene metode. Ovo možda nije moćna metoda, ali lako se pamti i treba manje vremena da se napusti aplikacija koja ne reagira na Macu.

# 4. Još jedan tipkovni prečac

Sve što trebate je pritisnuti Command + Option + Escape + Shift prisiliti prilično sve aplikacije pokrenute na Macu. Tipke morate držati nekoliko sekundi i sve aplikacije koje ne reagiraju na vašem Macu bit će zatvorene.

Budi oprezan: Imajte na umu da bi se sve pokrenute aplikacije mogle zatvoriti. Dakle, koristite ovu opciju samo kada želite zatvoriti sve programe na Macu. # 5. Naredbeni redak

Pa, ako vaša aplikacija i dalje ne reagira na Macu, ovo je još jedan način da je napustite. Ako prilično dobro poznajete naredbene retke, to je jednostavno. Ali, ako niste svjesni ovih naredbenih redaka, bolje je odabrati bilo koju od četiri gore navedene metode. Prvo otvorite Monitor aktivnosti pritiskom na Naredba + razmak, a ne PID aplikacije koju želite zatvoriti, a zatim otvorite terminal i upišite Ubiti -9 PID aplikacije i pritisnite enter da ubijete. Nije li prilično jednostavno?Ovo je 5 najlakših metoda za prisilno napuštanje aplikacija na Macu. Nadam se da ste ga voljeli čitati, a ako i vi imate takav trik kojim možete ubiti aplikaciju koja ne reagira na Macu, javite nam u raspravi.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found