Blog

Kako prilagoditi iPhone X bočni gumb dvostrukog ili trostrukog klika

Budući da je ikonski gumb Početna zauvijek nestao, bočni je gumb pojačan kako bi popunio prazninu. Znajući koliko učinkovito tipka za UKLJUČIVANJE / ISKLJUČAVANJE obavlja više zadataka poput provjere autentičnosti plaćanja, aktiviranja Sirija, aktiviranja SOS-a za hitne slučajeve i još mnogo toga, navikla sam na to. Omogućiti malo bolju kontrolu; iOS vam omogućuje prilagodbu brzine klika na vašim iPhone X, Xs, Xs Max i XR (gotovo na način na koji vam je OS dopustio da fino podesite brzinu klika gumba Početna na starijim iPhoneima).

Dakle, samo u slučaju da vam se gumb za spavanje / buđenje učini prebrzim ili tromim, možete fino prilagoditi njegovu brzinu, ovisno o svojoj udobnosti. Dopustite mi da vam pokažem kako se to radi brzo!

Kako prilagoditi brzinu klika na bočnom gumbu iPhone X, Xs, Xs Max i XR

Korak 1. Pokreni Postavke aplikacija na vašem iPhoneu → Sada morate dodirnuti Općenito.

Korak 2. Zatim dodirnite Pristupačnost.

Korak # 3. Pomaknite se prema dolje i dodirnite Bočno dugme.

Korak # 4. Sljedeće imate tri mogućnosti:

  • Zadano
  • Usporiti
  • Najsporije

Možete odabrati bilo koju od opcija na temelju svojih potreba. Na primjer, ako vam se klik učini prebrzim za rukovanje, odaberite opciju Slow. A ako želite da brzina klika bude vrlo spora, odaberite najsporiju.

To je to!

Recite svoje

Zasad se ne žalim na bočni gumb. Radi prilično dobar posao. Kakav je vaš stav o tome? Podijelite svoja razmišljanja o tome u komentarima u nastavku.

Možda biste htjeli zaviriti i u ove postove:

  • Kako koristiti Apple Pay na iPhoneu X / Xs, Xs Max i XR
  • Kako postaviti i koristiti Face ID na iPhoneu i iPadu Pro
  • Face ID ne radi na iPhoneu
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found