Blog

Najbolji zaštitnici zaslona za iPhone 6 / 6s u 2020

Iako se riječ "safir" nije pojavila u PR-u za iPhone 6 ili iPhone 6s, Apple je najvjerojatnije radio na stvaranju tvrđih, krutijih i značajnijih zaslona zaslona za svoj vodeći pametni telefon. Apple Watch ima safirno "staklo", ali iPhone, prema Appleu, ima zaslon ojačan jonom. Što god to bilo, i dalje ima smisla ojačati zaslon zaštitnicima zaslona i štitnicima zaslona iPhonea 6 / 6s. U najmanju ruku, zaštitnici zaslona za zaslon iPhonea 6 / 6s.

1. Maxboost

Maxboost je vodeća marka koja proizvodi visokokvalitetnu dodatnu opremu za iPhone. Ova zaštita zaslona za iPhone 6 i 6s osigurava bezbrižnu instalaciju sa 100% preciznošću dodira. Za svoj iPhone 6s dobit ćete savršeno 3D Touch Sensing.

Dizajn s otvorenim rubom čini svu razliku jer pokriva samo ravni dio zaslona vašeg telefona. Kada rub krivulje ostane otvoren, lako možete instalirati futrolu svog iPhonea.

USP: Open Edge Design

Pogledajte na Amazonu

2. Skinomi TechSkin

Skinomijevo pakiranje dolazi s presvlakama od PET folije za prednju i stražnju stranu vašeg iPhone 6 / 6s. Jedan od vrhunaca Skinomi-jeve zaštite zaslona je instalacija: nevjerojatno je jednostavna.

Zaslon sam po sebi, iako je tanak i krhkog izgleda, blizak je vojnom stupnju, štiteći vaš iPhone 6 od ogrebotina, probijanja itd. Može apsorbirati udarce i spriječiti da utječu na iPhone 6 / 6s.

USP: Visoka osjetljivost

Pogledajte na Amazonu

3. LK

LK je vodeći svjetski proizvođač zaslona. Ova vrhunska zaštita zaslona za iPhone 6 i iPhone 6s dolazi s doživotnim jamstvom zamjene. Zaštite zaslona od kaljenog stakla izrađene su od vrhunskog 9H stakla koje se može oduprijeti ogrebotinama.

Oleofobni premaz sprječava otiske prstiju i drži vaš telefon podalje od mrlja od ulja i mrlja od znoja. Kaljeno staklo s laserskim rezanjem precizno se uklapa u vaš iPhone. Paket dolazi s aplikatorom, krpom od mikrovlakana, vlažnom maramicom i apsorberom prašine.

USP: Preciznost laserskog reza

Pogledajte na Amazonu

4. Supershieldz

Pripremljen s vrhunskim japanskim PET filmom, Supershieldz pruža zaštitu od ruba do ruba na zaslonu osjetljivom na dodir. Preciznim izrezom besprijekorno se uklapa u zaslon. Stoga ne koristi ljepila; tijekom instalacije postoji mjehurić.

Uz visoku prozirnost, zaštitnik zaslona poboljšava vaše iskustvo gledanja. Također se opire otisku prsta kako bi osjetljivost ostala netaknuta. Nadalje, Supershieldz dolazi u šest paketa potkrijepljenih doživotnim jamstvom.

USP: Japanski PET film

Pogledajte na Amazonu

5. JETech

JETech PET zaštita zaslona lako je jedna od najboljih. Zahvaljujući zakrivljenim rubovima, besprijekorno se uklapa u zaslon i nudi instalaciju bez mjehurića.

Pruža jasnoću visoke razlučivosti kako bi se poboljšalo gledanje. Budući da je izuzetno osjetljiv na dodir, omogućuje vam upotrebu zaslona osjetljivog na dodir bez zastoja.

Štitnik zaslona također sprječava mrlje i prašinu kako bi jasnoća i glatkoća ostali netaknuti. I na kraju, JETech dolazi u tri pakiranja.

USP: Vrlo osjetljiv na dodir

Pogledajte na Amazonu

6. Zagg Nevidljivi štit

Zaggova serija Nevidljivi štit ne treba predstavljanje. To je jedan od najboljih zaslona. Postoji i jedan za iPhone 6 / 6s. Zapravo postoje tri varijante Zagg Nevidljivog štita za iPhone 6. "Izvornik" je sam po sebi dovoljno dobar sa značajkama poput samoizlječenja, zaštite od razbijanja i jasnoće.

USP: Izrađeno od ojačanog kaljenog stakla

Pogledajte na Amazonu

7. OtterBox ALFA

Otterboxova ALPHA može biti vrlo skupa, ali kad pogledate njezinu kvalitetu, naći ćete je jednom od boljih opcija. Dovoljno je jak da podnese razbijanje i čak se odupre gadnim ogrebotinama.

Uz visoku odzivnost, zaštitnik zaslona omogućuje vam upotrebu zaslona sa željenom glatkoćom. Ne dopušta nakupljanje prašine i prljavštine na ekranu. Još jedna značajna značajka ovog štitnika zaslona je što skriva zaslone sa strane radi potrebne privatnosti.

USP: Protiv razbijanja

Pogledajte na Amazonu

8. Witkeen

Što se tiče zaštite zaslona osjetljivog na dodir vašeg pametnog telefona, Witkeen je glavna opklada. Kvalitetno kaljeno staklo može obraniti zaslon od razbijanja i oštrog struganja. Ponosi se maksimalnom prozirnošću i osigurava poboljšani pregled.

Oleofobni premaz igra veliku ulogu u održavanju zaslona osjetljivim na dodir. Ljubaznošću visoke odzivnosti, imate glatko vrijeme plovidbe dok koristite svoj uređaj. Štoviše, zaštitnik zaslona Witkeen nudi doživotno jamstvo i dolazi u dva pakiranja.

USP: Oleofobni premaz

Pogledajte na Amazonu

9. Gospodin Štit

Gospodin Štit dizajniran je da ponudi zaslon od ruba do ruba. Točni izrezi pomažu mu da se lijepo uklopi na zaslon. Stoga to ne utječe na prednju kameru i gumb Početna.

Čistoća od 99,99% i visoka osjetljivost na dodir čine ga idealnim braniteljem zaslona. Kaljeno staklo može podnijeti čak i brutalni udar.

Opremljen industrijskom standardnom tvrdoćom, može spriječiti oštrinu ravnomjernog noža. Nadalje, gospodin Shield dolazi s doživotnim jamstvom.

USP: HD jasnoća

Pogledajte na Amazonu

10. JETech

Sa zaobljenim rubovima, JETech se besprijekorno uklopio na zaslon. Debljina 0,33 mm, izvrsna je u raspršivanju udara i zadržavanju ogrebotina.

Tvrdoća 9H ne samo da je čini zaštitnijom već i ojačava strukturu.

Prozirnost visoke razlučivosti čini gledanje ugodnim iskustvom. Staklo glatko reagira na dodir, a također se odupire ulju da ošteti osjetljivost. Uz to, JETech štitnici za zaslon dostupni su u dva pakiranja s doživotnim jamstvom.

USP: Zakrivljeni rubovi

Pogledajte na Amazonu

To je to, ljudi!

Vaš odabir?

Pa, koji je pravi branitelj zaslona osjetljivog na dodir vašeg iPhonea? Recite nam nešto o svojstvima koja ste učinili impresivnima u određenom štitniku zaslona.

Željeli biste istražiti:

  • Najbolji slučajevi novčanika za iPhone 6
  • iPhone 6 Folio futrole
  • Najbolje kožne futrole za iPhone 6
  • Najbolje Bluetooth slušalice iPhone 6
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found