Blog

Kako omogućiti VoLTE u iPhoneu 6 i 6 Plus

VoLTE je u pripremi već prilično dugo. Verizon sada podržava VoLTE na svim iPhone 6 i 6+ (i nadamo se da će se više prijevoznika pridružiti ovom klubu). Uz VoLTE na vašem iPhoneu moći ćete dobiti još bolju jasnoću / kvalitetu poziva. A moći ćete upućivati ​​pozive i dok pristupate podacima jer će se pozivi usmjeravati putem podatkovne / LTE mreže.

Verizon je predstavio VoLTE kao dio inicijative tzv Napredno pozivanje 1.0. Međutim, usluga je ograničena na samo iPhone 6 i 6 Plus.

Evo kako omogućiti VoLTE na vašem iPhoneu 6/6 Plus

# 1. Omogućite Napredno pozivanje 1.0

Prije svega, omogućite Napredno pozivanje 1.0 na svom Verizon Wireless računu. Obavezno je; nećete moći omogućiti uslugu VoLTE na svom iPhoneu ako to niste omogućili.

Korak 1. Prijavite se na svoj Verizon Wireless račun

Korak 2. Ići Upravljanje mojim računom

Korak # 3. Dodirnite Promijenite značajke

Korak # 4. Pomaknite se prema dolje i omogućite Napredno pozivanje 1.0 i HD Voice

Sada provjerite je li vaš iPhone aktiviran i povezan s Verizonovom LTE mrežom.

# 2. Omogućavanje VoLTE-a na iPhoneu 6/6 +

Korak 1. Otvoren Postavke

Korak 2. Dodirnite Stanični

Korak # 3.LTE mreža

(napomena: ako u Cellular ne vidite "LTE Network", znači da LTE nije omogućen / aktiviran na vašem telefonu / mobilnom operateru)

Korak # 4. Opcija Omogući LTE postavljena je na Podaci prema zadanim postavkama. Dodirnite Glas i podaci kako bi se omogućio VoLTE.

To je sve! Uspješno ste omogućili VoLTE na svom iPhoneu. Sad, možda ćete morati pričekajte do tri minute da započne.

Omogućivši VoLTE, moći ćete učinkovito pristupati mobilnim podacima tijekom upućivanja poziva. Kvaliteta poziva na VoLTE-u možda nije dobra kao VoIP, ali je dovoljno dobra u usporedbi s nižim spektrom.

Uvođenje VoLTE-a Verizonov je odgovor na WiI-Fi pozivanje. Napredno pozivanje 1.0 Verizon je vjerojatno samo naznaka onoga što slijedi za kupce.