Blog

Kako prisilno osvježiti App Store na iPhoneu i iPadu

App Store na iPhoneu ili iPadu jedno je odredište na kojem programeri i krajnji korisnici komuniciraju; za programere aplikacija to je tržište na kojem mogu predstaviti svoje cool aplikacije; na neki su način izložili svoje znanje i inteligenciju. Zauzvrat, korisnici cijene ili ponekad zamjeraju njihove propuste.

Svaki dan Apple odobrava, opovrgava i briše tisuće aplikacija na svojoj App Store. Osim ovog miješanja aplikacija, Apple također unosi potrebne promjene u izgled i gumbe; takve se promjene događaju iza zavjesa i stoga ih očito ne možemo vidjeti. Štoviše, ovo su suptilne promjene za koje Apple ne čeka novo izdanje iOS-a. Tijekom tih događanja App Store može pasti u nered, što će korisnike zbuniti.

Ali nema se zbog čega puno brinuti; možete prisilno osvježiti App Store na iOS uređaju. Zahvaljujući korisniku Twittera zachary drayeru, koji je predložio sljedeće rješenje.

Kako prisilno osvježiti App Store na iPhoneu ili iPadu

Korak 1. Pokrenite App Store na iPhoneu / iPadu.

Prema zadanim postavkama prikazat ćete se na zaslonu Istaknute aplikacije. Možete vidjeti druge ikone kao što su top ljestvice, istraživanje, pretraživanje i ažuriranja. Sad zabava započinje.

Korak 2. Sve što trebate je neprestano tapkati bilo koju od ovih ikona.

U roku od 10 dodira možete vidjeti da se App Store počinje osvježavati. Ovo izgleda prilično ludo kao rješenje, ali zapravo djeluje. Kao iskusni korisnik iPhonea ili iPada, sigurno ste isključili App Store iz App Switchera.

Pokušajte to izvesti na svom iOS uređaju i provjeriti rezultate. Podijelite svoje povratne informacije s nama u komentaru.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found