Blog

Najbolje iPad aplikacije za prodajne predstavnike i prodavače 2021. godine

IPad je jako napredovao od vremena kada je predstavljen. Čini se da to više nije samo tablet za provjeru pošte, gledanje videozapisa ili pregledavanje weba i igranje neke cool igre. To je uređaj koji odabirete za produktivnost, za posao. Prodavači sve više smatraju iPad vrlo korisnim u svom radu. Pomoću ovih najboljih iPad aplikacija za prodavače možete jednostavno usmjeriti prodaju i poslovanje. Bilo da se radi o obradi dokumenata, obradi plaćanja, katalogizaciji ili CRM-u, vi možete riješiti sve ovo i još više.

1. Salesforce1

Ocenjujem Salesforce1 vrlo visoko. Dizajniran je tako da mora biti obvezan za korisnike Salesforcea. Najnovija verzija aplikacije omogućuje vam potpunu kontrolu nad kampanjama. Dodavat ćete nove statuse i lako ih uređivati.

Aplikacija vam omogućuje neprimjetno pregled predviđanja i suradnju s timovima. Možete filtrirati podatke i ući u trag određenim izvješćima. Što je najvažnije, svoje ćete zapise pregledavati i uređivati ​​čak i izvan mreže.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

2. Microsoft PowerPoint

Ako želite stvoriti impresivne prezentacije bez trošenja previše vremena i energije, Microsoft PowerPoint mora vam biti na radaru. Najbolja stvar u ovoj aplikaciji je širok raspon alata. To znači da svoj projekt možete dizajnirati s malo više slobode.

Zahvaljujući nekoliko mogućnosti prilagodbe, možete napraviti prezentaciju koja može poslati ključnu poruku sa željenim učinkom. Iskoristite funkcionalnosti suradnje maksimalno kako biste se udružili s prijateljima i kolegama kako biste izradili vrhunski projekt.

Da bi pružio poboljšanu zaštitu i veću dostupnost, automatski sinkronizira sve vaše podatke s OneDriveom. Nadalje, PowerPoint možete koristiti na nekoliko jezika kao što su engleski, češki, danski, nizozemski, njemački, grčki, talijanski, japanski i drugi.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

3. RAČUN2GO FAKTURA & PROCJENA

Ispravne procjene, računi i pravovremena plaćanja čine začarani krug koji održava trgovca uvijek zapetljanim. Invoice2go može usmjeriti cijeli postupak jer svojim klijentima možete slati profesionalne račune i procjene. I ne samo to, prihvaćajte plaćanja od kupaca izravno s vašeg uređaja.

Također, pratite svoje troškove jednostavnim fotografiranjem svoje potvrde. Dodajte troškove izravno na račune i uštedite periodične troškove za buduću upotrebu. Aplikacija također brzim pregledom evidentira vaše fakture, čekove plaćene ili na čekanju. Sinkronizirajte sve podatke na svojim uređajima, tako da ćete uvijek imati ono što vam treba i kada vam zatreba.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

4. SalesRabit

SalesRabbit je upravo ono što vam treba da biste ubrzali prodaju i preuzeli potpunu kontrolu nad CRM-om. Korištenjem videozapisa i ostalih vitalnih alata za prezentaciju moći ćete uvjerljivije predstaviti svoje proizvode.

Aplikacija vam omogućuje mapiranje postojećih kupaca kako biste uštedjeli puno vremena i izvršili zadatak s više praktičnosti. Možete u trenu primati, učitavati i stvarati potencijalne kupce. Dodijelite prodajna područja, pratite lokacije prodajnih predstavnika. Nadalje, pomoću prilagođenih filtara možete pronaći mogućnosti i provjeriti trendove.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

5. Planer prodaje putokaza Mapview

Želite li učinkovitiji alat za planiranje i upravljanje svojim teritorijima? Sales Navigator vam omogućuje da izvučete najbolje iz svojih dnevnih rasporeda. Pomoću ove aplikacije pametno ćete planirati svoja putovanja i moći ćete optimizirati svoje dnevne rute s posjetima koji padaju kao i sastancima u kalendaru.

Udobno ćete slati e-poštu, postavljati sastanke, bilježiti, slati e-poštu i pregledavati web stranice izravno iz aplikacije. Što je još važnije, možete čak stvoriti prilagođene grupe za davanje prioriteta kontaktima radi pojednostavljivanja zadatka.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

6. RepZio

Repzio je stvoren kao prava stvar za prodavače i proizvođače. Ono što ga dobro stoji jesu značajke jednostavne za upotrebu koje vam omogućuju da sa zadatkom riješite savršenu lakoću.

Udobno ćete generirati i skenirati crtične kodove. Omogućujući vam brzo primanje narudžbi, to ne samo da štedi vaše dragocjeno vrijeme, već i pojednostavljuje zadatak. Štoviše, integriran je s više važnih alata kao što su Quickbooks, NetSuite, SAP, Sage Mas, BlueLink, SalesForce itd.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

7. Oracle CX Cloud Mobile

Za trenutno upravljanje poslovima i jačanje odnosa s kupcima ne možete pogriješiti s Oracle CX Cloudom. Vjerojatno je najbolji dio ove aplikacije to što pruža jednostavan pristup svim bitnim stvarima, uključujući kontakte, aktivnosti, zahtjeve za uslugom i analitiku. Dakle, nema više skakanja s jednog spektra na drugi samo da ostanemo u toku!

Još jedna značajna značajka ove aplikacije je cjelovito prilagođavanje. Na primjer, možete dodati, ukloniti i prilagoditi prilagođena polja u skladu sa svojim potrebama. Osim toga, također imate fleksibilnost za izradu izgleda prema prodajnim ulogama.

Još bolje, podatke možete pregledavati i uređivati ​​čak i bez internetske veze. Kad nema internetske veze, ova će značajka osigurati da se vaš posao ne zaustavi. A s postavljenom automatskom sinkronizacijom, vaši će se podaci odmah ažurirati čim mrežna veza postane dostupna.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

8. Pepperi prodajni zastupnik

Pepperi je vrhunski CRM alat. Pomoću ove aplikacije moći ćete predstaviti impresivne e-kataloge, obavljati trgovinske aktivnosti u trgovinama, primati narudžbe, ubrzati prodaju putem prodaje i unakrsne prodaje i još napora. Omogućuje vam i ispunjavanje obrazaca i anketa za posjet kupcima.

Možete provjeriti prošle aktivnosti kupaca i sinkronizirati vitalne podatke s programom Outlook. Štoviše, aplikacija vam omogućuje upravljanje i raspoređivanje poziva, sastanaka i poruka koje u vaš rad donose više praktičnosti.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

9. ZBOR.AI

Tijekom redovnog radnog dana razgovarate s deset ljudi i razgovarate o milijunima stvari. Zbor može snimati i prepisivati ​​važne pozive ili sastanke u stvarnom vremenu. Možete se vratiti na ove podatke i izvući uvid kad i kada je to potrebno. Dakle, prije nego što uđete u sljedeći sastanak ili poziv, revidirajte razgovor koji se dogodio u prethodnom.

Zamislite kakav ćete dojam ostaviti na klijenta sjećajući se i najmanjih detalja. Aplikacija je vrlo korisna i za vaš tim. Podijelite najbolje snimke kako biste naučili prodajnu scenu ili provjerite rukovoditelje kako bi pratili njihove izvedbe. Možete čak i preslušati popis za reprodukciju koji priprema AI za najvažnije pozive.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

10. Nevidljiva prodaja

Želite li poboljšati svoj prodajni učinak? Nevidljiva prodaja može vam biti vrlo korisna opcija. Izvrsno ubrzava vaš postupak naručivanja.

Pomoću ove aplikacije moći ćete kupcima prikazati proizvode i brzo stvarati narudžbe. Atraktivni katalozi elegantno prikazuju vaše proizvode. Još bolje, djeluje čak i offline, tako da ćete nastaviti raditi bez ikakvih smetnji.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

To je sve!

Odjava

Nadam se da su ove aplikacije mogle uspješno proći vaš test kiseline. Bez obzira želite li pratiti svoje podatke, poboljšati izvedbu ili pojačati prodaju, ove se aplikacije mogu suprotstaviti zadatku s elanom. Osim toga, oni su jednostavni za upotrebu i nude pouzdanije korisničko iskustvo. Dakle, koju ste izabrali da biste ubrzali prodaju ili ojačali performanse? Javite nam svoje dragocjene povratne informacije s nama.

Možda biste htjeli pogledati i ove postove:

  • Najbolje aplikacije za prijavu narudžbi za iPhone i iPad
  • Najbolje POS aplikacije za iPhone i iPad
  • Aplikacije za fakture za iPhone i iPad
  • Najbolje aplikacije za upravljanje zalihama za iPhone i iPad