Blog

Najbolje životne navike za iPad u 2021. godini

Otkad je iPad predstavljen 2010. godine, programeri aplikacija neumorno rade na razvoju uzbudljivih i korisnih aplikacija. U iGeeksBlogu držimo širom otvorene oči kako bismo uočili najbolje aplikacije koje će vam olakšati život. Iako smo već zaokružili najbolje aplikacije za život za iPhone, tražili smo najbolje aplikacije za iPad. Napokon smo pronašli najbolje i najprikladnije životne aplikacije za iPad, pa je ovdje pregled ovih aplikacija.

1. Apple Books

I na kraju, ali svakako ne najmanje važno, aplikacija Apple Books koja se ugrađuje na vaš iOS uređaj najbolja je aplikacija za čitanje ako ste zakopani u Appleov ekosustav. Budući da aplikacija ima značajku sinkronizacije, možete je sinkronizirati na svim svojim Apple uređajima i uživati ​​u čitanju svih omiljenih romana.

Ako ste ljubitelj knjiga, shvatili biste važnost mobilnosti vaše knjižnice, a Apple Books to osigurava. Možete bez napora nositi cijelu svoju knjižnicu sa sobom kamo god krenuli. Uz bogatu kolekciju svih suvremenih i klasičnih e-knjiga, iBooks je zasigurno moja aplikacija za čitanje romana.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

2. Google pogon

Svi znamo ograničenja pohrane koja dolaze s pristupačnim iPadima, ali to nas ne bi trebalo spriječiti u pohrani uspomena i drugih dokumenata. Oh, i objavite potrošnju od 5 GB na svojoj iCloud pohrani, definitivno bi vam trebala još dodatna soba, a to su koraci u Google pogonu.

Google Drive nudi ogromnih 15 GB besplatnog prostora za pohranu po google id-u, što je po meni prilično nevjerojatno. Ako netko ima više od jednog Google računa, tada se njegov kapacitet za pohranu na Disku pomnoži s brojem računa koje osoba ima. To je, po meni, najbolja karakteristika za ljude koji vole održavati ravnotežu između posla i osobnog života.

Cijena: Besplatna kupnja u aplikaciji

preuzimanje datoteka

3. Alarm

Ako imate problema s buđenjem, na iPadu morate imati ovu posebnu aplikaciju za život. Usuđujem se da će je ova aplikacija definitivno promijeniti. Isprobajte ovu aplikaciju i uvjeravam vas da ćete zaboraviti što znači odgoditi alarme i na kraju zakasniti.

Poznat kao Đavolji alarm, Alarmy vam daje različite zadatke koje morate izvršiti da biste isključili alarm. Možete zadati zadatak iz matematike kao svoj zadatak ili kao memorijsku igru ​​ili tresete telefon recimo 30 puta ili fotografirate određenu sliku. Ali niti jedan od zadataka nije jednostavan, ako mislite da matematički problem možete zadržati kao svoj zadatak, od vas se neće tražiti da riješite 2 + 2 ili nešto slično. Spavaj ako možeš.

Cijena: Besplatne kupnje u aplikaciji

preuzimanje datoteka

4. Dnevni horoskop

Ako vjerujete u horoskop i volite ga čitati, svakako biste trebali isprobati ovu aplikaciju. Reklamirana kao najbolja i najtočnija aplikacija za horoskop za iPad, ova aplikacija ima najzanimljivija zapažanja.

Dnevni horoskop ima precizna svakodnevna, tjedna, mjesečna i godišnja očitanja horoskopa za sve horoskopske znakove. Aplikacija također podržava pojedinačne karakteristike zodijaka, a također pokazuje koji su znakovi najkompatibilniji i zašto.

Cijena: Besplatne kupnje u aplikaciji

preuzimanje datoteka

5. Yahoo! Vrijeme

Prije nego što izađete na bilo koju zabavu ili društveno okupljanje, provjerite vremenske prilike u svom gradu ili mjestu gdje idete. Yahoo Weather nesumnjivo je najpouzdanija vremenska aplikacija na vašem iPadu. Aplikacija vam daje precizne prognoze po satu, pet dana i deset dana. Stoga svoja mala putovanja možete planirati unutar ili izvan svoje zemlje.

Vremenska aplikacija pruža sve potrebne detalje poput vjetra, tlaka i šanse za oborine. Animirani vremenski efekti privlače vašu pažnju dok provjeravate vremenske uvjete na kišu, snijeg, maglu ili vrućinu.

Animirani moduli izlaska, zalaska sunca, vjetra i tlaka održavaju ovu aplikaciju privlačnom. Obavijesti dobivajte dva puta dnevno kako biste bili spremni za bilo koje vrijeme.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

6. Stylebook

Svi prolazimo kroz fazu ‘Što trebam nositi danas?’ Svaki dan i ne mogu početi zahvaljivati ​​programerima ove dvije aplikacije. Stylebook i Stylebook Men su moje omiljene aplikacije među svim Lifestyle aplikacijama na iPadu. Razlog je sasvim jednostavan. Sada mogu odabrati i planirati svoju odjeću izravno sa svog pametnog uređaja i to sve unaprijed s bilo kojeg mjesta. Definitivno mi je život učinilo puno jednostavnijim.

Iako dodavanje odjeće i ostalih dodataka u ovoj aplikaciji može biti tihi zastrašujući zadatak, ali vjerujte mi kad završite, najbolje ćete iskoristiti odjeću. Jer ih sada možete lako oblikovati i možete pokušati biti eksperimentalniji. A mogli biste nositi i odjeću za koju niste ni znali da je imate.

Cijena: $3.99

preuzimanje datoteka

7. Putopisni dnevnik

Kao što i samo ime govori, ova je aplikacija zapravo putopisni dnevnik, a ne redoviti. Pa, razlika između njih dvoje sasvim je očita iz njihovih imena. Iako svakodnevne unose morate bilježiti u standardni dnevnik, u ovu aplikaciju morate zabilježiti svoja putnička iskustva zajedno sa svojim slikama.

Svoja putnička iskustva možete pretvoriti u prekrasne albume s pričama, slikama, markama i kartama. Aplikacija omogućuje naručivanje vlastite personalizirane i jedinstvene knjige fotografija koja vam može biti uspomena za vaše avanture.

Cijena: Besplatne kupnje u aplikaciji

preuzimanje datoteka

8. Gospodin raspoloženje

U našim stresnim životima često ne uspijevamo uzeti time out i procijeniti kako nam je prošao dan i što smo osjećali tijekom dana. Ne brinite, neću propovijedati o tome kako ne poduzimati stres u svom životu, jer je to nekako neizbježno. Ali ono što predlažem je da pratite svoje raspoloženje. Mr. Mood je jedna od svojevrsnih iOS aplikacija za život, posebno razvijena za bilježenje vašeg raspoloženja i njihovo praćenje.

Uz jednostavno korisničko sučelje, ova aplikacija izgleda čisto i vrlo je jednostavna za upotrebu. Jednostavno morate prijaviti ono što ste osjećali tijekom dana i tada možete vidjeti jeste li postigli neki napredak ili ne. Šarolika priroda aplikacije zasigurno će vas motivirati da svakodnevno bilježite svoje raspoloženje. A također treba više od nekoliko sekundi da se prijavite.

Cijena: $0.99

preuzimanje datoteka

9. pobuna čl

Kako se krećemo prema digitalnom životu, digitalna umjetnost sada postaje stvar i sada je sve više u potražnji. Ljudi su sada počeli investirati u digitalna umjetnička djela i održavaju virtualnu knjižnicu. Sedition Art je vrsta virtualne galerije u kojoj možete zadržati svoja remek-djela digi i otkriti druge umjetnike.

Istražite različita umjetnička djela koja su kurirali digitalni umjetnici samo za vaše ekrane. Prikupite ih i podijelite s prijateljima i uživajte u ovom novom načinu ocjenjivanja i kolekcije umjetnosti. Sva umjetnička djela u aplikaciji za pobudu ograničeni su dijelovi koji su odabrani samo za ekrane, a aplikacija također ima sn poziv, isključivo "kurirani" odjeljak, gdje se remek-djela prodaju od samo 8 do 3000 dolara.

Cijena: Besplatne kupnje u aplikaciji

preuzimanje datoteka

10. VRTOVATI

Evo vrtnog dnevnika za svakog ljubitelja biljaka. Pomaže vam u evidentiranju i dokumentiranju svega što sadite. Možete čak dodati fotografije, bilješke i još mnogo toga da biste pratili svoj vrt.

To je alat koji će pojednostaviti vaše vrtlarske zadatke i pomoći vam da budete u toku sa svim stvarima. Aplikacija je organizirana u različite odjeljke poput Biljke, Područja, Događaji, Inspiracija i Prijatelji. To vam pomaže u upravljanju svim aspektima vašeg vrtlarenja i povezivanju sa zajednicom istomišljenika.

Cijena: Besplatno (osnovna pretplata: 1,49 USD)

preuzimanje datoteka

Odjava ...

To su bili momci s popisa. Obavijestite me ako razmišljate o instaliranju bilo koje od ovih aplikacija. Također, javite mi ako sam propustio bilo koju kategoriju u Lifestyle Apps.

Povezane objave:

  • Najbolje modne aplikacije za iPhone i iPad
  • Najbolje aplikacije za mršavljenje za iPhone i iPad
  • iPhone i iPad aplikacije za organiziranje vašeg ormara
  • Najbolje aplikacije za ploču raspoloženja za iPhone i iPad
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found