Blog

Kako povećati brzinu reprodukcije podcasta na iPhoneu i iPadu

Kad god imam vremena, volim sustići neke od svojih najdražih epizoda u aplikaciji Podcasts. Postoji jedna mala, ali vrlo zgodna značajka kojoj se uvijek divim je mogućnost promjene brzine reprodukcije podcasta na iPhoneu. Opcija za ubrzanje ili usporavanje bilo koje brzine reprodukcije podcasta nudi mi željenu pogodnost za slušanje bilo kojeg programa vlastitim tempom.

Srećom, vrlo je jednostavno prilagoditi brzinu reprodukcije bilo kojeg podcasta na iOS uređajima. Želite saznati kako se to radi na pravi način? Krenimo kroz brze korake!

Kako ubrzati ili usporiti brzinu podcasta na iPhoneu i iPadu

Korak 1. Pokreni Podcasti aplikaciju na vašem iOS uređaju.

Korak 2. Sviraj bilo koji podcast kao i obično → Dodirnite Ime podcasta.

Korak # 3. Sada imate tri mogućnosti -

  • 1x - Postavlja se kao zadana brzina reprodukcije
  • 5x - Omogućuje reprodukciju podcasta za 50% brže. Smatram da je prikladnije jer ne samo da održava brzinu na normalnoj razini već održava i prilično dobar ton i zvuk koji se lako mogu razumjeti
  • 2x - udvostručuje brzinu reprodukcije. To postaje vrlo korisno, posebno u situaciji kada želite brzo slušati bilo koju epizodu. Jedini mu je nedostatak što mijenja ton i visinu glasa

Da biste povećali brzinu za 50%, jednom dodirnite gumb 1x. Ako želite udvostručiti brzinu reprodukcije podcasta, jednostavno dvaput dodirnite gumb 1x.

Da biste usporili podcast, samo dodirnite gumb za brzinu. Ako se brzina udvostruči, tapnite je jednom da se spustite na 1 / 2x. Ponovno ga dodirnite za povratak na zadanu brzinu.

Završavati

Smatram da je aplikacija Podcasts vrlo korisna jer je jednostavna za upotrebu. Međutim, postoji niz alternativa trećih strana koje nude bolje korisničko iskustvo. Koja vam se značajka najviše sviđa u ovoj aplikaciji i postoji li nova značajka koju želite vidjeti u njoj? Podijelite svoje vrijedne povratne informacije u komentarima u nastavku.

Možda biste htjeli pročitati i ove članke:

  • Kako omogućiti tamni način rada na YouTubeu
  • Kako reproducirati YouTube videozapise u pozadini na iPhoneu
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found