Blog

Tražite ideje za božićni poklon? iPhone Apps za pomoć

Ako je Božić, najdarovitiji je. Ako ste poput mene, nemate apsolutno pojma što kupiti ove darove ove sezone. Bez brige: gomila aplikacija pomaže vam pronaći nevjerojatne ideje za poklone. Neki od njih čak vam dopuštaju da upravljate idejama za darove, troškovima i zadacima, tako da se sjećate što kupiti kada kupiti i kome kupiti te darove.

Pogledajmo neke od popularnih i ne toliko popularnih aplikacija koje to rade.

Najbolje iPhone aplikacije za božićne poklon ideje

1. Elfster Tajni Djed Mraz Generator

Samo u slučaju da se vaš voljeni prijatelj nikada ne zasiti Djeda Mraza, darivanje generatora Djeda Mraza moglo bi biti pametna ideja. Elfster djeluje kao cool generator Djeda Mraza koji može donijeti puno zabave u blagdanska vremena, uključujući Božić.

Štoviše, pomoću ove aplikacije možete upravljati popisom želja i kupovanjem poklona. Osim toga, moći ćete dodati skeniranja crtičnog koda, pa čak i kupovati trgovine.

Ali moja omiljena značajka ove aplikacije je sposobnost izbacivanja prijatelja i dodavanja želja na njihove prilagođene popise. O da, to mi također omogućuje pucanje komentara u jezik.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

2. Božićne čestitke - Photo Editor

Planirate li ukrasiti svoje fotografije i pružiti im osjećaj Božića? Xmas photo editor ima brojne korisne alate koji vam omogućuju ukrašavanje slika.

Aplikacija ima preko 50 okvira lijepog izgleda koji vam omogućuju lijepo uređenje fotografija. Možete odabrati nekoliko izvrsnih filtara. Jesam li rekao, postoji i nekoliko nevjerojatnih efekata kako bi vaše slike izgledale zapanjujuće? Štoviše, Xmas uređivač fotografija kompatibilan je s engleskim, francuskim, njemačkim, talijanskim, japanskim, korejskim, portugalskim, ruskim, pojednostavljenim kineskim, španjolskim itd.

Cijena: Besplatno (jednomjesečni premium božićni efekti - 4,99 USD)

preuzimanje datoteka

3. Fancy

Fancy nije uobičajena aplikacija koju biste vidjeli jer je blog vođen zajednicom. Za razliku od većine uobičajenih e-trgovina, Fancy ima jedinstven pristup; to rezultira time da nekoliko malih trgovaca i pojedinaca stavlja vrlo zanimljive stvari na prodaju. Naravno, na prodaju možete pronaći nekoliko jedinstvenih i vrlo kreativnih stvari - većinu od njih, fantastične darove za sezonu. Kad bolje pogledate, vidjet ćete da ste ovisni o cijeloj stvari.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

4. Zamrznuta božićna zamjena

Sudjelujte u puzzle igri tri meča kako biste osvijetlili svoje svečano vrijeme. "Zamrznuta božićna zamjena" povezana je s preko 1200 izuzetno izazovnih razina, ne samo da biste testirali svoje vještine, već i unijeli tone zabave u vaš život.

Snježni svijet božićnih drvca, šešira Djeda Božićnjaka i božićnih zvona osigurava da urnebesnom osjećaju nikad kraja. Morate uskladiti sjajne božićne komade na čokoladi da biste ugrabili puno slatkih čokolada. I da, također ćete hraniti cvjetno mjesto božićnim komadima kako bi rascvjetali raskošno cvijeće za blagdane!

Cijena: Besplatno (mali paket novčića - 0,99 USD)

preuzimanje datoteka

5. Djed Mraz - božićna igra

Tijekom blagdana svi se volimo upuštati u neke zabavne igre, zar ne? A ako imate prijatelja koji voli igrati lagane igre, ovaj bi mogao biti viđen kao poklon. Da, dobro ste čuli!

Aplikacija dolazi s nekoliko jako lijepih božićnih igara, uključujući Santa jump, Santa vs Snowman, Flappy Santa i još mnogo toga. Osim igranja, omogućuje vam i razgovor s Djedom Mrazom, pa čak i tjeranje na ples.

I ne samo to, možete stvoriti i božićnu čestitku koju ćete poslati svojim prijateljima. A samo u slučaju da uspijete pridobiti Djeda Božićnjaka, i on će vam donijeti nevjerojatne darove. Pa, što još želite?

Cijena: Besplatno (Kupite cijelu igru ​​- 3,99 USD)

preuzimanje datoteka

6. Giftagram: Jednostavno darivanje

Nikada nije lako pronaći savršen poklon za svoju dragu. No, s Giftagramom na raspolaganju možete odmah otkriti dar koji vašim najdražima može izmamiti puno osmijeha.

Možete pregledavati široku paletu kategorija kao što su tehnologija / uređaji, slatkiši / deserti, cvijeće / biljke itd. Lako kupujte stvari koje su vam privlačne. Uz integraciju kontakata, aplikacija vam šalje podsjetnike kako biste bili informirani o važnim događajima. Nadalje, personalizirana značajka za razmjenu poruka osigurava vam da ostanete povezani sa svojim voljenima.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

7. YouGotaGift

Ne možete odlučiti koji bi poklon bio sjajan za vašeg ljubavnog prijatelja? Pa, bilo bi bolje baciti pogled na sve cool stvari i odlučiti koja mu može izmamiti puno osmijeha.

Aplikacija dolazi s integriranom prodavaonicom darova, koja vam omogućuje da istražite razne stvari povezane s elektronikom, modom, sportom, dodacima, njegom i još mnogo toga. Dakle, lako možete zaviriti u sve predmete i odabrati one koji savršeno odgovaraju vašem ukusu. Povrh svega, YouGotaGift također vam omogućuje slanje eGift kartica.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

8. Popis božićnih poklona

Pomoću ove praktične aplikacije upravljajte svojim davanjem blagdanskih poklona kao profesionalac. Nudi vam sve što vam treba, od izrade popisa ljudi za koje trebate dobiti poklone, do spremanja vaših ideja i utvrđivanja proračuna.

Darove možete pratiti prema statusu kao što su Ideja, Potreba za izradom, Potreba za kupnjom, Izrada, Kupnja, Otprema, Primljeno, Zamotano, Poslano i Predstavljeno. To čini cijeli proces manje stresnim i pomaže vam da sve svoje potrebe za darivanjem imate na jednom mjestu.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

9. MyGiftster

MyGiftster službena je aplikacija Giftster.com koja je nevjerojatna web stranica za popise za kupnju, ideje za darove i upravljanje njima. To je jednostavna, elegantna i zanimljiva aplikacija. Značajki ima dosta, ali za razliku od mnogih složenih aplikacija bogatih značajkama, MyGiftster je jednostavna i zaista zabavna aplikacija za upotrebu. Mnogo društvenih značajki, dijeljenje popisa i mnoštvo ideja za poklone čine je zaista korisnom aplikacijom. Uz sve ovo, izvrsna je aplikacija za upravljanje darovima i idejama za poklone.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

10. Božićne pozadine

Kad imate tone nevjerojatnih pozadina, nikad vam neće nedostajati cool ideja. Pomoću ove aplikacije možete pregledavati gigantsku kolekciju Božića i odabrati neke lijepe kako biste poboljšali svoje slike.

Aplikacija ima brojne privlačne okvire koji su dizajnirani kako bi slike izgledale divno. Možete odabrati između više prekrasnih efekata poput ljestvice sive, nijanse, kontrasta i još mnogo toga da biste uljepšali svoje slike. I da, imate i mnogo efekata u boji s kojima se možete igrati!

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

To je sve narode!

Vaš odabir?

Koje ste aplikacije preuzeli na iPhone i iPad? Podijelite s nama svoje komentare u komentaru.

Voljeli biste pročitati i ove postove:

  • Najbolje aplikacije za Halloween za iPhone
  • Božićne aplikacije
  • Aplikacije za Valentinovo
  • Najbolji božićni pokloni za djecu svih uzrasta