Blog

Kako trenutno trajno izbrisati fotografije s iPhonea / iPada

Apple uređaji dolaze s jedinstvenim značajkama i korisnici se vole igrati s njihovim funkcijama. Iako je za neke uređaj savršen uredski upravitelj putem kojeg mogu obavljati svoje uredske zadatke i poslovne transakcije, a drugima je iPhone sjajna kamera. IPhone kamera ima svoje mjesto u srcima ljubitelja uređaja. No s mnogim dobrim značajkama, nekima je teško nositi se s nekim značajkama s kojima dolazi iPhone ili najnoviji iOS 8.

Jedna od takvih jedinstvenih značajki je oporavak izbrisanih fotografija na iPhoneu. Ali, nuspojava je ako lako možete vratiti izbrisane fotografije, to znači da fotografije nisu odmah uklonjene s vašeg iPhonea ili iPada! Zamislite ako želite odmah izbrisati fotografiju kako joj kasnije ne bi bilo moguće ući u trag. U ovom ćemo vas postu navesti da naučite tehniku ​​pomoću koje možete trenutno trajno izbrisati fotografije ili videozapise s iOS-a.

Fotografije se na vaš iPhone pohranjuju na tri načina. Ili ga snimite pomoću iPhoneove aplikacije za kameru ili koristite Internet pomoću aplikacije ‘Safari’. Na drugi način, fotografije na iPhoneu možete imati sinkroniziranjem putem računala.

Na iPhoneu se fotografije i videozapisi neće trajno izbrisati kada ih pokušate ukloniti iz aplikacija za fotografije. Umjesto toga, oni su zapravo ‘označeni’ za brisanje onako kako ih imate na računalu. Izbrišete datoteku i ona zapravo ode u otpad. To se može smatrati značajkom jer su stvari označene za brisanje, ali se ne brišu u potpunosti. Te stavke možete oporaviti putem "Nedavno izbrisano" na vašem Apple uređaju tijekom 30 dana od označavanja. Ova je značajka korisna ako ste slučajno izbrisali fotografije. Ali što ako ih želite 'zapravo' jednom zauvijek izbrisati?

Kako trajno izbrisati fotografije i videozapise s iPhonea ili iPada

Korak 1: Pokrenite Fotografije s početnog zaslona uređaja.

Korak 2: Dodirnite Albumi dugme. To se nalazi u donjem desnom kutu zaslona.

Korak 3: Sada ćete moći vidjeti album s oznakom "Nedavno izbrisano".

Korak 4: Dodirnite za otvaranje "Nedavno izbrisano" mapu

Korak 5: Mapa sadrži sve stavke koje ste nedavno izbrisali. Te se stavke prikazuju s brojem dana za trajno brisanje. Akcija će se dogoditi automatski. Prema zadanim postavkama, brojevi dana su "30".

Korak 6: Dodirnite Izaberi gumb u gornjem desnom kutu.

Korak 7: Tapkanjem odaberite fotografiju koju želite trajno izbrisati. Možete odabrati više fotografija dodirivanjem svake određene fotografije. To će vam pomoći da odmah izbrišete fotografije.

Korak 8: Nakon odabira, gumb „IzbrisatiPojavljuje se u donjem lijevom kutu zaslona

9. korak: Kliknite na 'Izbriši fotografiju' i to je to. Fotografija će se trajno izbrisati s uređaja i radnju nije moguće poništiti.

Fotografije možete trajno ukloniti ako ih više ne želite imati ili neki koriste ove korake kako bi uštedjeli prostor na svojim uređajima. Vrijedno je napomenuti da je trenutno uklanjanje fotografija vrlo koristan trik ako vam ponestaje prostora za iOS. Zašto čekati 30 dana da ih izbacite ako to možete učiniti odmah?

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found