Blog

Otključajte onemogućeni iPhone bez lozinke pomoću Tenorshare 4uKey

Prije nekog vremena saznao sam da je dvogodišnje kinesko malo dijete zaključalo iPhone na 47 godina nakon što je više puta unosio pogrešnu lozinku. Nakon što sam se prilično puta susreo s situacijama "iPhone je onemogućen" i pokušajte nakon X sati, nisam se nimalo iznenadio kad sam pročitao senzacionalne vijesti koje su svuda bile na vrhu ljestvice - natjeravši sve da se pitaju kako se to dogodilo!

Da bih spriječio neovlašteni pristup iPhoneu, koristim snažnu lozinku. I kad god osjetim miris bilo kojeg štakora, odmah promijenim postojećeg i potražim još robusnije lozinke. Iako ih se lako mogu sjetiti bez puno truda, ponekad se duh "Zaboravi lozinke" vrati u progonstvo. I da bih se spasio od prilično dugotrajnog postupka, koristim pametno otključavanje zaporke za iPhone, poput „Tenorshare 4uKey“. Stoga nikad ne zapnem u zastoju; pitajući se kako otključati iPhone lozinku bez dugog vježbanja.

Tenorshare 4uKey Omogućuje otključavanje onemogućenog iPhonea bez lozinke

Pa, što je vaš iPhone mrtav ili potpuno zaključan? Riješite se zaboravljene šifre bez ikakvog znojenja ...

4uKey je osmišljen kao super jednostavan alat koji učinkovito djeluje na omogućavanje uklanjanja zaporke s vašeg iPhonea (uključujući iPhone X, iPhone 8/8 Plus). Postupak ne uključuje dugotrajno zaobilaženje i može se obaviti s lakoćom.

Nije važno jeste li postavili 4-znamenkasti prilagođeni numerički kôd ili 6-znamenkastu alfanumeričku šifru, lozinke, uključujući Touch ID i Face ID podatke, možete se riješiti bez ikakvih muka.

Sljedeća važna značajka softvera je sposobnost savršenog čišćenja cjelokupnih podataka. Stoga bilo koji softver za oporavak podataka ne može dohvatiti vaše osobne podatke. Vaš iPhone muči ponavljano rušenje i neće se vratiti putem iTunesa? 4uKey će vam dobro doći pri vraćanju vašeg pametnog telefona u akciju

Što se tiče pružanja pouzdanih performansi, iPhone je najbolji u poslu. Međutim, nije imun na bolest i na njega utječu problemi poput opetovanog rušenja. U takvim se situacijama uređaj odbija vratiti u iTunes.

Ali s ovim alatom za uklanjanje zaporke koji vam stoji na raspolaganju, moći ćete lako zaobići problem. 4uKey omogućuje preuzimanje kompatibilne IPSW datoteke i instaliranje na vaš uređaj čak i bez iTunesa.

Kako otključati iPhone / iPad lozinku pomoću Tenorshare 4uKey

Korak 1. Prvo preuzmite i instalirajte Tenorshare 4uKey [Windows | Mac] na računalu / Macu. Zatim otvorite softver na računalu.

Korak 2. Sada morate povezati iPhone / iPad / iPod touch s računalom putem USB kabela.

Korak # 3. Nakon što je Tenorshare 4uKey prepoznao vaš uređaj, kliknite Početak za uklanjanje iPhone lozinke.

Bilješka:

  • Izbrisat će cijele podatke s vašeg uređaja. Stoga, provjerite imate li sigurnosnu kopiju
  • Vaš će se iPhone ažurirati na najnoviju verziju iOS-a
  • Osigurajte da vaš uređaj ima dovoljno energije (idealno je najmanje 50% punjenja)

Korak # 4. Dalje, moraš preuzimanje datoteka najnoviji iOS softver.

U slučaju da na računalu već imate paket firmvera, kliknite "Izaberi" za dodavanje firmvera u Tenorshare 4uKey.

Nakon preuzimanja firmvera kliknite "Otključaj odmah" za pokretanje tvorničkog vraćanja iPhonea bez lozinke.

Korak # 5. Sljedeće morate pričekati neko vrijeme dok se postupak uspješno ne dovrši. Obavezno držite uređaj povezan s računalom.

Nakon završetka postupka uređaj možete postaviti kao novi ili ga vratiti iz najnovije sigurnosne kopije.

Cijena i raspoloživost

4uKey je kompatibilan s Macom i Windowsom te podržava iPhone X, 8 i 8 Plus sa sustavom iOS 11 ili novijim.

Jednogodišnja pretplata za jedan Mac košta 59,95 USD. Dok obiteljski paket za 2-5 Mac računala (doživotna licenca, doživotna podrška / nadogradnja) košta 79,95 USD, neograničena licenca dostupna je za 349,95 USD (doživotna licenca, doživotna podrška / nadogradnja). Ostvarujete nevjerojatnih 50% popusta na macOS verziju softvera.

Jednogodišnja pretplata 4uKeya za Windows iznosi 49,5 dolara. Obiteljski paket košta 69,95 USD, doživotna licenca dostupna je za 349,95 USD.

Presuda:

4uKey ima pravo na novac kada vam omogućuje da bez brige uklonite zaporku sa svog iOS uređaja. Osim otključavanja lozinki, alat vam dobro dođe i kada se čini da je vaš iPhone potpuno isključen i odbija ga obnoviti putem Appleova alata za upravljanje mobilnim uređajima.

Dakle, ako ne želite da vaš uređaj muče zaboravljene lozinke ili ga želite vratiti u akciju zbog dosadnih problema poput neočekivanog ponovnog pokretanja bez upotrebe iTunesa, idite na Tenorshare 4uKey.

Što se tiče cijene, mislim da je pošteno postavljena. Alat je dostupan i za besplatno probno razdoblje pa možete pogledati njegovu izvedbu prije nadogradnje na pro verziju.

Kakav je vaš stav o ovoj aplikaciji? Podijelite svoje misli u komentarima.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found