Blog

Lenmarina torbica za baterije Maven iPhone 6

Iako je Apple znatno poboljšao trajanje baterije svog najnovijeg vodećeg iPhonea 6, nije zadovoljio mnoge korisnike koji žele da njihovi iPhonei imaju puno bolju bateriju. Brojni slučajevi baterija za iPhone 6 pojavili su se na tržištu s poboljšanom sposobnošću za brzo punjenje iPhonea. Međutim, uvijek postoji prostor za najbolje kućište baterije s konceptom out-of-the-box.

Lenmarova futrola za bateriju iPhone 6 nastoji pružiti vašem iPhoneu dodatnu snagu u brzom vremenu. Stvoreno kao elegantno kućište za bateriju s tehnologijama bogatim značajkama kao što su zvučnički kanali i veća snaga baterije, obećava da će biti vrhunska opcija za vaš iPhone 6. Znajmo više o tome!

Baterija od 3000 mAh nudi 110% dodatne snage

Lenmar’s Maven s baterijom od 3000 mAh pruža 110% dodatne snage vašem iPhoneu. Ovo kućište za bateriju opremljeno je ne samo da brzo puni vaš iPhone, već mu nudi i više energije za dugotrajno korištenje. Iako nema ništa novo u vezi s baterijom od 3000 mAh, jer postoje mnogi drugi slučajevi baterija, svojom sposobnošću da vaš iPhone brzo ojača ističe se.

Ovo se kućište baterije puni brzinom od 2 A. Ako je ovaj slučaj s napajanjem, nećete se morati puno truditi oko punjenja goriva. Upravo ta brzina brzog pojačanja snage Maven stavlja ispred uobičajenih kućišta baterija.

Kanali zvučnika za pojačani zvuk zvučnika

Postoji niz kućišta za baterije koje postaju prepreka zvuku zvučnika vašeg iPhonea. Kao rezultat toga, niste u mogućnosti uživati ​​u glazbi po svom ukusu i stoga se ne osjećate dobro zbog kućišta baterije. Uz optimizirane kanale zvučnika koje ovaj slučaj nudi, svidjet će vam se najnapredniji zvuk iPhone zvučnika.

Zaštita zaslona

Ovaj slučaj ima podignutu usnu kako bi zaslon vašeg iPhonea bio potpuno zaštićen. Podignuta usna osigurava da nježni zaslon vašeg iPhonea ima najbolju zaštitu od nule.

Jednostavna tehnologija

Uz tehnologiju punjenja i sinkronizacije, ovaj slučaj donosi prijeko potrebnu praktičnost u procesu punjenja vašeg iPhonea. Jednostavno izvadite gornju kapu i stavite iPhone u unutarnji gromobran, a kapu vratite natrag.

Maven ima gumb za napajanje, kao i indikator baterije na stražnjoj strani kućišta. Dizajniran kao kvalitetno kućište za bateriju, osigurava vam da nemate neugodnosti tijekom punjenja iPhonea.

Nudi i stil i udobnost

Ovaj kućište izgleda elegantno i čini prljav par s vašim iPhoneom. Samo jedan pogled na njegov izgled i želite se isprobati. Tako se lijepo čini. Ako su stil i udobnost ono što tražite, onda vas neće razočarati.

Omogućuje vam pristup svim prekidačima i tipkama s lakoćom. Nećete se morati suočiti s bilo kakvim poteškoćama dok ga koristite.

Cijena: 99,99 USD [82,77 USD (crno kućište) na Amazonu dok ovo pišemo.]

Kupite ga na Amazon.com.

Copyright calisportfest.com 2023

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found