Blog

Ne mogu odgovoriti na pozive iz Apple Watch-a: Evo rješenja

Apple Watch dragulj je tehnologije koja vaš život čini ugodnim kao nikada prije. Većini svojih stvari možete pristupiti izravno iz zapešća. Provjera e-pošte, upućivanje ili primanje poziva i pregled obavijesti nikada nisu bili tako jednostavni.

Kao što se događa s većinom novih tehnologija, uvijek postoje neke ili druge pogreške ili pogreške. Apple Watch nije ništa drugačiji. Također, nužno je imati ovakve probleme zbog kojih savršenstvo postaje neizbježno.

Neki od korisnika prijavili su jedan od problema zbog nemogućnosti upućivanja ili primanja poziva sa svog Apple Watcha. Nakon malo rješavanja problema, došli smo do svih mogućih rješenja koja mogu riješiti ovaj problem. Samo pročitajte dolje navedene detalje da biste dobili jasnu sliku.

Ne mogu odgovoriti na pozive iz Apple Watch-a: Kako riješiti problem

Korak 1. Isključite Apple Watch.

Korak 2. Vratite se na svoj iPhone, izbrišite sve aplikacije koje rade u pozadini. Dvaput pritisnite gumb za početno, izbrišite popis pokrenutih aplikacija prevlačenjem svake od njih prema gore.

Korak # 3. Sada prisilno ponovo pokrenite iPhone pritiskom na tipku za stanje mirovanja / buđenja zajedno s gumbom Početna, sve dok se iPhone ne pokrene.

Korak # 4. Sada uključite svoj Apple Watch.

Korak # 5. Dajte malo vremena za oba uređaja da stabiliziraju svoje procese i uspostave vezu.

Ako upotrebljavate bilo koji drugi Apple uređaj, predlažemo da isključite njihov Wi-Fi i Bluetooth. To bi najvjerojatnije trebalo riješiti problem. Ali ako se ne dogodi, imamo i druga rješenja.

Samo dodirnite i ne forsirajte dodir

Kucanje i prisilno dodirivanje su dvije različite stvari. Dakle, kada primite poziv ili kada pokušavate uputiti poziv, jednostavno ga dodirnite, a ne pritiskajte. Kako ga je jedan od korisnika foruma pritiskao silom, što je sustav analizirao kao prisilni dodir. Dakle, umjesto primanja ili upućivanja poziva, možda biste ga zapravo prisilili dodirnuti. Samo pokušajte tapkajući normalno i problem će možda biti riješen. Ako i dalje nije riješeno, u nastavku je dat jedan krajnji popravak.

Resetirajte svoj Apple Watch

Čini se da je ovo posljednje moguće rješenje; pokušajte resetirati Apple Watch na tvorničke postavke. Postoje šanse da će se pogreške izbrisati nakon što resetirate Apple Watch. Evo vodiča kako to učiniti:

Korak 1. Dodirnite Aplikacija Apple Watch na vašem iPhoneu, a zatim Moj sat.

Korak 2. Sada dodirnite Općenito.

Korak # 3. Pomaknite se prema dolje i dodirnite Resetirati.

Korak # 4. Dodirnite Izbrišite sav sadržaj i postavke i potvrdi.

Ovo će odvesti vaš Apple Watch na nove tvorničke postavke. Ali čak i nakon tolikog napornog rada, ako problem ne bude riješen, sve što možemo tražiti jest odnijeti ga u servisni centar Apple. Javite nam je li bilo koji od gore navedenih vodiča bio koristan.

Podijelite svoje povratne informacije s nama u komentarima, na Facebooku, Twitteru i Googleu Plus.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found