Blog

Najbolji iPad Air 3 teški slučajevi 2021. godine

Možda nikada ne želite gadno naletjeti na bilo koju priliku da oštetite svoj iPad Air 3. Ili mislite da vaše malo dijete ima leptiriće i da može nasumično ispustiti tablet. Što god mogao biti razlog; postoji idealan odgovor na tu zabrinutost - teški slučaj. Ne mogu sve robusne navlake izdržati vrijeme i pružiti ugodno korisničko iskustvo. I ovdje vam dolje pomno odabrani najbolji teški koferi za 10,5-inčni iPad Air mogu pomoći u odabiru boljeg pratitelja za vaš uređaj. Osim što nude snažnu obranu tableta, mnogi od njih ujedno se koriste i kao kućište za nosače za pojačavanje vremena za video. Dakle, brzo skočite i odaberite solidnog branitelja za svoj iPad odmah!

1. SLUČAJ ZUGU Prodigy X

"Prodigy X" iz ZUGU CASE jednostavno nije u robusnoj konstrukciji. Za mene je to najfunkcionalniji teški kofer za iPad Air od 10,5 inča.

Izuzetno otporna struktura omogućava Prodigy X-u da se bori protiv kapi do pet metara. U većini slučajeva ova razina snage bila bi dovoljna da vaš tablet zaštiti.

Međutim, ono što ovu navlaku čini boljom je magnetni nosač. Ovisno o vašim potrebama za gledanjem, možete ga prilagoditi u osam različitih kutova za jednostavnije gledanje videozapisa.

USP: Magnetsko postolje nudi više kutova gledanja

Pogledajte na Amazonu

2. MoKo

Jednostavno rečeno, MoKo je ono na što biste trebali ići ako ste uvidjeli pronalaženje vrhunskog teškog kućišta ispod 15 dolara. A tri odlike čine je izvrsnom opcijom.

Kao prvo, opremljen je dvoslojnim kućištem snažno oslonjenim na tvrdo računalo i mekani TPU. Dakle, vaš iPad ima dodatnu zaštitu protiv slučajnih padova, kao i ogrebotina.

Drugi, ugrađeni nosač elegancije djeluje elegantno nudeći ugodne kutove gledanja. I treće, pruža prijeko potrebnu obranu zaslona osjetljivog na dodir u obliku ugrađene zaštite zaslona.

USP: Robusni hibridni dizajn

Pogledajte na Amazonu

3. Gumdrop

Predstavite svoj iPad Air 3 izuzetno robusnim i zaštitnim poklopcem kako biste ostali sigurni. "Gumdrop" je dizajniran da pruži štit od 360 stupnjeva vašem tabletu.

Čvrsto kućište potpomognuto je utvrđenim kutovima koji apsorbiraju udarce. A s vrlo praktičnim postoljem, nudi udobnije gledanje krajolika. Osim toga, točni izrezi osiguravaju vam besplatan pristup svim priključcima vašeg uređaja.

USP: Zaštita od 360 stupnjeva

Pogledajte na Amazonu

4. KAVASA

Ako vam je beskompromisna obrana vašeg iPad Air 2019 glavni prioritet, s CAVASA-om ne možete pogriješiti.

Poklopac ima izuzetno izdržljiv PC odbojnik i ima mekani TPU stražnji dio. Ova čvrsta i otporna struktura omogućuje kućište da se s lakoćom bori protiv neugodnih neravnina.

Osim toga, ima 3 mm podignutu masku za obranu zaslona od ogrebotina. Osim toga, nosač CAVASA može vam omogućiti podupiranje uređaja vertikalno i vodoravno.

USP: Dizajn otporan na udarce

Pogledajte na Amazonu

5. Poetski

Teška kutija "Poetic" ima izdržljivu konstrukciju koja joj omogućuje da apsorbira šok. Navlaka je izrađena od silikonskog materijala i sportskog je ergonomskog dizajna. A s taktilnim bočnim držanjem držanje tableta ugodnije je.

Sljedeća značajna značajka su podignuti otvori za zrak koji igraju glavnu ulogu u odvođenju topline. Stoga se vaš iPad ne zagrijava. Na kraju, možete odabrati ovaj robusni poklopac u dvije boje: crnoj i plavoj.

USP: Izdržljiva konstrukcija s podignutim otvorima za zrak

Pogledajte na Amazonu

6. SKYLMW

"SKYLMW" je vrsta slučaja koja izgleda kao cjelovit paket. Kad smo kod dizajna, kućište je vrlo zaštitno, zahvaljujući tri sloja konstrukcije.

Kako bi osigurao da se zaslon ne ošteti, sadrži podignut okvir. Postolje se lako može okrenuti na 360 stupnjeva radi poboljšanih kutova gledanja.

Savršeni izrezi, zajedno s odgovarajućim gumbima, omogućuju vam upotrebu uređaja bez neugodnosti. Napokon, SKYLMW je dostupan u tri boje poput ružičaste, crne i olovne.

USP: Profil koji odgovara obliku

Pogledajte na Amazonu

7. Miesherk

"Miesherk" dolazi s nekim zaista user-friendly značajkama. Na primjer, možete koristiti remen za ruku kako biste prikladno držali iPad samo jednom rukom. A kad putujete divljinom ili želite udobno nositi svoj uređaj, tu je i naramenica koja odgovara vašim zahtjevima.

Štoviše, robusna maska ​​ima koristan držač za zaštitu Apple olovke. I baš kao i mnogi njegovi kolege, Miesherk također ima potpuno okretni stalak za poboljšanje upotrebe ruku bez ruku.

USP: Držač olovke za jabuku

Pogledajte na Amazonu

8. Digital Hutty

Ova ponuda tvrtke Digital Hutty možda je pronašla svoje mjesto na 10. mjestu u ovom pregledu, ali ima sve kvalitete da dugoročno pruži bilo kojoj od gore spomenutih naslovnica.

Kako bi iPadu pružio potrebnu zaštitu, ovaj kućište ima izuzetno robusnu strukturu od tri sloja. 3 mm viši zakošeni rub daje dodatni štit zaslonu i kameri.

Osim toga, postolje je uvijek dostupno za poboljšanje vašeg video poziva ili gledanja filma. To nije sve, ni Digital Hutty nema visoku cijenu (12,99 USD).

USP: Robusni odbojnik s utvrđenim kutovima

Pogledajte na Amazonu

To je poprilično to! Dakle, ovo su navlake za teške uvjete koje su prošle moj test. Nadamo se da će i oni moći opravdati vaša očekivanja.

Koji je vaš odabir?

S pravom kažu: „Unce prevencije je bolje od kilograma lijeka. Stoga se uvijek preporučuje dodatni oprez kako ne bi došlo do oštećenja.

Možda ćete voljeti pročitati i sljedeće članke:

  • Najbolji 10,5-inčni iPad Pro slučajevi
  • Najbolji 10,5-inčni iPad Air kućišta
  • 10,5-inčni iPad kućišta za tipkovnicu
  • Najbolje futrole za iPad Air Folio od 10,5 inča
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found