Blog

Najbolje igre grebanja za iPhone i iPad 2021. godine

Scrabble je klasična igra riječi koja nikad ne stari i idealna je za sve dobne skupine. To je zabavan način da poboljšate svoje pravopisne vještine i proširite rječnik. Aplikacije olakšavaju reprodukciju Scrabble-a s telefona ili tableta bez potrebe za fizičkom pločom i pločicama sa slovima. Štoviše, nude mnoštvo drugih opcija, poput načina izazova, nasumičnih ploča, dodatnih zagonetki itd. Stoga naprijed i izgubite se u svijetu riječi s ovim najboljim igrama za škrabanje za iPhone i iPad.

 1. Scrabble GO - izbor urednika
 2. Riječ riječima
 3. Riječi s prijateljima 2
 4. Dominacija riječi
 5. Klasične riječi
 6. Riječ Blitz
 7. Wordfeud
 8. GORE
 9. Lexulous Word Game Lite
 10. Riječ Jigsaw!
 11. Word Master Pro

1. Scrabble GO - izbor urednika

Ovo je vrhunska klasična igra Scrabble sa službenim rječnicima ploče, pločica i riječi. Postoje četiri načina igre koji odgovaraju bilo kojem raspoloženju. Primjerice, u dvobojima vas pariraju protiv igrača sa sličnim vještinama s vremenskim potezima.

Zatim, tu je igra za pretraživanje riječi Word Drop, Tumbler, koja je poput anagrama, i na kraju, Rush, koji je brzi način samostalnog kodiranja. Postoji i puno turnira i liga koji će vas držati izazovnim i konkurentnim.

Cijena: Besplatno (kupnje u aplikaciji počinju od 2,99 USD)

preuzimanje datoteka

2. Riječ riječi

Izazovite svoj mozak ovom zabavnom eskapadom koja kombinira najbolje križaljke nalik Scrabbleu i pretraživanju riječi. Sadrži preko 6000 zagonetki koje započinju lako, ali postupno postaju sve zahtjevnije.

Možete izrađivati ​​riječi kako biste ispunjavali zagonetke, uzimali novčiće ili petljali oko slova dok ne napravite neke riječi. Ima prekrasnu grafiku sa zapanjujućim krajolikom koji će vas osvojiti i poboljšati iskustvo.

Cijena: Besplatno (kupnje u aplikaciji počinju od 0,99 USD)

preuzimanje datoteka

3. Riječi s prijateljima 2

Uživajte u mnoštvu igara s riječima i puzzle igrama s prijateljima, istovremeno proširujući rječnik. Što više igrate, to su izazovi sve teži kako biste bili angažirani i neprestano pomicali granice.

To je izvrstan način povezivanja s drugima ili solo igranja i poboljšanja vještine riječi. Možete ispuniti dnevne ciljeve kako biste trenirali mozak i usput zarađivali nagrade za svoj napredak.

Cijena: Besplatno (kupnje u aplikaciji počinju od 0,99 USD)

preuzimanje datoteka

4. Dominacija riječi

Evo još jedne ovisne i brze igre riječi bez više čekanja da vaš protivnik napravi potez. Utakmice uživo omogućuju vam da vidite pločice na kojima se igraju dok planirate sljedeći potez.

Štoviše, možete započeti simultane igre s više ljudi i reagirati u svoje vrijeme, s do 72 sata između poteza. Jednostavno je igrati, a prednost možete postići skupljanjem preko 45 pojačivača s jedinstvenim značajkama.

Cijena: Besplatno (kupnje u aplikaciji počinju od 1,99 USD)

preuzimanje datoteka

5. Klasične riječi (samostalna igra riječi)

Pogledajte jednu od ovih grebljivih igara za solo igranje protiv iPhonea ili iPada. Ugrađene su definicije riječi koje vam mogu pomoći u obogaćivanju rječnika. Štoviše, podržava šest jezika: engleski, španjolski, francuski, talijanski, njemački i nizozemski.

Popisi engleskih riječi temelje se na službenim popisima koji se koriste na Scrabble turnirima. Možete odabrati razinu težine od početnika do stručnjaka, odabrati popis riječi i upotrijebiti svoje vještine kako biste pobijedili računarskog protivnika.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

6. Riječ Blitz

Vrijeme je da se u ovoj akcijskoj igri koja se sastoji od oblikovanja riječi iz nasumično poredanih slova na igralištu suprotstave drugim logofilima. Pronađite što više riječi i otkrijte bonuse kako biste povećali bodove!

Igranje uključuje prevlačenje u svim smjerovima za povezivanje susjednih slova i stvaranje riječi. Možda zvuči jednostavno, ali odbrojavanje čini stvari izazovnijima. Štoviše, igralište se uvijek mijenja i postoji bezbroj riječi za otkriti.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

7. Wordfeud

Ovo je više tradicionalna igra grebanjem koja vam omogućuje postavljanje pločica sa slovima na ploču 15 na 15. Zaradite bodove za kreativnost i osvojite bonuse za upotrebu pločica Double Letter, Double Word, Triple Letter i Triple Word.

Možete tražiti prijatelje protiv kojih ćete igrati ili pustiti da vam igra parira protivniku. Ugrađeni chat čini stvari još zabavnijima jer možete pohvaliti ili razvaliti razgovor.

Cijena: Besplatno (nadogradnja na Premium - 4,99 USD)

preuzimanje datoteka

8. GORE

Evo indie igre za ljubitelje Scrabblea. Cilj je graditi riječi igrajući slova popreko, dolje i naslažući se iznad postojećih slova kako bi se već oblikovane riječi promijenile u nove.

Možete igrati protiv računalnog protivnika s četiri razine vještina ili se natjecati u mrežnom načinu za više igrača protiv prijatelja ili stranaca. Chat unutar igre dodaje dodatni dašak zabave, a statistika i ljestvica čine vas konkurentnima.

Cijena: Besplatno (kupnje u aplikaciji počinju od 0,99 USD)

preuzimanje datoteka

9. Lexulous Word Game Lite

Uronite u virtualno iskustvo škrabanja s ovom minimalističkom igrom koja se sastoji od korištenja slovnih pločica za izradu riječi na ploči 15 × 15. Možete provjeriti svoje vještine i pomoću ugrađenog rječnika provjeriti valjanost riječi.

Nadalje, igra se može pohvaliti jedinstvenim načinom Analizatora u kojem nakon što završite igru, AI vam pokazuje koje ste najbolje bodove propustili. To vam pomaže proširiti rječnik, tako da možete bolje raditi u budućim igrama.

Cijena: Besplatno (kupnje u aplikaciji počinju od 0,99 USD)

preuzimanje datoteka

10. Riječ Jigsaw!

Evo još jedne igre riječi za vježbanje mozga i izgradnju verbalnog i prostornog zaključivanja. Postoji šest razina koje treba razraditi, tako da je idealno i za početnike i za one koji traže ozbiljan izazov.

Neograničene su zagonetke koje koriste preko trideset tisuća riječi, pa je izvrsno za izgradnju rječnika i pravopisnih vještina. Aplikacija također prati vaše prosjeke, vremena i značajne zapise kako bi prikazala vaš napredak.

Cijena: Besplatno (kupnje u aplikaciji počinju od 0,99 USD)

preuzimanje datoteka

11. Word Master Pro

Ovaj je za sve hardcore scrabble profesionalce. Ima sedam dodatnih rasporeda dasaka, a čak možete i nasumično prilagoditi ploču za pomicanje položaja pločica s visokim bodovima.

Također, podržava mnoštvo jezika i može se reproducirati bez internetske veze. Koristi brze resurse umjetne inteligencije koji će vam pomoći poboljšati vještine riječi i razmišljanja.

Cijena: $3.99

preuzimanje datoteka

Sumirati!

Dakle, volite li igrati igre Scrabble na iPhoneu ili iPadu ili više volite tradicionalni način upotrebe fizičke ploče? Podijelite svoje mišljenje u komentarima u nastavku. I ne zaboravite pogledati još najboljih društvenih igara koje će vas zabavljati.

Možda ćete ih voljeti pročitati

 • Apple Arcade Puzzle igre za iPhone
 • Igre za dva igrača za iPhone i iPad
 • Skateboard igre za iPhone
 • Najbolje indie igre za iPhone i iPad