Blog

Najbolja Power Bank za iPhone X, 8 i 8 Plus 2021. godine

Kad god idem na piknik, ne propustim nositi pouzdanu banku snage. Više volim onu ​​koja ima masivnu bateriju i može ponuditi brzo punjenje. Vanjski punjač akumulatora, koji sadrži ogromnu bateriju u malom obliku, trenutno mi upada u oči. Želite istražiti moju elitnu listu najboljih Power Bank za iPhone X, 8 i 8 Plus?

Te banke moći u svim su aspektima dorasle mjeri. Imaju izdržljivu strukturu i pružaju brzo punjenje. Još bolje, potpuno su opremljeni za nuđenje vrhunskih performansi u svim opasnostima. Dosta razgovora? Preskočimo da ih sve istražimo!

 1. RAVPower 20100mAh baterija za brzo punjenje
 2. Anker PowerCore 5000 prijenosni punjač
 3. Nekteck 21000mAh Power Bank
 4. Yoobao 20000mAh Power Bank
 5. LanLuk 25800mAh Power Bank s LED indikatorom
 6. iMuto 20000mAh Qualcomm certificirani prijenosni punjač
 7. Vanjske baterije Anker PowerCore 10000mAh
 8. Prijenosni punjač Luxtude 10000mAh
 9. INIU 10000mAh Power Bank
 10. iWALK 4500mAh Power Bank

1. RAVPower 20100mAh baterija za brzo punjenje

Predstavite svoj iOS uređaj dominantnom bankom napajanja kako biste ostali napunjeni! RAVPower je robustan i omogućuje vam brzo uključivanje pametnog telefona. Opremljen Qualcomm Quick Charge 3.0 tehnologijom, u mogućnosti je napuniti do 80% baterije (za uređaje kompatibilne s QC 2.0 / 3.0) za samo oko 35 minuta.

S masivnom baterijom od 20.100mah sposoban je vaš uređaj napuniti nekoliko puta i oko 75% brže od uobičajenih punjača. Tri USB porta (kombinirani izlaz 5,5 A) omogućuju vam istovremeno punjenje tri uređaja. Pametna IC frekvencijska tehnologija nudi osnovnu zaštitu vašeg pametnog telefona protiv kratkog spoja i prekomjernog punjenja.

USP: Munjevito brzo punjenje

Pogledajte na Amazonu

2. Prijenosni punjač Anker PowerCore 5000

Možda vaša potreba ne opravdava robusnu bateriju ili ste možda više minimalist. Bez obzira na to što bi mogao biti razlog vaše potrage za minimalističkom bankom moći, Anker PowerCore 5000 bio bi najkvalitetniji ulog.

Sportskog oblika, cjevastog dizajna, PowerCore može ući u malen džep, što je sjajno iz perspektive prenosivosti. Baterija od 5000 mAh više je nego sposobna pružiti preko 100% trajanja baterije vašem iPhoneu.

Baš poput svog brata i sestre (spomenutog u ovom pregledu), ova ultra prijenosna baterija napajanja također osigurava sigurnost vašeg uređaja tijekom punjenja zahvaljujući tehnologijama PowerIQ i VoltageBoost. Ne samo učinkovitost punjenja, PowerCore 5000 također dolazi u više varijanti boja poput crvene i crne. Sve u svemu, smatram ga finim putovanjem s gledišta prenosivosti.

USP: Izuzetno prenosiv, ali vrlo učinkovit punjač

Pogledajte na Amazonu

3. Nekteck 20100mAh Power Bank

"Nekteck" je vrsta banke energije koja označava sve ključne kutije. Prvo i najvažnije, dolazi s moćnom baterijom od 20100mAh u relativno malom faktoru. Dakle, i iz perspektive prenosivosti i učinkovitosti, kvaliteta ima sposobnost da se suprotstavi potražnji.

Štoviše, može istodobno napajati dva uređaja s ukupnom maksimalnom brzinom do 18 W. Pametna LED lampica označava preostalu snagu baterije. Suvremen je, praktičan i jednostavan za upotrebu, izvrsne izrade koja pruža izvrsne performanse.

USP: Snažna baterija u kompaktnom obliku

Pogledajte na Amazonu

4. Yoobao 20000mAh Power Bank

Iskreno govoreći, ono što mi je privuklo pažnju u ovoj ponudi tvrtke "Yoobao" je elegantan dizajn. Ljubaznošću aluminijskog aluminijskog metalnog kućišta, power bank izgleda prilično kompaktno.

No, napunjen je s ogromnih 20000mAh kojima se može povjeriti odgovornost za držanje punjenja vašeg iOS uređaja. Eloksirana završna obrada sprječava ogrebotine i otiske prstiju tako da vanjski punjač i dalje izgleda preslatko.

Uz ugrađeni pametni čip, pametni telefon ima dodatnu zaštitu protiv redovitih prijetnji. Osim toga, moći ćete odabrati Yoobao power bank u dvije boje: plavoj i sivoj.

USP: Zrakoplovno aluminijsko metalno kućište

Pogledajte na Amazonu

5. LanLuk 25800mAh Power Bank s LED indikatorom statusa

Kad ste na dugom putu, isplati se imati masivnu bateriju na raspolaganju. Dakle, kad god vam uređaji ostanu bez goriva, morate se vratiti zvijeri. Bez obzira jeste li često letač ili netko tko često mora izaći iz postaje zbog profesionalnih obveza, LanLuk može biti idealna banka moći koja odgovara vašim potrebama.

Pogađate, zar ne? Power bank ima jednu od najvećih baterija - 25800mAh. To znači da vaše uređaje može sočiti više puta (5-7 puta). Dodajte tome dvostruke USB priključke i univerzalnu kompatibilnost i dobit ćete banku napajanja koja obećava da će vam biti idealan suputnik na putovanju.

USP: Jedna od najvećih baterija

Pogledajte na Amazonu

6. Prijenosni punjač s certifikatom Qualcomm tvrtke iMuto 20000mAh

Sposobnost punjenja iPhonea nenadmašnom brzinom odvaja iMuto od ostatka. Obdaren Qualcomm tehnologijom brzog punjenja 3.0 (25 W), sposoban je pametni telefon 4x brže napajati od standardnih punjača. Točnije, ova banka napajanja može sočiti do 80% u samo oko 35 minuta.

Potrebno je samo 5-7 sati da se potpuno napuni. Baterija od 20000 mAh izvrsna je u pružanju dosljednih performansi. Preostalu snagu možete jednostavno pratiti. Kad se ne koristi, automatski prelazi u stanje pripravnosti radi uštede energije.

USP: 4x brzo punjenje

Pogledajte na Amazonu

7. Vanjske baterije Anker PowerCore 10000mAh

Bila bi velika pogreška ne uključiti Anker PowerCore na ovaj popis. Što se tiče dizajna, to je jedna od najmanjih banaka energije na tržištu. Ali nemojte se pridržavati njegove malene veličine! Iako je tako malen, pun je baterije od 10000mAh.

Ističe se pružanjem brzog i učinkovitog rješenja za punjenje, uglavnom zahvaljujući Ankerovoj naprednoj tehnologiji PowerIQ i VoltageBoost. Sigurnosni sustav MultiProtect osigurava vašem uređaju beskompromisnu sigurnost tijekom punjenja. PowerCore je dostupan u dvije boje, poput crne i bijele, a isporučuje se s 18-mjesečnim jamstvom.

USP: Napredna PowerIQ tehnologija

Pogledajte na Amazonu

8. Prijenosni punjač Luxtude 10000mAh

Zahvaljujući bateriji snage 10000 mAh i kapacitetu brzog punjenja, Laxtude je uspio označiti svoju prisutnost među vrhunskim prijenosnim punjačima. Ako tražite tanak i izvrstan dizajn koji bi na vašim rukama trebao izgledati privlačno, ovo je jedan od načina! Osim toga, lagan je i tanak koji se ne osjeća glomazno dok ga nosite s iPhoneom.

Dakle, bez obzira je li vaše iPhone stanje baterije iscrpljeno ili ste ozbiljni igrač, ne bi vam smetalo držati ga cijeli dan. Štoviše, također osigurava superbrzu snagu punjenja gotovo dvostrukom brzinom od originalnog zidnog punjača.

USP: Vrhunska kvaliteta izrade

Pogledajte na Amazonu

9. INIU 10000mAh Power Bank

Čini se da je INIU dobar izbor za ljude koji traže srednju banku napajanja za iPhone X. Vanjski se punjač isporučuje s baterijom od 10000 mAh koja je potpuno opremljena za napajanje uređaja najmanje tri puta.

Što se tiče brzine punjenja, INIU tvrdi da se uređaji utapaju brže. Ne ulazeći u detalje, rekao bih da je do visine s mogućnošću isporučivanja izlaza od 2,4 A (svaki port).

Baš kao i većina sigurnih banaka napajanja, on također koristi prednost pametnog IC čipa da zaštiti vaš uređaj od opasnosti poput kratkog spoja. Uz to ima i praktičnu svjetiljku koja se može uključiti tijekom kampiranja ili rane jutarnje šetnje parkom.

USP: Vrhunska banka napajanja srednje klase s pametnim IC čipom

Pogledajte na Amazonu

10. iWALK 4500mAh Power Bank

Ako volite isprobavati nove dizajne i prilagođavati se novim stilovima, siguran sam da ćete se diviti prijenosnom punjaču iWalk. Ne zadržava kapacitet baterije poput glomaznih baterija, ali ima kompaktan i elegantan dizajn koji se definitivno ne može zanemariti.

Međutim, baterija napaja 4500mAh, a vaš iPhone 8 može napuniti 1,5 puta. Banci veličine ruža nije potreban niti Lightning to USB kabel da bi je priključila u priključak za punjenje. Dovoljno je pričvrstiti iPhone na gromobran i on će početi sočiti.

USP: Inovativni dizajn

Pogledajte na Amazonu

Koji je tvoj najdraži?

Koja je od ovih banaka moći popravila vaš test? Znam da niste morali potrošiti puno vremena da odaberete pravu opciju za svoje potrebe.

Jesam li propustio uvrstiti bilo koju vodeću banku moći na ovaj popis? Obavezno nam to javite.

Ne propustite:

 • Najbolji pribor za iPhone X
 • Najbolji pribor za iPhone 8/8 Plus
 • Docking stanice za iPhone X, iPhone 8 i 8 Plus
 • Najbolji automobilski punjači za iPhone X, iPhone 8 i 8 Plus
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found