Blog

Najbolji miš za Mac Mini 2018

Osim monitora i tipkovnice, možda će vam trebati i pametni miš kako biste na najbolji način iskoristili svoj Mac mini. Krećite se kroz ovu liniju najboljeg Bluetooth miša za Mac mini 2018 da biste odabrali bolji materijal koji vam omogućuje navigaciju željenim tempom. Odabrali smo bežični miš nekoliko značajnih proizvođača. Oni imaju trendovski dizajn i čine praćenje ugodnim iskustvom. Da ne spominjem, visoko su ocijenjeni na Amazonu.

Najbolji bežični miševi za Mac Mini 2018

Jeste li postavili proračunski prag? Nema problema, donji pregled Bluetooth miša za Mac mini sastoji se od premium i pristupačnih opcija. Stoga možete dobiti pravi prema vašem zahtjevu!

Brzi pristup:

 • TeckNet
 • Češalj od želea
 • VicTsing MM057
 • Apple Magic Mouse 2
 • PEIBO
 • PHILIPS
 • Pasonomi
 • Logitech M535
 • AmazonBasics
 • Tsmine

# 1. TeckNet

"TeckNet" ima ergonomski dizajn s gumiranim stranama za preciznu kontrolu. Tru-Wave precizna tehnologija osigurava vam besprijekorno praćenje.

Miš nudi do 24 mjeseca trajanja baterije i ima indikatorsko svjetlo baterije. A s automatskim načinom mirovanja smanjuje nepotrebnu potrošnju baterije.

Tu je i tipka za UKLJUČENJE / ISKLJUČENJE radi uštede baterije. Uz to, TeckNet dolazi u pet boja poput crne, plave, sive, ljubičaste i crvene.

USP: Ergonomski dizajn s gumiranim stranama

Pogledajte na Amazonu

# 2. Češalj od želea

Volite li šareni dizajn? Ako da, Jelly Comb bi za vas trebao biti fantastičan odabir.

Jelly Comb dolazi u čak 33 varijante boja s atraktivnim uzorcima. Dakle, imate puno mogućnosti za istraživanje i odabir lijepog pratitelja za vaše računalo.

Oni koji su mi zapeli za oko su američka zastava, hrčak, bijelo / zlatni itd. Osim dizajna, miš ima i kompaktan dizajn. Pomoću kotačića za pomicanje i tri odzivna gumba moći ćete brzo proći kroz posao.

USP: Dostupno u nekoliko šarenih varijanti

Pogledajte na Amazonu

# 3. VicTsing MM057

Zaista je teško propustiti proizvod koji je tako visoko ocijenjen (četiri i pol zvjezdice od gotovo 17 000 recenzija kupaca).

VicTsing MM057 nesumnjivo je jedan od najcjenjenijih miševa za Mac. Sadrži pet podesivih razina DPI za bolju kontrolu.

Glatki kotačić sa gumom nudi poboljšano držanje, omogućujući vam udobno držanje miša. Jedna značajna značajka je mogućnost promjene osjetljivosti kursora prema vašoj vrsti aktivnosti. Štoviše, VicTsing MM057 dostupan je u devet lijepih boja poput crne, plave, sive, srebrne i drugih.

USP: Otporan na znoj

Pogledajte na Amazonu

# 4. Apple Magic Mouse 2

Ako vam proračun nije ograničen i ako ste spremni odlučiti se za premium miša, "Magic Mouse 2" vrijedi pogledati. Ono što mi se stvarno sviđa kod njega je estetski dizajn koji je o svemu napisao.

Izuzetno je lagan i omogućuje vam da posao započnete sa željenim štihom. Donja školjka i uredan dizajn stopala omogućuju mu glatko kretanje po stolu.

Multi-Touch površina omogućuje vam izvođenje gesta s lakoćom. Napokon, Magic Mouse 2 traje i mjesec dana nakon jednog punjenja.

USP: Estetski dizajn

Pogledajte na Amazonu

# 5. PEIBO

PEIBO-ov bežični miš koji se može puniti kompatibilan je s više od 99,9% Bluetooth uređaja. Ugrađena baterija lako se puni i eliminira potrebu za dodatnom AAA baterijom. Tijekom punjenja baterije, držite tipku napajanja miša UKLJUČENU.

Značajna značajka ovog miša je automatski štedljivi način spavanja. Kad isključite Mac mini, miš će se automatski isključiti. PEIBO-ove li-polimerne baterije imaju dug životni vijek.

USP: Kompatibilnost s 99,9% Bluetooth uređaja

Pogledajte na Amazonu

# 6. PHILIPS

"PHILIPS" miš ima pragmatičniji dizajn. Teksture je za brušenje kože koja nudi ugodno držanje.

Tihi klikovi osiguravaju da vaš posao ne ometa druge. Opremljen vrhunskim optičkim senzorom za praćenje, nudi visoko precizno praćenje.

Dizajniran je za brzi rad na mnogim površinama, uključujući stolnu ploču, tkaninu, papir i još mnogo toga. Pomoću načina uštede energije miš također smanjuje nepotrebnu potrošnju energije.

USP: Tekstura za brušenje kože

Pogledajte na Amazonu

# 7. Pasonomi

Jednostavno rečeno, Pasonomijev miš spreman je da se izvrsno suprotstavi zadatku. Dizajn izgleda jednostavno i ima završnu obradu protiv otiska prsta.

Ima neklizajući gumeni kotačić koji vam omogućuje praktičniju upotrebu miša. Nudi brzi i tihi klik.

Litijeva punjiva baterija od 450 mAh dovoljno je jaka da traje i do 500 sati. A s automatskim načinom mirovanja dodatno produžuje trajanje baterije.

USP: Završna obrada otiska prsta

Pogledajte na Amazonu

# 8. Logitech M535

Napravite pregled najboljeg miša bez uključivanja ove poznate marke kao da počinite zločin. Oduvijek je bio vrhunski proizvođač i uvijek biste trebali ozbiljno pogledati njegovu ponudu.

Zaobljeni oblik s gumenim držačima osigurava da vaš dlan ima potrebu za udobnošću tijekom praćenja. Optički senzor laserskog stupnja omogućuje mu savršen rad na većini površina. Osim toga, navigacijski gumb i kotačić za naginjanje daju vam bolju kontrolu.

USP: Dizajn zakrivljenog oblika

Pogledajte na Amazonu

# 9. AmazonBasics

Da budem iskren, smatrao sam da je ova ponuda AmazonBasicsa bez premca na nekoliko frontova. Prvo i najvažnije, cijenim oblikovani dizajn koji olakšava držanje.

Optička tipka s tri tipke s nano prijamnikom omogućuje mu pouzdan rad. Moći ćete se kretati, kliktati i pratiti vlastitim tempom.

AmazonBasics miš kompatibilan je za rad s Macom i Windows PC-om. Uz to, moći ćete ga odabrati u šest boja poput ljubičaste, srebrne, plave itd.

USP: Oblikovani dizajn

Pogledajte na Amazonu

# 10. Tsmine

I na kraju, ali ne najmanje važno, Bluetooth-ov miš Tsmine izravno se povezuje s vašim Mac mini-jem bez ikakvog nano prijemnika. Ova bešavna veza povezana je s bešumnim iskustvom; vaši će kolege zasigurno cijeniti ovu značajku. Udoban i tanak dizajn omogućuje vam dugo korištenje miša, bez umora od dlanova.

Tsmine je izradio simetrični miš koji odgovara vašoj lijevoj i desnoj ruci. Pomoću 3 podesive razine DPI možete prilagoditi brzinu ovog miša; štoviše, ovog miša možete koristiti na većini površina bez podloge za miša.

USP: 3 Podesiva razina DPI

Pogledajte na Amazonu

To je sve, prijatelji! Kojeg ste od gore navedenih miša odabrali za svoj Mac mini?

Pratite nas još ...

Iako se Apple Magic Mouse izdvaja od ostalih, nekoliko ponuda trećih strana dobilo je kvalitetu koja mu pruža dugotrajnost. Štoviše, dostupni su po znatno nižoj cijeni. Dakle, imate mogućnost odabrati željenu imovinu za svoj Mac na temelju svojih potreba i proračuna.

Možda biste voljeli i pročitati:

 • Najbolje tipkovnice za Mac Mini
 • Rukavi za MacBook Pro
 • Najbolji stolovi za Mac
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found