Blog

Najkorisniji prečaci Siri za Reddit

Siri prečaci proširuju doseg jer ovu aplikaciju možete integrirati u više aplikacija trećih strana. Nakon stvaranja prečaca Siri za produktivnost i Apple Music, možda ćete htjeti koristiti i aplikaciju za društvene medije Reddit na svom iOS uređaju. Radi vaše udobnosti, stvorio sam popis najboljih prečaca za Reddit Siri.

Reddit je neizmjerno popularna platforma društvenih medija, na kojoj se ljudi iz različitih slojeva okupljaju kako bi razgovarali o idejama. Uz svakodnevnu upotrebu Reddita, bolje je stvoriti prečace na iPhoneu s iOS-om 12.

Siri prečaci za Reddit

Imajte na umu da vam je potrebna aplikacija IFTTT na vašem iPhoneu da biste pokrenuli jednu od dvije dolje navedene prečice. Dakle, prvo preuzmite IFTTT na svoj iPhone iz App Storea, a zatim naprijed.

Postavi vezu na Reddit

Za redovite korisnike Reddita ovaj je prečac vrlo koristan. Korištenjem ovog prečaca možete dijeliti veze do subredita iz preglednika Safari. Nakon instalacije ovog prečaca, morate postaviti IFTTT aplet.

Preuzmi prečac

Pregledajte omiljene podredite

Započnite svoje jutro s najpopularnijim postovima iz svojih omiljenih subredita. Ovaj prečac radi s aplikacijom Safari na vašem iPhoneu. Za razliku od gornjeg prečaca, ovaj ne zahtijeva IFTTT. Možete jednostavno stvoriti ovaj prečac na iPhoneu i otvoriti izbor Subreddits u aplikaciji Safari. Kada se prečac pokrene, od vas će se zatražiti da prijeđete izravno u aplikaciju Reddit.

Preuzmi prečac

Pročitajte Reddit

Ovaj prečac dohvaća postove koji su trenutno na vrhu u vašim omiljenim podreditama. Posao još nije gotov; prečac vam čita poruke u pozadini. Ne biste trebali odabrati nijedan određeni post na Redditu. Ovaj prečac koristi Reddit API za povlačenje postova i čita vam ga.

Preuzmi prečac

Reddit Video Downloader

Ovom prečacom možete preuzeti Reddit videozapise bez upotrebe bilo koje aplikacije ili alata treće strane na vašem iPhoneu. Kad u svoj iPhone uđete prečacem, otvorite aplikaciju Reddit i odaberite videozapis koji želite preuzeti. Zatim dodirnite gumb Dijeli od dna i dodirnite ikonu Prečac aplikacije s popisa za dijeljenje. To je to! Prečac će učiniti sve ostalo.

Preuzmi prečac

To je sve narode!

Sumirati…

S obzirom na popularnost Reddita, Apple će vjerojatno predstaviti više Redditovih prečaca za korisnike. Želim upotrijebiti nekoliko prečaca za čitanje vijesti o svojim omiljenim temama, brzo pregledavanje soba za razgovor i čitanje poruka isporučenih u moju Reddit Inbox.

Željeli biste baciti pogled na:

  • Kako koristiti aplikaciju Prečaci na iPhoneu i iPadu
  • Najbolje iOS aplikacije s integracijom prečaca Siri: Vrijeme je za prekid
  • Najbolji Siri prečaci za Spotify: Upotrijebite jezik za ulijevanje glazbe u uši

Koji Siri prečac želite koristiti za Reddit? Podijelite svoj omiljeni prečac Siri s nama u okviru za komentare.