Blog

Truffol Intelli Classic iPhone 6 Novčanik kožna torbica

Od dolaska Apple Paya u SAD-u raste trend beskontaktnih kreditnih i debitnih kartica. Većina modernih trgovaca već je uvela terminale za beskontaktno plaćanje, a velik broj ljudi to nastoji učiniti u bliskoj budućnosti.

Truffol Intelli Classic iPhone 6 torbica za novčanik sjajno je dizajnirana da vam pomogne u beskontaktnom plaćanju. S RFID džepom za blokiranje i učinkovitom tehnologijom, ovaj slučaj može beskontaktno plaćanje učiniti nevjerojatno jednostavnim, osim što pruža apsolutnu zaštitu od krađe podataka. Evo još toga.

Beskontaktno plaćanje

Truffol Intelli ima dva utora za kartice. Vanjski utor dizajniran je za beskontaktnu karticu koja se prema zadanim postavkama koristi za plaćanje. Jednostavno dodirnite slučaj na terminalu za plaćanje i izvršili ste kupnju! Ne trebate obaviti kupnju vađenjem kartice iz kućišta. To je tako jednostavno

Beskontaktni terminali ne mogu čitati unutarnju karticu

Unutarnji utor obložen je tankim Faradayevim kavezom koji može blokirati radio signale. Kao rezultat, beskontaktni terminali ne mogu očitati unutarnju karticu. Stoga možete izvršiti beskontaktno plaćanje, a da vas ne brine sigurnost druge kartice. Iskreno govoreći, upravo je zbog ove specijalnosti ovaj slučaj novčanika nevjerojatan.

RFID -blokirajući džep

Ovaj slučaj pruža apsolutnu zaštitu od krađe podataka ili prijevare. S RFID džepom za blokiranje, vaše RFID kreditne kartice ostaju u potpunosti zaštićene. RFID džep za blokiranje napravljen je kako bi spriječio bilo koga da čita podatke o vašoj kreditnoj kartici dok izvršavate plaćanje.

Kravlja koža s grubom površinom

Torbica za novčanik izrađena je od kravlje kože. Ako su vas očarali futrole novčanika mekane teksture, možda vam se to neće svidjeti. Međutim, futrola će se dobro povezati s vašim iPhoneom, ako ne i drskim profilom.

Praktičnost u najboljem slučaju

Kad je slušalica izrezana na prednjoj strani, ne morate preklopiti prednji poklopac iza iPhonea da biste razgovarali telefonom. Toliko je slučajeva koji ne pružaju ovu pogodnost, pa svaki put kad želite razgovarati telefonom morate se držati podalje od prednjeg poklopca. Iako su tipka za glasnoću, kao i prekidač za isključivanje zvuka prekriveni, nećete imati poteškoća dok upravljate njima tijekom upućivanja poziva.

Ovaj se kućište isporučuje sa zaštitnikom zaslona, ​​aplikatorom i krpom za čišćenje. Također pruža jednogodišnje jamstvo. Dostupan po cijeni od 29,99 USD, može biti velika vrijednost za vaš iPhone 6.

Ako se uzmu u obzir sve značajke i kvaliteta, čini se da je Truffol prilično solidna ponuda. Bit ćete impresionirani kako to funkcionira i bogatom učinkovitošću koju pruža kada je u pitanju beskontaktno plaćanje.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found