Blog

Najbolji pametni utikači omogućeni za HomeKit 2021. godine

Vaša vježba automatizacije kuće daje vam potpunu kontrolu nad svim elektroničkim uređajima dodirom ili glasom. Da biste izgradili pametni dom, možete koristiti uređaje kompatibilne s HomeKit-om ili morate instalirati pametne utikače kako bi vas uređaji slušali. No, prije nego što ga kupite, svakako odaberite najbolje pametne utikače HomeKit. Dok tražite pametni utikač ili utičnicu s omogućenom HomeKit-om, treba pripaziti da odaberete savršeni proizvod koji ne prelazi vaš proračun. Nekoliko je marki koje su stvorile nišu u ovom segmentu. I prodaju najbolje pametne utikače kompatibilne s HomeKit po pristupačnim cijenama. Dakle, idemo na ovaj ekskluzivni popis i odaberite najbolji pametni utikač za vaš dom.

1. VOCOlinc

VOCOlinc je dizajnirao pametni utikač koji štedi prostor za upravljanje vašim elektroničkim uređajima. Jednom kada priključite priključak na kućnu Wi-Fi mrežu, njime možete upravljati s bilo kojeg mjesta iz Apple Home (iOS) ili VOCOlinc oblaka, koji radi na Android uređajima.

Značajna značajka ovog utikača je zakazivanje. Možete postaviti rasporede automatskog uključivanja i isključivanja elektronike; ovo vam sigurno štedi vrijeme ujutro. Kompaktni dizajn ovog utikača nikada ne blokira drugu utičnicu.

USP: Kompaktan dizajn

Pogledajte na Amazonu

2. Koogeek

Koogeek je najbolji pametni utikač dostupan ispod 20 dolara. Eliminira potrebu za korištenjem čvorišta za upravljanje kućnim uređajima; umjesto toga, elektronikom možete upravljati iz aplikacije Apple HomeKit ili Koogeek i glasom putem Siri naredbe. Slijedite Koogeek vodič da biste ovaj priključak povezali na svoju Wi-Fi mrežu od 2,4 GHz.

Ovaj mini pametni utikač Koogeek mini veličine može vas probuditi s upaljenim svjetlima i kavom spremnom ujutro. Pomoću aplikacije Koogeek Home postavite odbrojavanje za ovlaživače zraka, ventilatore i druge uređaje.

USP: Stvorite prilagođene scene

Pogledajte na Amazonu

3. Eve energija

Eve donosi energetski učinkovit pametni utikač i mjerač snage za vaš dom. Osim što uključujete i isključujete svoje uređaje, pomoću njegovog mjerača snage možete provjeriti koliko energije koriste vaši povezani uređaji. Ova vam značajka pomaže u odabiru pravog uređaja za vaš dom.

Pametni utikač opremljen je ugrađenim rasporedima za automatsko uključivanje i isključivanje aparata za kavu, ovlaživača zraka, ventilatora i ostalih osnovnih uređaja kod kuće.

USP: Mjerač snage

Pogledajte na Amazonu

4. Satechi

Olakšajte si život pomoću pametnog utikača kompatibilnog sa Satechijevim HomeKitom, kojim se može upravljati putem Appleove aplikacije HomeKit ili besplatne Satechijeve iOS aplikacije. Ova dvostruka pametna utičnica povezuje se s vašom postojećom bežičnom mrežom od 2,4 GHz. Da biste uštedjeli vrijeme i energiju, možete stvoriti scene i zakazane rutine.

Ako koristite uređaje velike snage, možete pratiti potrošnju energije u stvarnom vremenu. Možete smanjiti potrošnju energije raspoređivanjem uređaja da se isključe kad nije potrebno.

USP: Nadzor napajanja u stvarnom vremenu

Pogledajte na Amazonu

5. iUređaji

iDevices je u ovaj pametni utikač instalirao neovisnu kontrolu utičnice tako da obje utičnice možete samostalno koristiti s aplikacijom ili glasovnim naredbama. Bez upotrebe čvorišta ili dodatnog hardvera, elektroničkim uređajima možete upravljati s bilo kojeg mjesta pomoću iOS uređaja ili aplikacije iDevices.

Zidna utičnica može se instalirati izravno u postojeći sustav napajanja vašeg doma i dobro se gelira s ostalim namještajem. Dok koristite aplikaciju iDevices na iPhoneu ili iPadu, možete provjeriti potrošnju energije svakog uređaja; tako možete svaki mjesec smanjiti račun za struju.

USP: Nevidljivo pametna

Pogledajte na Amazonu

6. Leyeet

Leyeet ima pametno dizajnirani utikač za istovremeno povezivanje dva elektronička uređaja. Štoviše, utikač je opremljen s dva univerzalna USB priključka tako da možete istovremeno puniti svoje iOS uređaje. Ovaj dizajn koji štedi prostor izuzetno je popularan u urbanom krajoliku.

Osim toga, kako biste osigurali potrošnju energije uređaja u stvarnom vremenu, možete provjeriti i povijesne podatke o tome koliko su energije uređaji potrošili u prethodnim mjesecima. Na taj način možete usporediti troškove električne energije kod kuće.

USP: Dva univerzalna USB priključka

Pogledajte na Amazonu

7. SILVANIJA

Sylvania je pametni utikač kompatibilan s HomeKit-om koji se napaja Bluetooth tehnologijom. Kad ste kod kuće, iPhoneom možete upravljati elektroničkim uređajima. Značajna značajka ovog utikača je prilagodba. Možete imenovati svoju poslovnicu i dodati je u sobu.

Nadalje, kada se ne sjetite jeste li ostavili uređaj uključen, možete ga nadzirati i kontrolirati pomoću Apple HomeKit-a. Izuzetno je jednostavno postaviti ovaj utikač jer ga možete koristiti za svoj iPhone i utičnicu.

USP: Jednostavna postavka

Pogledajte na Amazonu

8. WeMo

WeMo je vodeća marka u proizvodnji pametnih utikača za kućnu automatizaciju. Ovaj utikač kompatibilan s HomeKitom zapravo je pametan jer možete koristiti AwayMode koji uključuje i isključuje svjetla. To stvara iluziju da ste kod kuće, a pljačkaši jedva razmišljaju o provali u vaš dom. Dakle, možete zaštititi svoj dom čak i kad ste daleko od svog prebivališta. Ova je značajka korisna ako nema pametnih brava za vrata kompatibilnih s HomeKitom.

Svojim elektroničkim uređajima možete upravljati s kauča, kafića ili s Kariba pomoću besplatne aplikacije WeMo na iOS uređaju.

USP: AwayMode

Pogledajte na Amazonu

To je sve narode!

Završavati…

Pametni utikač čini vaš svakodnevni život laganim i ugodnim. Prava ideja upravljanja kućnim aparatima dodirom ili glasom je uzbudljiva. Ako već dugi niz godina koristite tradicionalne zidne utičnice, možete započeti s jednom jedinicom, a zatim i cijelim domom.

Povezane objave:

  • Najbolja pametna video zvona
  • Da biste dobili obavijesti s dodataka HomeKit na iPhoneu i iPadu

Koji pametni utikač planirate kupiti? Ostavite svoj odgovor u odjeljku za komentare u nastavku ili možete podijeliti svoje povratne informacije sa u odjeljku za komentare u nastavku.