Blog

Najbolji slučajevi držača prstena za iPhone XR 2021. godine

Nitko iPhone namjerno ne ispušta. To se jednostavno dogodi kad na brzinu pokušate zgrabiti pametni telefon ili vam uređaj isklizne iz dlana. Da biste izbjegli ispuštanje dragocjenog uređaja, možete pomoći s gornjim kućištima prstena na iPhoneu XR. Osim što nude protuklizni zahvat, ove naslovnice povećavaju i vrijeme za medije. Možete zakrenuti prsten da biste pametni telefon postavili pod savršenim kutom za uživanje u FaceTimeu ili ugodno gledanje videozapisa. Još bolje, većina ovih navlaka kompatibilna je s magnetskim nosačima automobila. Dakle, oni također mogu pojačati vašu hands-free navigaciju u pokretu!

1. Venoro

Prikazujući kompaktni dizajn, "Venoro" se lijepo uklapa s iPhoneom XR. Zahvaljujući mekanom TPU materijalu, vrlo je gladak i fleksibilan. Gumirana površina osigurava vam poboljšano prianjanje.

Prstenom možete upotrijebiti za postavljanje XR-a i u vodoravnom i u portretnom načinu kako biste maksimalno iskoristili medije bez upotrebe ruku. S ugrađenim magnetima, Venoro također radi s magnetskim nosačima automobila kako bi osigurao poboljšani kut gledanja na pogonu. I na kraju, ova tanka futrola s prstenom dolazi u više boja, uključujući crvenu, plavu i više.

USP: Podrška za magnetski nosač automobila

Pogledajte na Amazonu

2. Neivi

Tražite masnu masku za vaš iPhone XR? Zahvaljujući nevjerojatno tankom dizajnu, Neivi se lijepo podudara s vašim iPhoneom.

Zahvaljujući uglavnom smrznutom pijesku, kućište se opire prljavštini i otiscima prstiju. Osim toga, glatka obrada također osigurava sigurno prianjanje.

S podignutom usnom, kamera ima dodatnu zaštitu protiv ogrebotina. Štoviše, Neivi možete odabrati u nekoliko atraktivnih varijanti boja poput crvene, zlatne, ružičastog zlata i još mnogo toga.

USP: Elegantan dizajn

Pogledajte na Amazonu

3. Sunnyw

Što je s malo trajnijom maskom kako bi vaš pametni telefon imao dodatnu obranu od slučajnih padova? Zahvaljujući dvoslojnoj konstrukciji (PC i TPU), "Sunnyw" je u potpunosti sposoban preživjeti kapi.

Gumirane stranice osiguravaju prijeko potreban zahvat. Na raspolaganju vam je rotirajući prsten od 360 stupnjeva, a vi imate poboljšano iskustvo rada bez upotrebe ruku.

Pogledajte magnetnu pločicu na stražnjoj strani koja joj pomaže u radu s magnetskim nosačima automobila. Stoga svoj pametni telefon možete instalirati na nosač automobila kako biste poboljšali iskustvo rada bez ruku u pokretu. Osim toga, Sunnyw je također kompatibilan s bežičnim punjenjem kako bi vam omogućio ugodno ispijanje uređaja.

USP: Dvoslojno kućište

Pogledajte na Amazonu

4. Gostionice

Ako je vrijeme da vaš iPhone XR pokaže svoj preslatki dizajn, "Innens" bi bilo idealno odijelo za njega. Sport prilično tankog dizajna; slučaj se besprijekorno uklapa u iPhone.

Napravljen od mekog TPU-a, kućište je izuzetno fleksibilno. Tako ćete moći bezbolno ukloniti ili instalirati poklopac.

Još jedna značajna značajka je površina mekane teksture koja se osjeća ugodno na dodir. Prsten savršeno djeluje u povećanju vremena za video. S magnetskom potporom za nosač automobila osigurava da vam hands-free navigacija ostaje ugodno iskustvo u vožnji.

USP: Dizajn koji odgovara obliku

Pogledajte na Amazonu

5. Udaljeno

Ono što u "Aoways" privlači pažnju jest struktura koja apsorbira udarce. Opremljen dvostrukim slojevima konstrukcije; kućište ima dovoljno snage da se odupre udarcu i pruži potrebnu njegu vašem pametnom telefonu.

Što se tiče dizajna, izgleda kompaktno i sadrži uzorak ugljičnih vlakana na vrhu i dnu. Metalni prsten se ističe u pružanju višestrukih kutova gledanja. Uz povišeni rub, LCD zaslon i pojedinačna kamera dobivaju osnovnu zaštitu od abrazije.

Nadalje, Aoways možete odabrati u tri prekrasne boje: ružičasto zlatnoj, crnoj i zelenoj.

USP: Zaštitni dizajn

Pogledajte na Amazonu

6. Elegantan izbor

Kao što je naziv takav i izgled! "Elegant Choise" raznosi se tankim dizajnom i neprimjetno se spaja s iPhoneom.

Elastični materijal olakšava postavljanje poklopca. Mekanom završnom obradom vaš dlan dobiva potreban jastuk za ugodnije držanje iPhonea.

Govoreći o metalnom prstenu, trebao bi odgovarati vašim zahtjevima. Metalna ploča čini ga vrlo korisnim; pogotovo ako upotrebljavate nosač automobila kako biste iPhone držali za praktičniju upotrebu.

USP: Trendi dizajn

Pogledajte na Amazonu

7. CoverON

Ono što mi je zapelo za oko u "CoverON" je tanak, ali zaštitni dizajn. To znači da vaš stil ostaje netaknut bez ugrožavanja sigurnosti pametnog telefona.

Pripremljen je s robusnim računalom i prilično mekanim TPU-om. Zahvaljujući hibridnom dizajnu, dobio je trajnost da izdrži neravnine.

Uzorak ugljičnih vlakana poboljšava njegov izgled, dok uredni izrezi nude besprijekoran pristup lukama i zvučnicima. Sviđa vam se šareni dizajn? CoverON dostupan je u tri šarmantne boje poput ružičastog zlata, teget boje i sive.

USP: Poboljšano prianjanje

Pogledajte na Amazonu

8. Flocute

Ova ponuda tvrtke "Flocute" posebno je dizajnirana za žene. Prikazujući prekrasan cvjetni uzorak, on odmah plijeni pažnju.

Metalni prsten s užarenim blingom dodatno obogaćuje profil kućišta. Također vam osigurava prikladniji kut gledanja. Ljubaznošću fleksibilnog i glatkog materijala, osjeća se vrlo ugodno u rukama.

USP: Cvjetni uzorak

Pogledajte na Amazonu

9. 7Pite

Ako volite razmetati se privlačnim dizajnom, pronaći ćete 7Pite upravo na novcu za vaš specifičan ukus. Prekrasno je dizajniran i izvrsno se slaže s iPhoneom XR. Tanak dizajn u kombinaciji s okvirom ploče za pločice krasi njegov izgled.

Prsten izvršava dodijeljeni zadatak boljim rezultatom. Stoga ćete uživati ​​u video pozivima i hvatanju koraka s omiljenim pokretima u pokretu.

Gumbi odgovaraju, dok su izrezi nanišani. O da, možete birati između nekoliko šarmantnih varijanti boja, uključujući crvenu, zlatnu, ružičastu i više.

USP: Moderan dizajn

Pogledajte na Amazonu

10. Giyer

Kao netko tko ima sklonosti elegantnom dizajnu, smatrao sam da je futrola za držač prstena "Giyer" cool sa svih strana. Ima čvrsto pripijenu strukturu koja može preživjeti redovite kapi.

Prednji rub djeluje kao pouzdani štit za LCD zaslon, dok prsten kamere na stražnjoj strani ne dopušta strijelcu da se ogrebe. Metalni držač prstena nudi neklizajuće držanje, a također vam omogućuje da poduprijete svoj pametni telefon za gledanje medija. Torbica s Giyerovim prstenom dolazi u mnogim fascinantnim opcijama boja poput crvene, plave i drugih.

USP: Dodatna zaštita za kameru i zaslon

Pogledajte na Amazonu

To je sve narode!

Vaš najbolji odabir?

Nadamo se da ste voljeli baciti pogled na najfinije futrole s prstenom. Mislim da su pokrili sve baze kako bi bili vaš najbolji izbor.

Možda biste htjeli uputiti i ove postove:

  • Najbolji iPhone XR slučajevi
  • Najbolji iPhone XR jasni slučajevi
  • iPhone XR tanki kućišta
  • Najbolji slučajevi iPhone XR novčanika