Blog

Najbolji slučajevi tipkovnica za iPhone 6 u 2021. godini

Futrole za tipkovnicu omogućuju vam poštenu upotrebu vašeg iPhonea. Uz sve napredne značajke i bogatu praktičnost, modelirali su se da budu u rangu s novim iPhoneom. Ako ste u potrazi za kvalitetnom futrolom za tipkovnicu, evo popisa najboljih futrola za tipkovnice iPhone 6 koje biste željeli provjeriti. Iako futrole za tipkovnicu možda nisu prvi izbor ako želite imati futrolu za telefon, one imaju jedinstveni uslužni program koji ih izdvaja. Krenimo dalje i pronađite kvalitetan za vaš iPhone 6!

1. Kutija za tipkovnicu BoxWave

Kućište tipkovnice BoxWave odlikuje se oblikovanom školjkom i ugrađenim dizajnom. Izvučena QWERTY tipkovnica ima četiri reda podignutih tipki s intuitivnim rasporedom koji pomažu pri udobnom tipkanju. Tipke s pozadinskim osvjetljenjem osiguravaju da svjetlost ne postaje smetnja tijekom upotrebe tipkovnice. Ugrađena baterija koja se može puniti osigurava da se baterija vašeg telefona ne isprazni.

Prekidač za uključivanje / isključivanje omogućuje vam uštedu baterije kada se ne koristi. Bluetooth omogućuje tipkovnici jednostavno uparivanje s telefonom. Tipkovnica je dizajnirana da vam omogući prelazak s dodirnog zaslona na fizičku tipkovnicu.

Opremljena svim potrebnim značajkama koje želite, tipkovnica može biti lijep izbor za vaš iPhone 6.

Značajke

  • Bluetooth povezivost
  • Unutarnje punjenje
  • Tipke s pozadinskim osvjetljenjem
  • QWERTY tipkovnica

Cijena: 89,95 USD (59,95 USD na Amazonu u trenutku pisanja ovog članka.)

Kupite ga na Amazon.com

2. HIGHOT

Kućište tipkovnice HIGHOT posebno je za korisnike koji trče s ograničenim proračunom. Sadrži gotovo sve što bi kućište tipkovnice trebalo imati. Povezuje se s vašim iPhoneom 6 putem Bluetootha, a ima i prekidač za uključivanje / isključivanje, koji može dobro doći kad se tipkovnica ne koristi. Tipkovnica također ima LED u boji koja prikazuje radni status. To je pristojno kućište tipkovnice, s poštenom cijenom.

Cijena: 19,99 USD na Amazonu u vrijeme pisanja ovog članka.

Kupite ga na Amazon.com

3. Torbica za tipkovnicu tvrtke Brando

Kućište tipkovnice iPhone 6 spakiralo je sve značajke koje biste željeli. S tipkom za pozadinsko osvjetljenje, punjivom baterijom putem USB priključka, jednostavnim dizajnom koji se izvlači, Bluetooth vezom i automatskim spavanjem stvoren je kako bi vam iPhone omogućio svestranost.

Tipkovnica vam omogućuje upotrebu telefona na mnogim položajima. Ugrađeni softver za upravljanje napajanjem pomaže u štednji baterije. Postoji LED u boji koja pokazuje radni status. Može se koristiti s brojnim uređajima koji imaju Bluetooth značajku.

Tanak je i atraktivnog izgleda. Savršeno će odgovarati vašem telefonu pružajući osnovnu zaštitu. Svi izrezi omogućit će udobno korištenje vašeg telefona. Čini se da je to točno slučaj koji biste tražili. Isprobajte ga posebno zbog kvalitete koju sa sobom nosi.

Značajke

  • Tipka za pozadinsko osvjetljenje
  • Automatsko spavanje
  • Punjiva baterija
  • Ugrađeni softver za upravljanje napajanjem

Cijena: $39.00

Kupite ga na Brando.com

4. KOOTION

KOOTION kućište moglo bi biti dobar izbor za vas, jer se boja kućišta savršeno podudara s iPhoneom 6. Nije samo dobrog izgleda, već je i prilično postojana. Tipkovnica ima funkcije s pozadinskim osvjetljenjem, što je korisno u uvjetima slabog osvjetljenja. Tipkovnica je savršena ako stalno morate tipkati. Na kraju, nije toliko glomazan ni u novčaniku.

Cijena: 21,69 dolara na Amazonu u vrijeme pisanja ovog članka.

Kupite ga na Amazon.com

5. VRH

TOP je kućište 2 u 1; ima tipkovnicu kao i kožnu futrolu. Slučaj je izjava o stilu na svaki mogući način. Tipke su nominalno podignute, što vam pruža veliku udobnost prilikom tipkanja. Kada se tipkovnica ne koristi, kožna maska ​​štiti vaš iPhone. Smatrao bih ga jednim od najboljih kućišta tipkovnice za iPhone 6. Napokon, ne košta bogatstvo.

Cijena: 26,99 USD na Amazonu u vrijeme pisanja ovog članka.

Kupite ga na Amazon.com

6. Yakamoz

Kućište tipkovnice Yakamoz za iPhone 6 vrlo je lijepog izgleda. U vrijeme pisanja ovog teksta dostupne su dvije opcije boja - bijela i crna. Možete odabrati bilo koji od njih, ovisno o boji vašeg iPhonea. Tipkovnica se povezuje putem Bluetootha V3.0, a također ima različite indikatore kao što su Bluetooth, punjenje i baterija. Na kraju, tipkovnica također ima funkciju pozadinskog osvjetljenja.

Cijena: 29,99 USD [22,78 USD na Amazonu dok ovo pišemo.]

Kupite ga na Amazon.com

7. DONJI BRZ

WONFAST futrola za tipkovnicu pošteno se bavi svim značajkama koje bi futrola za tipkovnicu trebala imati. Ima pozadinsko osvjetljenje, baterije, punjenje i Bluetooth indikatore. Tipkovnica se povezuje pomoću Bluetooth verzije 3.0 radi neprekidnog povezivanja. Tipkovnicu možete koristiti najmanje 6 ravnih sati nakon punjenja od samo 2 sata. Na kraju, tijekom pisanja dostupne su dvije opcije boja: crna i bijela.

Cijena: 75,99 USD [23,99 USD na Amazonu u trenutku pisanja ovog teksta.]

Kupite ga na Amazon.com

8. Moguli

Ako tražite pristojno kućište tipkovnice poslovne klase, tada bi Moguls bio savršen izbor za vas. Ima QWERTY tipkovnicu i kućište koje je ludo tanko. Futrola Moguls zasigurno će dodati dodatnu iskru ljepoti vašeg iPhonea 6. Može vam biti savršen pratilac ako imate puno posla s tipkanjem. Malo je skupo, ali vrijedi kvalitete.

Cijena: 59,99 USD na Amazonu u vrijeme pisanja ovog članka.

Kupite ga na Amazon.com

Koji vam se najviše sviđa? Podijelite svoje povratne informacije s nama u komentaru.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found