Blog

Kako omogućiti način sive skale na Apple Watchu

Dio Appleovog odijela za pristupačnost, Grayscale je značajna značajka na iPhoneu ili iPadu. Iako je prvenstveno osmišljen kako bi pomogao onima koji su slijepi za boje, omogućavanje načina sive boje na vašem uređaju ne može samo uštedjeti bateriju već i učiniti vaš uređaj retro izgledom - klasičnim izgledom koji lako može privući mnoge oči!

Apple je svoju popularnu značajku Pristupačnost donio u svom punopravnom obliku na Apple Watchu. Zoom i VoiceOver možete postaviti i koristiti na satu jednako kao i na iPhoneu ili iPadu. Omogućavanje načina sive boje na Apple Watchu može dati lijepu modnu izjavu. I za svaki slučaj, ako želite uskladiti sivu boju odijela sa satom, sive boje bi bile primamljiva ideja.

Kako omogućiti način sive skale na Apple Watchu

Korak 1. Pokreni Aplikacija Apple Watch na vašem iPhoneu

Korak 2. Dodirnite Općenito

Korak # 3. Sljedeće dodirnite Pristupačnost

Korak # 4. Upaliti Sive nijanse pod, ispod Vizija

To je gotovo!

Sad, pogledajte svoj sat, ne izgleda li prilično lijepo?

Ako ikada odlučite isključiti Grayscale, ponovite ove gore navedene korake i na kraju ga isključite.

Dakle, za one od vas koje brine brza potrošnja baterije na njihovom Apple Watchu, a da pritom ne moraju puno kompromitirati iskoristivost, siva skala bi im trebala biti preferirana opcija. I naravno, onima koji ne mogu gledati šarene, animirane stvari, i to je vrlo zgodno.

Baš poput ovog, Apple Watch ima brojne značajne trikove poput dopuštanja smanjenja animacije aplikacija temeljenih na pokretima, promjene ili prilagodbe brojčanika.

Jeste li naišli na neki trik na svom Apple Watchu? Koji je vaš osobni osvrt na ovaj nosivi uređaj?

Podijelite s nama povratne informacije u komentaru u nastavku.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found