Blog

Najbolje aplikacije za bojanje za iPhone i iPad u 2020

Smatrate li da je teško smanjiti stres ili želite imati nešto stvarno cool kako biste se mirno opustili u slobodno vrijeme? Dajte bojanju priliku koja će vam pomoći da se lako riješite tjeskobe. Kratko pogledajte najbolje aplikacije za bojanje za iPhone i iPad kako biste odabrali izvrsnu opciju koja će vam pružiti graciozan prtljag!

# 1. Oboji

Colorfy je namijenjen odraslima i djeci. To čini bojanje slika izvrsnim iskustvom. Sve što morate učiniti je samo odabrati svoju omiljenu paletu i dodirnuti u boju. Možete odabrati između brojnih četkica, gradijentnih boja kako biste ukrasili svoju fotografiju po svom ukusu.

Imate više od 1000 fotografija za slikanje. Kako funkcionira i izvanmrežno, moći ćete uljepšavati slike bez ikakvih smetnji. Uz to, možete nadograditi Colorfy kako biste otključali više značajki.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

# 2. Pigment

Pigment je odavno jedna od najfinijih bojanki za odrasle. Ono što ga čini velikim ubojicom za tjeskobu je intuitivno korisničko sučelje i dostupnost tona prekrasnih fotografija, kao i boja kako biste mogli elegantno slikati.

Ogromna kolekcija ručno kuriranih, profesionalno nacrtanih ilustracija izgleda doista privlačno i odmah vam upada u oči. Pomoću 21 različite vrste olovaka, flomastera i četkica moći ćete oživjeti svoju kreativnost. Simulira poteze olovkom i kistom kako biste mogli učinkovito slikati. I na kraju, Pigment je u potpunosti kompatibilan ne samo s Apple Pencil već i s olovkom treće strane.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

# 3. Bojanka za mene

Bojanka za mene izuzetno je intuitivna i apsolutno je zadovoljstvo za one koji vole bojanje. Aplikacija sadrži brojne bojanke podijeljene u više od 15 različitih kategorija kao što su: Životinje, Cvijeće, Mandale, Vrijeme za djecu, Fantazija itd.

Kako se sadržaj često ažurira, uvijek ćete imati nešto novo što biste mogli staviti u svoje ruke. S više od 30 prekrasnih unaprijed postavljenih paleta boja, imate dovoljno mogućnosti kako biste svojoj slici dali željeni izgled.

Također možete koristiti prilagođene palete kako biste u igru ​​unijeli više personalizacije. Učinci uređivanja posta poput dodavanja vinjetiranja, mijenjanja kontura slike s crne na bijelu omogućuju vam besprijekorno poboljšanje vašeg remek-djela.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

# 4. Prebojiti

Rekolor je jedna od najomiljenijih bojanki za iOS. Uključivanje više od 1000 sjajnih slika u boji osigurava vam razne mogućnosti slikanja. Dostupnost širokog spektra fotografija kao što su Mandale, Životinje, Buketi, Ornati, Niski polisi, Mortes nikada ne dopušta da Vaša sklonost dosadi.

Prekrasne i harmonične palete boja ne samo da oživljavaju fotografije, već imaju i značajnu ulogu u ublažavanju stresa. Umjesto značajki, cijene pretplate su 3,99 USD tjedno, 9,99 USD mjesečno i 59,99 USD godišnje.

Cijena: Pretplata

preuzimanje datoteka

# 5. Terapija bojama

Terapija bojama ozbiljan je kandidat koji će biti vaš dragi odabir. Naslovi ove aplikacije je ogromna kolekcija od više od 2000 zadivljujućih stranica za bojanje. Od životinja, umjetnosti, cvijeća, mode do izvanredne prirode, aplikacija ima širok asortiman slika kako bi vam osigurala da nikada ne bude dosadna.

Odaberite drugačiji okvir, poput klasičnog okvira, bez okvira kako biste elegantno prilagodili slike. Još bolje, možete odabrati i posebne efekte završne obrade poput metalik, sjajnog, platna za ukrašavanje vaših slika. Osim značajki, terapija bojama košta 2,99 USD tjedno, 7,99 USD mjesečno i 39,99 USD godišnje.

Cijena: Pretplata

preuzimanje datoteka

# 6. Bojanka za odrasle, App by Labs

Ako ste u potrazi za aplikacijom koja je potpuno besplatna, ali ima sve značajke potrebne za prekrasno bojanje fotografija, ova je vrijedna pokušaja. Aplikacija ima veliku zbirku fotografija različitih stvari poput mandala, životinja, portreta, cvijeća, prirode, začarane šume, tajnog vrta, uzoraka, umjetnosti, dizajna koji vam omogućavaju da slikate, bojite i crtate po svom ukusu. Čini bojanje prilično jednostavnim i lakim. Nadalje, aplikacija je prikladna i za odrasle i za djecu.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

# 7. Bojanka za odrasle

Što se tiče neograničene zabave i nudi mnoštvo mogućnosti bojenja, Adult Coloring Book je na prvom mjestu. Sviđa mi se njegova mamutska kolekcija lijepo dizajniranih fotografija.

Pruža obilje različitih boja tako da svojoj fotografiji možete dati željeni izgled. Možete se pretplatiti na njegovu premium verziju za pristup svim knjigama i paletama boja. Aplikacija je dostupna za 2,99 USD tjedno, 4,99 USD mjesečno i 22,99 USD godišnje.

Cijena: Pretplata

preuzimanje datoteka

# 8. Colorgram Odrasla bojanka

Ako ste u potrazi za značajnom i vrlo funkcionalnom bojankom, idite na Colorgram Adult bojanku. Jednostavan je za upotrebu i zahtijeva samo vaš dodir u boji. Aplikacija sadrži mnoštvo gradijentnih i ravnih boja, zajedno s lijepim paletama boja koje će vam omogućiti da elegantno uljepšate svoju kreativnost.

Možete birati između 19 kategorija, uključujući djevojke, životinje, modu, uzorke, mačke, vrtne pejzaže, pse, mandale, vedrinu, gradove, fantaziju, cvjetne itd. Ali najveći je naglasak ove aplikacije to što vam omogućuje gledanje reprodukcija video zapisa u boji. Štoviše, videozapisu možete dodati i glazbu kako biste ga učinili privlačnijim. Da biste saznali više o ovoj bojanci, pročitajte našu cjelovitu recenziju.

Cijena: Pretplata

preuzimanje datoteka

# 9. Lotos

Lotus je dizajniran da ponudi opuštanje i pouzdano djeluje omogućavajući vam da poboljšate svoje slikarske vještine. Možete birati između velike zbirke knjiga različitih kategorija poput životinja i mandala.

Možete ih odabrati iz širokog raspona privlačnih boja kako biste ih ispunili. Kako djeluje čak i izvanmrežno, moći ćete uljepšati svoje slike čak i bez Interneta. Uz to, Lotusova pretplata dostupna je po cijeni od 29,99 USD tijekom dva mjeseca.

Cijena: Pretplata

preuzimanje datoteka

# 10. Mješavina boja i boja

Tražite lijepu aplikaciju za bojanje za svoje dijete? Mix boja i boja mogu biti dobar odabir.

Aplikacija može pomoći predškolcima da nauče miješati boje. Sastoji se od nekoliko stranica i pozadina za boje. Stoga će djeca imati puno mogućnosti za učenje vještine bojanja. Osim toga, fotografije možete slikati i s fotoaparata.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

To je sve za sada! Nadam se da ste voljeli istraživati ​​ove aplikacije zajedno sa mnom.

Koji je tvoj najdraži?

Koja vas je od ovih aplikacija za bojanje za iPhone osvojila? Javite nam njegovo ime i značajke koje su vam se svidjele u njemu.

Ne propustite i ove postove:

  • Najbolje iPad Pro aplikacije za crtanje
  • Najbolji stilus za iPhone i iPad
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found