Blog

Kako koristiti oznake za uređivanje snimki zaslona na iPhoneu i iPadu

Označavanje je tajno sredstvo za sve korisnike iOS-a. To je platforma za razjašnjenje slika koja ima puno značajki i manje je složena za upotrebu. Prvi put predstavljena sa iOS 10, ova značajka omogućuje vam uređivanje fotografija i snimaka zaslona. Slike se čak mogu uređivati ​​umetanjem teksta, oblika i rukopisa. Značajni ugovori također se mogu potpisati pomoću ovog alata kada ga koristite kao dio svog posla. Dakle, krenimo razumjeti kako urediti snimku zaslona pomoću Oznake na iPhoneu i iPadu.

Kako urediti snimku zaslona pomoću oznake na iPhoneu i iPadu

Prvo, morate napraviti snimku zaslona na iPhoneu i iPadu. U slučaju da niste sigurni u to. Molimo vas da pregledate naš članak za isto.

 1. Nakon što završite sa snimanjem, dodirnite malu sliku na donjoj lijevoj strani zaslona.
 2. Na dnu ćete vidjeti zaslon za označavanje s nekim alatima

Alat za skice

Na dnu zaslona za uređivanje dostupni su neki alati. Među njima možete odabrati a olovka ili olovka u boji ako želite nešto nacrtati ili napisati na određenom snimku zaslona. U slučaju da ste dovršili skiciranje i želite povući određeni predmet koji ste nacrtali, to možete učiniti kroz Lasso alat.

Povećaj

Možete izravno uhvatiti ili izvući i prilagoditi snimku zaslona nakon ponavljanja gore spomenutih koraka u pokazivačima.

Dodajte tekst na snimku zaslona

 1. Dodirnite Plus ikonu i odaberite Tekst.
 2. Ispod Aa Ikona, Veličina fonta, Imena i Orijentacija teksta vidjet će se na dnu s nizom boja.
 3. Kada dodirnete tekst, možete vidjeti Izreži, Izbriši, Uredi ili Dupliciraj tekst koji ste upravo napisali.

Dodajte potpis na snimku zaslona

 1. Dodirnite Plus i zatim odaberite Potpis.
 2. Možete sadaDodaj ili ukloni potpis.
 3. I vidjet ćete svoj potpis u snimljenom dokumentu.
 4. Sada možete premjestiti snimku zaslona na određeno mjesto.

Obrežite snimku zaslona

Snimku možete obrezati podešavanjem pravokutnika na granici snimljenog djela.

Napomena snimke zaslona

 • Olovka ili Highlighter može se koristiti za označavanje teksta. U slučaju da želite sakriti primijećeni tekst ili ga trajno izbrisati, to možete učiniti.
 • Povećalo koristi se za povećanje određenog područja koje mora biti istaknuto na određenom snimku zaslona za koji su dostupne različite opcije boja u označavanju.
 • Alat za neprozirnost može se koristiti za podešavanje prozirnosti snimljenog snimka zaslona. Može se povećati ili smanjiti prema zahtjevu korisnika.
 • Oblici korisni su ako želite istaknuti određeno područje na pravokutnoj i kružnoj slici.
 • Govorni baloni može se koristiti uglavnom za grafiku i uglavnom se koristi u stripovima, mem za izražavanje misli određenog lika.
 • Strijela uglavnom se koristi za usmjeravanje na određeni smjer pokazujući korisniku da pomiče koncentraciju u određeno područje.

Sada napokon možete dodirnuti Gotovo za spremanje postojećih promjena nakon čega možete odabrati želite li spremiti uređenu snimku uFotografijeiliDatoteke.

U slučaju da ste pogriješili i to želite poništi ili ponovi promjene. Kucanjem na strelicu koja ide unazad, poništit ćete promjene jednu po jednu i dodirnuti naprijed strelica ponovit ćete isto.

Sumirati!!

Ako tražite istu značajku za svoj macOS. Pogledajte naš članak.

Sve što bih rekao je: Zašto koristiti aplikacije treće strane ako imamo ugrađenu značajku sa svim osnovnim stvarima za uređivanje i rad na vašem iPhoneu. Pošaljite nam svoje stavove u odjeljak za komentare ispod !! Angažirat ćemo vas s još takvih uvida u All Things Apple !! Do tada, Budite u toku i Budite u toku !!

Povezane objave:

 • Snimka zaslona ne radi na iPhoneu i iPadu
 • Snimite zaslon Apple Watcha
 • Kako ispisivati ​​s iPhonea i iPada
 • Najbolje aplikacije Apple Pencil za iPad
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found