Blog

Kako ukloniti zaglavljeni dodatak glazbenog playera sa zaključanog zaslona iPhonea

Nedavno sam otkrio da se widget glazbenog playera zaglavio na zaključanom zaslonu. Bilo je pomalo dosadno i nekako je narušilo moje glazbeno vrijeme. Isprobao sam nekoliko rješenja, a srećom jedno od njih radilo je na uklanjanju zaglavljenog widgeta glazbenog playera sa zaslona zaključanog iPhonea. Jeste li iskusili i ovaj problem? Uvjeravam da ćete problem moći riješiti slijedeći dolje navedena rješenja. Krenite isprobati ih!

Rješenje # 1. Prisilno zatvorite aplikaciju Music

Jedan od glavnih negativaca ovog izdanja mogla bi biti glazbena aplikacija koju ste nedavno koristili na iOS uređaju. Bilo da je riječ o Apple Musicu ili Spotifyu, prisilno napustite. Jednostavno dvaput pritisnite gumb Početna da biste pristupili App Switcheru. Zatim prijeđite prstom po kartici aplikacije da biste je ubili.

Na iPhoneu X trebate prijeći prstom od dna zaslona prema gore i zaustaviti se da biste otvorili prebacivač aplikacija. Zatim pronađite aplikaciju koju želite zatvoriti. Sljedeće je dodirnite i zadržite, a zatim crvenu ikonu minus da biste je uklonili.

Kada prisilno napustite glazbenu aplikaciju, provjerite je li problem riješen. Ako na zaključanom zaslonu ne vidite glazbeni dodatak, to znači da ste riješili problem. Ako je i dalje zaglavljeno, prijeđite na sljedeće rješenje.

Rješenje # 2. Ponovo pokrenite iPhone

Pokušajte ponovno pokrenuti uređaj. Ovaj mali trik je koristan u rješavanju mnogih problema. Stoga bi bilo pametno i njemu pružiti priliku.

Samo pritisnite i držite gumb UKLJUČENO / ISKLJUČENO na iOS uređaju, a zatim prijeđite prstom za isključivanje. Na vašem iPhoneu X, iPhoneu 8/8 Plus, morate pritisnuti i držati bočnu tipku te tipku za pojačavanje ili smanjivanje glasnoće. Zatim prijeđite prstom za isključivanje.

Nakon ponovnog pokretanja iOS uređaja, problem bi mogao nestati. Ako jest, sjajno! Ako nije, prijeđite na sljedeća rješenja ...

Rješenje # 3. Izbrišite aplikaciju Problematic Music

Vrijeme je da izbrišete problematičnu glazbenu aplikaciju i ponovo je instalirate. Možete izbrisati ne samo glazbenu aplikaciju treće strane, već i Appleovu glazbenu aplikaciju. Jednostavno dodirnite i zadržite aplikaciju. Kad se počne micati, dodirnite "X" dugme. Zatim dodirnite Delete u skočnom prozoru za potvrdu. Zatim kliknite gumb Početna da biste izašli iz načina uređivanja.

Na iPhoneu X morate dodirnuti Gotovo u gornjem desnom kutu kako biste spriječili da se aplikacije migolje.

Rješenje # 4. To bi mogao biti problem s Bluetoothom

Možda je iza ovog problema Bluetooth stereo u vašem automobilu. Povremeno glazbeni dodatak zaglavi na zaključanom zaslonu čak i nakon što izađete iz automobila ili ga više ne koristite. Otkažite uparivanje oba uređaja i odspojite ih međusobno od postavki.

Korak 1. Otvoren Postavke aplikaciju na vašem iOS uređaju.

Korak 2. Dodirnite Bluetooth.

Korak # 3. Sada trebate dodirnuti "Ja" gumb pored stereo uređaja u automobilu.

Korak # 4. Zatim dodirnite Zaboravite ovaj uređaj i potvrdi.

Zatim prijeđite na stereo u automobilu, otvorite postavke. Sljedeće, rasparavajte iPhone i ponovo ga pokrenite.

Ako ovaj trik uspije riješiti problem, huzzah! Ali ako je glazbeni dodatak i dalje zaglavljen, odspojite uređaj od svih Bluetooth dodataka.

Rješenje br. 5. Vratite svoj uređaj

Nakon što sam se susreo s tim problemom u nekoliko navrata, mogu reći da u većini slučajeva nećete morati poduzeti ovaj radikalan korak. Ali ako niti jedan od gore objasnjenih trikova nije kliknuo za vas, idite na ubojstvo i vratite svoj uređaj kao novi. Ne zaboravite napraviti sigurnosnu kopiju iPhonea ili iPada prije nego što započnete.

To je gotovo!

Završavati:

Javite nam koje vam je jedno od rješenja pomoglo u rješavanju ovog problema. Ako ste pronašli neki drugi trik (koji nije gore spomenut) za njegovo rješavanje, recite nam i o tome u komentarima ispod.

Možda biste htjeli pročitati i ove postove:

  • Kako poboljšati vijek trajanja baterije iPhonea
  • Kako izbjeći problem izgaranja zaslona na iPhoneu
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found