Blog

FamiSafe aplikacija za iPhone i iPad 2021. godine

Iako iPhone i iPad imaju značajku Screen Time, još uvijek su u fazi uspona. To je mnoge roditelje natjeralo da potraže alternativu Screen Timeu. No, nedavno je Apple napustio neke od poznatih aplikacija za roditeljski nadzor jer su zloupotrijebili MDM certifikat. Međutim, postoji jedna pouzdana roditeljska aplikacija koja se zove FamiSafe koja slijedi pravila App Store-a strogo s obzirom na upotrebu MDM certifikata.

Da bismo potvrdili njihov zahtjev i također vidjeli što aplikacija nudi, probali smo je tjedan dana. Ispod su naša otkrića i pregledi o aplikaciji FamiSafe.

Pregled - FamiSafe aplikacija za iPhone i iPad

Praćenje lokacije

Jedan od najvećih strahova za roditelje je kada su im djeca daleko od pogleda. Također, nijedan ih roditelj ne može uvijek držati pred očima cijelo vrijeme. Jedino rješenje ovog problema je imati praćenje uživo na njihovom uređaju. FamiSafe nudi ovu značajku i djeluje besprijekorno.

Sve što trebate jest omogućiti značajku praćenja u aplikaciji i u stvarnom vremenu možete vidjeti gdje se nalazi vaše dijete. To je osobito korisno za roditelje kada se njihova djeca igraju vani ili kad putuju na velike udaljenosti za svoju školu.

Povijest lokacija

Još jedna briga roditelja je osigurati da im djeca ne padnu u krivo društvo. U većini slučajeva djeca krenu pogrešnim putem kad se druže s pogrešnim ljudima. Pomoću značajke povijesti lokacije u aplikaciji možete znati gdje je vaše dijete bilo u određeno vrijeme. Ako utvrdite bilo što sumnjivo, možete razgovarati s njima i riješiti to.

Geofences

Ovo je jedna od najinovativnijih značajki aplikacije. Omogućuje roditeljima da određena mjesta označe kao sigurna. To može biti vaš dom ili škola. Kad je dijete daleko od područja koja su označena kao sigurna, roditelji dobivaju upozorenje. Možete dodati više zaštitnih ograda na temelju planova putovanja svoje djece.

Filtriranje sadržaja

Još jedna briga roditelja je sadržaj dostupan na Internetu. Bez obzira koliko su Google ili YouTube pametni, oni na pojedinačnoj razini ne uspijevaju filtrirati sadržaj. Nešto u redu za njih, možda nije prikladno za roditelje. Srećom, aplikacija FamiSafe omogućuje vam postavljanje različitih uvjeta za filtriranje sadržaja.

Aplikacija već ima masivnu bazu podataka web stranica sa sadržajem za odrasle ili kockanje, ali možete i ručno dodati druge web stranice za koje možda smatrate da nisu prikladne za vašu djecu. Što se tiče YouTubea, možete se povezati s YouTube računom svoje djece i vidjeti koje sve videozapise on / ona gleda, na koje su kanale pretplaćeni, a zatim postupiti u skladu s tim.

Vrijeme zaslona

Gore opisane značajke više prate stvari, ali također možete postaviti ograničenja kako biste ograničili upotrebu pametnog telefona. Možete ograničiti određene aplikacije ili postaviti globalni mjerač vremena za upotrebu pametnog telefona. Ovo je jedan od najlakših načina za izbjegavanje ovisnosti o iPhoneu ili iPadu. Povrh toga, značajku Screen Time možete zakazati i za određene sate poput školskog vremena, vremena za učenje ili spavanja.

Cijene

Aplikacija nije besplatna, uglavnom zbog uloženog truda u njezin razvoj. Na App Storeu dostupno je više opcija pretplate. Ovisno o vašim zahtjevima, možete se pretplatiti na nju.

  • Jedan mjesec: $9.99
  • Tri mjeseca: $19.99
  • Jedna godina: $59.99

preuzimanje datoteka

To je sve, prijatelju!

Odjava ...

S pravom se kaže da suvremeni problemi trebaju suvremena rješenja. Ne možemo se držati starih roditeljskih načina rješavanja novih problema. Ako je tehnologija problem, onda je to tehnologija koja nudi rješenje. Aplikacija FamiSafe savršeno dokazuje tu filozofiju. Uz to, kao roditelj je vaš poziv kako želite pažljivo pratiti svoje dijete.

Koju aplikaciju za roditeljski nadzor koristite za iPhone ili iPad svog djeteta? Podijelite ga s nama u komentarima.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found