Blog

Snimite pozive na svoj iPhone pomoću Snimača poziva - aplikacija Spremi i slušaj

Život u mobilnom dobu ima svoje pogodnosti i probleme. Iako svoje poslovanje možete voditi na iPhoneu i iPadu s najboljom produktivnošću i poslovnim aplikacijama, snimanje poziva ne smije propustiti. Za svakog poslovnog čovjeka, liječnika, odvjetnika ili burzovnog posrednika važni su njihovi mobilni razgovori. Za te ljude nazovite snimke kako biste im omogućili da se vrate tim razgovorima kako bi sve razumjeli. Ponekad se ljudi s drugih krajeva mogu neprijateljski odnositi prema svojim obvezama koje su preuzeli telefonom. Tada ih možete podsjetiti na njihove riječi snimljene na vašim iOS uređajima. Kako je tržište prepuno toliko aplikacija za bilježenje poziva za iPhone, zastrašujući je zadatak pronaći najbolji snimač poziva.

Srećom, naletio sam na ovaj Recorder poziva od Madducka. Ovu aplikaciju mogu koristiti za snimanje poziva, njihovo spremanje i preslušavanje tih snimaka u budućnosti. Besplatna aplikacija nudi kupnju putem aplikacije za snimanje dolaznih i odlaznih poziva na iPhoneu i iPadu. Riječ je o aplikaciji bogatoj značajkama, koja osim snimanja poziva pruža i neke izvrsne sadržaje. Vjerojatno biste željeli pročitati ovu recenziju.

Snimač poziva - spremite i slušajte iPhone aplikaciju za snimanje poziva i glasovnih bilješki te pretvaranje glasovnih zapisa u tekst

Snimanje poziva

Većina iPhone aplikacija za snimanje nudi mogućnost snimanja dolaznih ili odlaznih poziva. Čak i ako platite takve aplikacije, možete snimiti prvih nekoliko minuta razgovora. To nije slučaj sa Snimačem poziva. Možete snimati sve svoje pozive dok ne prekinete poziv. Snimanje poziva je vrlo jednostavno na vašem iOS uređaju.

Aplikacija će tražiti da pristupite svojim kontaktima; nakon što dodijelite kontakte, možete započeti snimanje poziva na uređaju pomoću ove aplikacije. Morate se pretplatiti na ovu aplikaciju da biste snimali dolazne i odlazne pozive. Nakon što je pretplata plaćena, slijedite korake dane u nastavku.

Aplikacija je podijeljena u tri glavne kategorije: Pomoć, Snimanje i Postavke.

Na stranici pomoći možete pronaći metode za snimanje dolaznih i odlaznih poziva; na stranici Snimanje zapravo možete snimati svoje pozive i glasovne bilješke; a na stranici Postavke možete unijeti potrebne promjene.

Snimite odlazne pozive na iPhone

Korak 1. Otvoren Snimač poziva na vašem iPhoneu. Ako ste na stranici pomoći, prijeđite prstom ulijevo da biste otvorili zaslon Snimanje i dodirnite Gumb za snimanje (možete vidjeti tu ikonu telefona.)

Korak 2. Sada ste na Zaslon za snimanje poziva s tipkovnicom; dodirnite broj koji želite nazvati ili dodirnite Dodaj kontakt da biste dohvatili svoj kontakt.

Korak # 3. Zatim dodirnite Ikona poziva s dna.

Korak # 4. A broj iskače s dna zaslona iPhonea; trebate dodirnuti taj broj. Ovaj broj možda nije onaj koji zovete; vjerojatno ga aplikacija može dodijeliti sa svog poslužitelja.

Korak # 5. Jednom je taj poziv ponovo povezan skočni prozor pojavit će se s Stvarni broj koje želite snimiti. Dodirnite ga.

Korak # 6. Kad primatelj primi vaš poziv, dodirnite spajanje poziva.

Sada aplikacija počinje snimati vaš odlazni poziv.

Nakon završetka poziva, izađite s tipkovnice i provjerite svoje snimke. Prijeđite prstom prema gore i pogledajte svoju snimku. Sve će vaše snimke biti kategorizirane u Sve, Važne i Tekst.

Može potrajati nekoliko minuta dok se ne pojavi vaš nedavni zapis poziva; pričekajte pet ak minuta, a zatim možete preuzeti snimke poziva.

Snimite dolazne pozive na iPhone

Korak 1. Kad vas netko nazove, prihvatite poziv i idite na početni zaslon. Otvoren App Recorder poziva.

Korak 2. Dodirnite Gumb za snimanje za početak snimanja dolaznog poziva.

Korak # 3. Tada možete vidjeti broj prevučen prema gore s dna zaslona telefona; dodirnite taj broj.

Korak # 4. Nakon što je taj poziv povezan, dodirnite spajanje poziva ikona.

Snimit će se vaš dolazni poziv, a snimci možete pristupiti na isti način kao i za odlazne pozive.

Zaštitite svoje snimke

Kad snimate telefonske razgovore, oni će vam zasigurno biti neophodni i nikada ne biste dopustili da bilo koja osoba sluša te razgovore. Tvrtka poštuje privatnost i stoga se zapisi šifriraju prije nego što se pohrane. Stoga nitko nema pristup zapisima, osim korisnika.

U slučaju da svoj iPhone često morate predavati drugim osobama, možete zaključati svoje snimke u ovoj aplikaciji. U Postavkama možete uključiti prekidač pored Lozinka i sve će vaše snimke biti zaštićene lozinkom. Dalje, svaki put kada želite preslušati snimke poziva, morate unijeti tu šifru.

Ostale značajne značajke

Aplikacija se može pohvaliti ostalim bitnim značajkama koje možete koristiti u svom rutinskom životu. Posebno mi se sviđa njegova sposobnost snimanja glasovnih bilješki, prenošenja teksta u tekst, automatskog imenovanja zapisa osoba koje zovete, spremanja snimaka u Favorite, preimenovanja snimaka i još mnogo toga. Da bi maksimalno iskoristio iOS 13, aplikacija također podržava Dark Mode; Widget, Face ID i Touch ID su među ostalim značajnim značajkama ove aplikacije.

Cijena: Besplatno (trodnevno probno razdoblje)

preuzimanje datoteka

To je sve narode!

Sviđa li vam se ova aplikacija?

S obzirom na značaj snimanja poziva u ovom dobu, aplikacija je jedan od obaveznih elemenata vašeg iOS uređaja. Budući da ima vrhunske značajke, opravdava kupnje u aplikaciji. Ovu aplikaciju možete isprobati prva tri dana, a zatim odlučiti ići dalje.

Želite li se pretplatiti na aplikaciju Snimač poziva? Ostavite svoj odgovor u odjeljku za komentare u nastavku.

Možda ćete voljeti pročitati i:

  • Kako izbrisati više iPhone kontakata
  • Promijenite redoslijed sortiranja kontakata s iPhonea
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found