Blog

Najbolji bežični punjači za iPhone 6 / 6s Plus 2021. godine

Bežično punjenje dostupno je na mnogim Android uređajima već duže vrijeme. Međutim, iPhone ga tek treba podržati. Ali to ne znači da ne možete bežično sočiti uređaj. Pogledajte ove najbolje iPhone 6 / 6s Plus bežične punjače.

1. ANĐELIOKS

ANGELIOX donosi pametni bežični punjač koji je izgrađen s pametnim IT čipom za kontrolu punjenja. Ovaj punjač savršeno odgovara vašem iPhoneu svojim tanjim i laganim profilom. Budući da vaš iPhone 6 nije omogućen Qi, za punjenje iPhonea morate koristiti jastučić za bežično punjenje.

Ovaj bežični punjač dolazi s dva načina punjenja: 10W brzim punjenjem i 7,5W standardnim punjenjem. ANGELIOX je dodao sigurnosni sustav s više zaštita kako bi spriječio oštećivanje vaših uređaja kratkim spojem, prenaponom, prenaponom, pregrijavanjem itd.

USP: Vrhunski dizajn

Pogledajte na Amazonu

2. Pametan ElektroničkaRješenja

Ako vam se uvijek žuri, ovaj bežični punjač morate uzeti iz tvrtke Smart Electronic Solutions. Jednostavno je i brzo bez upotrebe kabela; možete spasiti život munjevitog priključka na telefonu jer ne biste trebali priključiti i isključiti kabel za punjenje.

Koristite Qi-kompatibilnu podlošku za bežično punjenje na iPhoneu 6 i stavite uređaj na podlogu. Ovaj bežični punjač ima tanak i izdržljiv dizajn; tijekom punjenja telefona možete koristiti bilo koju meku futrolu za iPhone.

USP: Tanak i izdržljiv dizajn

Pogledajte na Amazonu

3. VROĆA vatra

HOT fire nudi sigurno punjenje za vaš iPhone 6 / 6s Plus bežično. Kada postavite iPhone, njegova se protuklizna podloga brine o vašem uređaju. Za nežični uređaj kao što je iPhone 6 / 6s Plus, također dolazi s priključkom za grom koji donosi značajku na vaš uređaj.

Imajte slobodne ruke jer možete ugodno odgovarati na pozive dok se telefon puni. Qi-sukladna podloga za punjenje štiti vaš telefon od prenapona, podnapona i kratkog spoja.

USP: Zaštita od punjenja

Pogledajte na Amazonu

4. Zatvoreno

Ova elegantna kolijevka za punjenje savršen je pratitelj radne površine i noćnog ormarića za vaš novi iPhone 6 / 6S. Sadrži kompatibilnost s brzim punjenjem (Apple MFI Lightning) kako bi vaš telefon uvijek bio sočan i spreman za rad.

Nadalje, dizajn kompatibilan s kućištem omogućava konektoru da dođe do telefona putem većine dizajna kućišta. Pristanište također omogućuje telefonu da se sinkronizira s računalom pomoću ugrađenog kabela.

USP: MFI certificirano

Pogledajte na Amazonu

5. NOSAČICE

Brzo napunite iPhone 6 bežičnim punjačem tvrtke Lasockets. Za svoj iPhone 6 možete koristiti prijenosnu podlogu za postolje za punjenje Qi. Ovaj proizvod uklanja kabele i USB sučelje i omogućuje vam brzo punjenje.

Vjerojatno prvi put bežični punjač ima stilski kožni nosač držača na koji možete postaviti uređaj vodoravno ili okomito. Dok se telefon puni, možete izvoditi sve uobičajene radnje poput upućivanja poziva, slanja poruka i pregledavanja Interneta.

USP: Moderan kožni jastučić

Pogledajte na Amazonu

6. AntoStars

Uživajte u luksuzu i udobnosti bežičnog punjenja iPhonea. Jednostavno stavite telefon na podlogu za punjenje, ali provjerite jeste li na svoj iPhone instalirali kućište bežičnog prijemnika za punjenje. Ovo je kućište prijemnika niskog profila i tanko s mat površinom. AntoStars je za snažno punjenje vašeg uređaja koristio najnoviji Qi prijemnik Qi prijemnika Ti.

Pomoću fleksibilnog konektora možete jednostavno sinkronizirati telefon s računalom. Kad je vaš iPhone povezan s vašim Macom, ne morate ukloniti kućište. Imajte na umu da kao izvor napajanja morate koristiti zidni adapter 2A.

USP: Fleksibilni konektor

Pogledajte na Amazonu

7. VRUĆA Vatra / FANTAZIJA

FANTASY predstavlja i komplet za bežično punjenje za vaš iPhone 6 i druge iPhone uređaje. Ovaj komplet uključuje Qi jastučić za bežični punjač i Qi flaster za bežični prijemnik. Za svoj iPhone 6 ovu zakrpu možete koristiti za brzo punjenje uređaja na ovom bežičnom punjaču.

Ovaj je proizvod jednostavan za upotrebu jer možete skinuti stražnji poklopac, pričvrstiti energetsku karticu na bateriju i staviti stražnji poklopac. Zbog sigurnosti vašeg uređaja, FANTASY jamči zaštitu od prenapona, podnapona i kratkog spoja.

USP: Jednostavan za korištenje

Pogledajte na Amazonu

8. Ključ bez stresa

Želja za bežičnim punjenjem iPhonea 6 ili 6 Plus može se ispuniti pomoću bežične podloge za punjenje bez stresa. Uz ovaj punjač dolazi prijemnik koji možete umetnuti ispod tankog kućišta iPhonea, a zatim pustiti da jastučić za punjenje preuzme kontrolu nad vašim uređajem.

Za razliku od ostalih prijemnika, ovaj ne zagrijava vaš uređaj. Ključ bez stresa nudi vam najtanji adapter za bežično punjenje dostupan na tržištu.

USP: Najtanji adapter za punjenje

Pogledajte na Amazonu

9. TASUMATO

Kada se vaš iPhone odmara na podlozi za bežično punjenje, najmanje vas muči njegova zaštita. S Tasumatorom vaš iPhone mirno miruje dok se puni, uglavnom zbog svog dizajna. Meko LED svjetlo neće vam smetati dok spavate noću.

Možete upotrijebiti fleksibilni konektor za munje bilo kada da biste koristili žičani konektor za punjenje. Ova podloga ima ugrađenu zaštitu od prenapona, podnapona i kratkog spoja.

USP: Elegantan dizajn

Pogledajte na Amazonu

10. ANTYE

Bežični punjač ANTYE može pokrenuti vaš iPhone sa zadovoljavajućim rezultatom. Sadrži protuklizni prsten koji nudi osnovnu sigurnost vašeg uređaja tijekom punjenja.

Zahvaljujući tvrdoj plastici, izuzetno je izdržljiv. Stvoren je za rad sa samo iPhoneom 6 i 6s. Na raspolaganju imate više opcija boja.

USP: Zeleni puni LED indikator

Pogledajte na Amazonu

To je sve!

Odjava

Bežično punjenje još je uvijek u počecima. Očekujem da će biti puno bolje; posebno s dolaskom iPhonea 8 za koji se priča da dolazi s bežičnim sustavom bežičnog punjenja.

Koji je od ovih bežičnih punjača prošao vaš test? Javite nam to u komentarima.

Možda biste htjeli provjeriti:

  • Najbolji slučajevi baterija za iPhone 7
  • Kućišta baterija za iPhone 6s
  • Najbolji slučajevi baterija za iPhone 6

Imate li povratnih informacija? Recite nam to u odjeljku za komentare.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found