Blog

Najbolje aplikacije za uklanjanje stresa za iPhone i iPad u 2020

U kontinuiranoj potrazi za srećom, ponekad nailazimo na situacije kada nam stres i depresija zatrpavaju život. I dolazi vrijeme kada se počinjemo pitati možemo li ikad izaći iz ove tuče beskrajne frustracije. Jeste li pogađali takve prepreke? Kratko pogledajte ovaj elitni popis najboljih aplikacija za ublažavanje stresa za iPhone i iPad.

Aplikacije za ublažavanje stresa mogu se pokazati velikom pomoći u ublažavanju napetosti. Oni vas mogu voditi da vratite izgubljenu sreću i vratite pravi osmijeh na lice. Dakle, proučite i prije pronađite pravi put do slave. Dovest ću vas do top 10 iPhone i iPhone aplikacija!

# 1. Prostor glave: Vođena meditacija

Smanjite razinu stresa pomoću Headspacea, praktične vođene aplikacije za meditaciju. To je uistinu aplikacija koja mijenja život i nudi izuzetno korisne lekcije o upravljanju stresom. Možete naučiti različite vještine uklanjanja negativnosti.

Headspace vam sprema besplatno osnovno pakiranje. Možete iskoristiti sve ono što je najvažnije. Osnove će vam pomoći da budete sretniji i zdraviji. Lekcije će vaš um učiniti moćnijim i bez stresa.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

# 2. Opustite melodije

Relax Melodies prilično je pomlađujuća aplikacija zbog koje spavate mirnim razmišljanjem. Ova aplikacija nudi nekoliko zvučnih melodija koje možete odabrati. Koristeći 52 opcije zvuka, možete uživati ​​u snu.

Kombinirajte melodije, prilagodite glasnoću i stvorite mješoviti glas. Ovu aplikaciju možete koristiti dok meditirate, opuštate se u toplicama ili vježbate jogu. Relax Melodies također pokazuje frekvencije moždanih valova koji vam pomažu da znate određeno stanje spavanja.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

# 3. Izazov treninga za sedam - 7 minuta

Dizajnirana na temelju znanstvenih studija, aplikacija za izazov treninga za sedam minuta pružanja izvedljivih rješenja za smanjenje stresa. Bez obzira putujete li negdje ili sjedite kod kuće, ovom osvježavajućom aplikacijom možete vratiti pozitivnost. Baš je poput igranja video igre.

Ova aplikacija motivirat će vas da se usredotočite na svoje životne ciljeve. Također, možete postaviti svakodnevne podsjetnike kako ne biste propustili treninge. Njihovi pokloni u vezi sa zdravljem povećat će vaše samopouzdanje. Brzo pratite napredak i podijelite svoja dostignuća sa svojim voljenima.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

# 4. Unutarnja ravnoteža

Uz Unutarnju ravnotežu, vaša će duša biti uravnoteženija iznutra. S lakoćom možete smanjiti iscrpljenost. Izvrstan je pristup biti izdržljiv i oporaviti se od stresa.

Doznajte prijeko potrebne savjete za rješavanje nereda. Pratite svoju zdravstvenu povijest i životna postignuća. Najbolji dio ove aplikacije je što nudi praćenje HRV-a u stvarnom vremenu. Osim toga, na ekranu ćete dobiti i inspirativno treniranje.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

# 5. Pacifica

Zakoračite u miran svijet s Pacificom. Dizajnirana na temelju kognitivno-bihevioralne terapije, ova aplikacija omogućit će vam da se osjećate opušteno kad god ste depresivni. Pacifica nudi 30+ vježbi opuštanja / meditacije koje će vam pomoći da postignete potpuni mir u životu.

Postoji ugrađeni alat za praćenje raspoloženja koji svakodnevno ocjenjuje vaše osjećaje i dodaje posebne bilješke. Stoga svoja poboljšanja možete ispitati na vrijeme. Osim toga, provjerit ćete i razne savjete i upute kako biste prosvijetlili svoje srce i otkrili pravu radost.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

# 6. Sretan

Tražite rješenje koje pročišćava vaš um? Happify to čini dobro. Kad god ste pod stresom ili depresijom, počnite koristiti Happify. Emocionalno će vas ojačati uklanjanjem tjeskobe.

Iskoristite maksimalno aktivnosti i igre utemeljene na znanosti kako biste razveselili svoje raspoloženje. Odaberite personaliziranu stazu sreće kako biste u vaš život unijeli trenutnu toplinu. Koristite vođenu meditaciju da biste shvatili pravi put do beskrajnog blaženstva. Još bolje, također možete pratiti svoj status i neprestano se poboljšavati.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

# 7. Colorfy: Umjetničke igre bojanja

Bojanje je pažljiva aktivnost za koju je poznato da smanjuje anksioznost i dovodi vaš mozak u zen mod. Ova aplikacija uklanja potrebu za fizičkim bojankama pružajući prekrasne ilustracije koje satima ispunjavate bojom kako želite.

Možete slikati mandale, cvjetne uzorke, preslatke životinje i još mnogo toga, ili prenijeti vlastite dizajne. Nadalje, nova AR virtualna galerija omogućuje vam da vizualizirate svoju umjetnost u stvarnom svijetu i vidite kako bi izgledala postavljena na zidove. Istražite različite alate i dopustite da vam boje uklone sav stres dok se gubite u ovoj aplikaciji.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

# 8. Aplikacija za ublažavanje stresa i upravljanje

Ponekad inspirativni citati legendi i uspješnih ljudi mogu čudesno riješiti očaj i neuspjehe i otvoriti vrata optimizma.

Pomoću ove aplikacije možete pročitati puno antistresnih citata. Oni neće samo pomoći u slijeganju s razočaranja padovima, već će vam pomoći i da pronađete bolji put. Osim toga, te dragocjene izreke možete spremiti i podijeliti s prijateljima na Facebooku.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

# 9. HelloMind

Evo dnevnog vodiča koji će vam pomoći u depresiji. HelloMind vam olakšava razumijevanje vaših nezdravih navika. Bez obzira na to imate li problema s debljanjem, nekompletnim spavanjem ili bilo kojim drugim, ova praktična aplikacija neizmjerno će vam pomoći u otkrivanju osnovnog uzroka problema i rješavanju učinkovitim savjetima.

Za bolji rezultat postavite cilj koji želite postići. Zatim slušajte motivacijske seanse i slijedite smjernice. Poboljšajte se, donesite pozitivne misli i osjećajte se snažno iznutra. HelloMind će vas cijelo vrijeme nadahnjivati.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

# 10. Akupresura

Nastojite naučiti samokurativne lekcije? Ne brinite, akupresura će vas osloboditi napetosti i pružiti jednostavna rješenja za zadovoljstvo. Aplikacija ima ilustrirani vodič koji radi i izvan mreže. Stres možete lako smanjiti pomoću nekoliko važnih lekcija o iscjeljivanju.

Akupresura nudi 90 kombinacija za upotrebu u raznim okolnostima. Točke samoakupresure pomoći će vam dubokom snu. Također se možete riješiti pušenja, droga i smanjiti anksioznost.

Cijena: $1.99

preuzimanje datoteka

Vrijeme je da srušite stres zauvijek!

Smatram da su ove aplikacije za ublažavanje stresa vrlo korisne. Oni vas ne samo prosvjetljuju već i pomažu u prevladavanju tjeskobe. Još bolje, oni također rade kao cjelovit vodič za stvarnu sreću. Koju ste odabrali da biste otkrili pravi put sreće?

Možda će vam se svidjeti i:

  • Najbolje aplikacije za praćenje spavanja za iPhone i iPad
  • Joga aplikacije za iPhone i iPad
  • Najbolje zdravstvene aplikacije za iPhone i iPad
  • Najbolje aplikacije za iPhone i iPad koje će vam pomoći da prestanete pušiti