Blog

Kućište baterije Tylt Energi iPhone 6 Plus: Rješenje za brzo punjenje

Kutije za baterije nude prilično praktično rješenje za punjenje iPhonea. Najbolja stvar kod njih je što se ne morate puno truditi oko punjenja uređaja. Međutim, nisu sve kutije za baterije elegantne ili jednostavno rade do oznake. Većina ih izgleda glomazno i ​​stoga ih ne biste voljeli koristiti kao samostalni slučaj; što znači da morate kupiti dodatni novac da biste kupili futrolu za sat. Zato; neki nisu veliki ljubitelji futrola za baterije.

Upoznajte Tylt Energi iPhone 6/6 Plus kućište baterije. Tijekom vaše prve interakcije s ovim kućištem, poželjeli biste njegovu estetsku privlačnost prije nego što budete impresionirani njegovim učinkovitim i najbržim rješenjem za punjenje. Od nuđenja brzih podataka do drskog dodatka vašem iPhoneu, Energi ima sve.

Tylt Energi iPhone 6/6 Plus kućište baterije: Rješenje za brzo punjenje

Baterija od 3500mAh za iPhone 6 Plus / 3200mAh za iPhone 6

Kućište baterije Energi dolazi s jakom baterijom. Nikada neće iznevjeriti vaš iPhone snagom zahvaljujući prijeko potrebnom dodatnom trajanju baterije. Ako svoj uređaj upotrebljavate bez prestanka i često mu se baterija bori kako bi išla u korak s vašim zahtjevima, Energi bi za vas bio održiva opcija.

Munjevit izlaz

Ovo kućište baterije opremljeno je izlaznom snagom od 2,1 A. Ako ikada poželite napuniti iPhone, kućište baterije to će učiniti velikom brzinom. Jednostavno stavite iPhone u čahuru baterije i pritisnite gumb za punjenje. Ne biste pronašli učinkovitiji punjač za svoj iPhone.

LED indikatori

LED indikatori bi vas obavijestili da se vaš uređaj puni. Ako jedna LED lampica treperi, to znači da je vaš uređaj napunjen 2%. Na isti način, ako-

  • 1 LED: punjenje od 3-25%
  • 2 LED: punjenje 25-50%
  • 3 LED: 50-75% punjenja
  • 4 LED: 75% -100 punjenja

Kad se vaš iPhone potpuno napuni do svog kapaciteta, kućište baterije automatski se zaustavlja. Dakle, ne morate se mučiti oko odgađanja.

Dvoslojni s podignutom usnom

Sadrži dvoslojni sloj s podignutom usnom koji štiti vaš iPhone osjetljiv na dodir od oštećenja. Osim što ima moderan profil, kućište baterije izgleda i dovoljno čvrsto da pruži potrebnu zaštitu vašem uređaju.

Klizni dizajn

Klizni dizajn osigurava vam vrijeme bez muke tijekom upotrebe ovog kućišta. Ovisno o vašim potrebama, ovu futrolu možete koristiti sa ili bez čahure za bateriju.

Lagan i tanak izgled

Za razliku od većine ostalih kućišta baterija, Energi je lagan i postiže lijep izgled. Možete ga udobno koristiti kao samostalni slučaj. Svi priključci i gumbi vašeg uređaja lako su dostupni dok je ovaj slučaj uključen.

Presuda

Energi zaslužuje biti vaša kupnja prvenstveno na temelju dvije stvari:

  • Brzo i učinkovito rješenje punjenja
  • Dizajniran za upotrebu kao svestrana futrola za vaš uređaj

Ukratko, to opravdava cijenu (99,99 USD) koju biste za nju mogli platiti.

Kupite ga na Amazon.com

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found