Blog

Najbolje puzzle igre Match-3 za iPhone i iPad 2021. godine

Žanr slagalice match-3 ne zahtijeva uvod, jer je zaokupio maštu strastvenih ljubitelja mobilnih igara širom svijeta. Riječ je o gotovo ležernim puzzle igrama u kojima igrač ima zadatak formirati niz od 3 ili više identičnih elemenata. Obično je igraća ploča u obliku kvadrata i zauzeta je raznim pločicama koje možete birati i kretati se da biste postigli cilj. Uspjeh ovog žanra prvenstveno je zahvaljujući jednostavnosti i fleksibilnosti. Ovi čimbenici čine puzzle igre match-3 prilično zaraznima, a mnoštvo povremenih igrača mobilnih igara čine zadivljenim.

1. Candy Crush Saga

Candy Crush Saga vjerojatno se može nazvati kraljem puzzle igara match-3. Gotovo je nemoguće ne voljeti ovu jednostavnu, ali vrlo ugodnu igru. Izvorno vrlo uspješna Facebook igra, Candy Crush Saga ušla je u iPhone i iPad i zauzela ga jurišom. U osnovi se gradi oko podudaranja komada slatkiša i uklanjanja nepotrebnih komada s ploče. Iako dovoljno jednostavna, akcija postaje podivljala kako se otvaraju nove razine.

Stvoren od strane King.com Limited, ova izuzetna puzzle igra slijedi uobičajena pravila match-3, ali nadmašuje kopije uvodeći briljantnu strategiju u redoviti proces igranja. Uz potpunu Facebook integraciju za pokazivanje visokih rezultata, Candy Crush Saga lako je jedna od najboljih iOS igara.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

2. Džem od kolačića

Izdanje SGN-a, Cookie Jam možda površno izgleda poput tipične puzzle igre match-3, ali dolazi s primamljivim preokretom koji vam omogućuje da dovršite recept za desert na svakoj razini. Igra vam omogućuje slaganje pločica različitih boja kako biste skupili potrebne sastojke za dovršetak deserta.

Svaki je recept jedinstven, a vas zaintrigira koje jelo može imati za vas sljedeća razina. Uz sjajnu igru ​​i pažljive detalje, ova igra pruža vam fantastično korisničko iskustvo. Kako razine napreduju, povećavaju se poteškoće i prepreke koje vas uključuju.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

3. Jelly Splash

Jelly Splash pruža dovoljno razlike da se izdvoji od ostalih puzzle igara match-3 zbog svojih inovativnih i zanimljivih eksperimentiranja u ovom žanru. Imate više od 100 nivoa s besplatnom verzijom i možete igrati koliko god želite ako nastavite prelaziti nivoe.

Jedinstveni aspekt Jelly Splasha njegov je Super Jelly sustav koji vam postavlja prepreke na putu i postavlja ciljeve za vas. Ova utakmica 3 je dovoljno originalna da joj se vratite.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

4. Marvel Puzzle Quest

Marvel Puzzle Quest jedna je od najboljih igara za match-3 s licencom stripa. Ova igra ima nevjerojatnu igru ​​s puno mogućnosti za otključavanje, poput likova iz Marvelovog svemira.

Igra zahtijeva da koristite svoje najbolje vještine podudaranja dragulja kako biste svojim likovima pomogli spasiti svijet i poboljšati snagu tima. Ova je igra nesumnjivo obavezna za obožavatelje Marvela i ima dovoljno da zainteresira ostale.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

5. Smrznuti slobodni pad

Frozen Free Fall jedna je od najpopularnijih puzzle igra match-3 u iOS svemiru. Kao što i samo ime govori, zasnovan je na neizmjerno popularnom Disneyevom filmu "Frozen".

Ova igra izgrađena je oko tog filma u prekrasnom okruženju koje odražava film, uključujući likove poput Ane i Olafa. U skladu s filmskom premisom, umjesto slatkiša ili pločica u boji, morate zamijeniti kristale leda kako bi se podudarali.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

6. Saga o herojima na farmi

Farm Heroes Saga nudi tradicionalne slagalice match-3, istovremeno pružajući značajnu razliku od ostalih popularnih igara poput Candy Crush Saga. Stvorio i objavio King.com Limited, postavka sadrži kartu tipa društvene igre koja redom prikazuje sve razine.

Svaka faza mora biti očišćena da bi se otključala sljedeća. Za svaku razinu dobit ćete između jedne i tri zvjezdice, ovisno o osvojenim bodovima. Postoje neke razine s kojima će se s vremena na vrijeme vjerojatno dodati nove. Razlika u igri je pametna i ugodna. Igra postaje nevjerojatno teška dok prolazite kroz razine i to je velika pozitiva.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

7. Saga o spašavanju kućnih ljubimaca

Pet Rescue Saga igra je match-3 igra koja se razlikuje po tome što ima premisu kaskadnih blokova umjesto da prebacuje objekte. Daska sadrži mnogo pločica različitih boja, a vaš je cilj uskladiti cijelu ploču kako bi pomogli kućnim ljubimcima na vrhu zaslona da se sruše do izlaza na dnu.

Iako se ideja čini jednostavnom, sama igra je iznenađujuće teška za igranje. Postoje 72 razine koje obuhvaćaju nekoliko okruženja, a ciljevi igre se mijenjaju kako bi osvježili razine. Šarmantna je mala igra koja vam omogućuje da sasvim dovoljno vremena provodite.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

8. Candy Blast Mania

Candy Blast Mania još je jedna popularna puzzle igra match-3 koja nudi dovoljno zabave da vas zakači. Koncept je gotovo sličan ostalim igrama ovog žanra. Imate više od 100 razina s različitim ciljevima za svaku razinu.

Razine težine i brojanje povećavaju se kako napredujete na više razine. Igra također predstavlja izazove na višim razinama gdje možete otkriti posebne dragulje i inovativna pojačanja. Predpostavka je jednostavna, ali dovoljno uvjerljiva da vas satima drži upletenim.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

9. Blitz u bijeloj boji

Bejeweled Blitz je zgodna mala match-3 igra jednostavnog koncepta. Morate uskladiti dragulje u pravom redoslijedu da biste dobili visoku ocjenu. Upravo je ta jednostavnost prodajna točka Bejeweled Blitza. Naravno, postoje pojačanja i drugi posebni načini poput vremenskih proba, ali snaga igre je u tome da stvari budu jednostavne. To igru ​​čini vrlo zaraznom jer je zabava u potpunosti zajamčena.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

10. Saga kopača dijamanata

Diamond Diggers Saga vrlo je zarazna, ležerna i vrlo dobro osmišljena igra. Igra ima tradicionalni izgled s krivudavim putem u fazama slagalica koje morate prevladati.

Primarna igra uključuje slaganje tri ili više susjednih dijamanata kako bi se uklonile pločice ispod njih. Neke od ovih pločica mogu sadržavati bonus bod ili posebne predmete koji će vam pomoći da prijeđete u sljedeću fazu. Saga o kopačima dijamanata je poznata, ali dovoljno zanimljiva da vas zadrži.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

To je sve narode!

Podijelite s nama povratne informacije u komentaru u nastavku.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found