Blog

Najbolje banke iPhone Power SE u 2021

Baterije za napajanje bitna su oprema za vaš iPhone SE. Vaš iPhone može se zaštititi bez futrola i zaštitnika zaslona; možete razgovarati s bilo kim bez upotrebe ruku; iPhoneom možete upravljati bez tipkovnice. Ali što ćete učiniti ako se na vašem iPhone SE isprazni baterija? Bez baterije vaš je iPhone beskoristan poput metalnog bloka. To je stvorilo potrebu za prijenosnom baterijom za iPhone. A prikladno rješenje su banke moći. Naveli smo najbolje banke napajanja koje možete nositi za punjenje iPhonea SE.

1. Jackery

Jackery predstavlja elegantnu banku energije koja vam može biti najbolji suputnik dok putujete s iPhoneom SE. Ovaj je savršen prijenosni punjač za putovanje za vaše duge letove, putovanje itd.

Ova banka napajanja omogućuje vam 2-3 punjenja pametnog telefona i tableta. Njegov moderan i kompaktan dizajn pomaže vam da se udobno smjestite u putnu torbu. Kapacitet Li-ion polimernih ćelija od 6000 mAh može puniti i vaš iPhone i iPad.

USP: Hitna LED svjetiljka

Pogledajte na Amazonu

2. BENANNA

Banka napajanja iz Benanne može se pohvaliti Li-polimer baterijom od 10000 mAh i pametnim sigurnosnim sustavom. Dolazi s 3-metarskim iPhone kabelom certificiranim za MFi. Slobodno možete puniti bateriju putem Micro-USB ili iPhone kabela. Uz power bank dolazi i kožna futrola za sebe; za to ne trebate izvršiti nikakvu dodatnu kupnju.

Tijelo power bank-a izrađeno je od legure aluminija, tanko je i lagano, a otporno je i na otiske prstiju. Na kraju, postoje četiri opcije boja, zajedno s opcijama za uključivanje kabela za punjenje ili njihovo isključivanje ako ih već imate.

USP: Kožna torbica za power bank uključena je zajedno s MFi certificiranim kabelom za punjenje

Pogledajte na Amazonu

3. Luxtude

Ako je lagana i tanka baterija za napajanje ono što tražite, onda će ova od Luxtude možda savršeno pristajati. Sadrži kapacitet od 5000mAH, kabel za punjenje s certifikatom MFi i bateriju s certifikatom UL. Power bank možete lako nositi u ruci zajedno s iPhoneom SE ili je možete nositi i u džepu.

Ovaj doista puni iPhone puno brže u odnosu na originalni punjač. 5000mAh je malo manje, ali vrijedi za ljude kojima se baterija obično ne isprazni, a power bank je uglavnom za sigurnosnu kopiju. Na kraju, dostupna su tri izbora boja.

USP: Tanak i lagan

Pogledajte na Amazonu

4. iWalk

Ova banka napajanja trebala bi biti malo veća od vaše kreditne kartice. Kompaktnog je dizajna, tako da ga lako možete staviti u džep i odnijeti. Baterija od 9000 mAh može vaš iPhone SE napuniti više od tri puta.

Funkcionalnost uključuje brzo punjenje, ugrađeni kabel i odgovarajuća sigurnosna mjerenja. Ovaj je savršen za nekoga kome treba više energije bez ugrožavanja veličine banke napajanja. Osim toga, možete birati između tri opcije boja koje odgovaraju vašem stilu.

USP: Izuzetno kompaktna banka snage 9000 mAh

Pogledajte na Amazonu

5. POWERADD

Pogledajte ovu banku napajanja kompaktnog dizajna i moćnog kapaciteta. Dobio je svježu anodiziranu završnu obradu i kućište od aluminijske legure s jedinstvenim dizajnom protiv otiska prsta. Može se puniti s kapacitetom od 12000mAh kako bi vaš uređaj bio uključen u pokretu.

Nadalje, automatski prepoznaje zahtjev za punjenjem s vaših uređaja i omogućuje istovremeno punjenje. Također ima sigurnosni mehanizam protiv prekomjernog punjenja, pregrijavanja, pražnjenja i kratkog spoja. Odaberite između šest prekrasnih opcija boja.

USP: Opcije boja

Pogledajte na Amazonu

6. Xcentz

Xcentz se pojavio kao jedan od najmoćnijih brendova na području iPhone i iPad opreme. Ova banka napajanja vjerojatno je najbolji suputnik za vaš iPhone Se. Appleov relativno manji uređaj radi na bateriji od 1624mAh, pa je stoga kompaktna banka energije poput ovog najbolje rješenje.

Ako pogledate veličinu Xcentz power banke, možete vidjeti da je manja od kreditne kartice i lagana kao bejzbol. Ovu banku moći možete nositi u rukama, džepu ili torbici. Dostupna u tri nijanse, ova Power Bank je vaš punjač za svakodnevno nošenje.

USP: Kompaktne veličine

Pogledajte na Amazonu

7. XO i Z

Ako vam je bežično punjenje zajedno s mogućnostima žičnog punjenja prioritet, onda ova banka napajanja savršeno odgovara vašim potrebama. S baterijom od 10000 mAh može puniti vaš iPhone SE više puta, dok istovremeno možete puniti druge uređaje kompatibilne s bežičnim punjenjem. Uz bateriju se isporučuje i konektor za grom, tako da za njegovu upotrebu ne trebate nositi ili kupiti novu.

Nema dostupnih opcija boja, ali značajke su neodoljive. Savršen je proizvod ako u svojoj obitelji imate iPhone 8 ili iPhone X. Rješava dvostruku svrhu po cijeni jedne.

USP: Objekt za bežično punjenje

Pogledajte na Amazonu

8. Marka Q

Brand Q Power Bank sveobuhvatno je rješenje za većinu vaših uređaja. Ima ugrađeni gromobranski kabel za vaš iPhone SE, USB-C, a također i mikro-USB kabel za podršku većini vaših uređaja. Nikad se ne brinite da li ćete stalno nositi te prepletene kabele. Povrh svega, ne treba vam ni kabel za punjenje banke napajanja. Dolazi s fiksnim AC utikačem, a bateriju napajanja priključite u AC adapter da biste je napunili.

Inteligentna IC za upravljanje napajanjem osigurava sigurnost svih vaših uređaja. Vodi brigu o prenapunjenosti, kolebanju snage, pregrijavanju i prekomjernoj struji. Ovdje nemate izbora boja, ali vrijedi svake pare.

USP: AC utikač za punjenje banke napajanja

Pogledajte na Amazonu

9. BONAI

S baterijom od 30000mAh ispod haube, nikada nećete ostati bez energije dok koristite iPhone SE. Uz to, power bank također ima ugrađeno LED svjetlo koje će biti korisno u mraku. Postoje četiri USB porta koji mogu istovremeno puniti više uređaja.

Osim toga, power bank je opremljen svim sigurnosnim značajkama poput zaštite od prekomjernog punjenja, prekomjernog strujanja, kratkog spoja i pregrijavanja. Na kraju, možete birati između tri različite boje.

USP: Ugrađena baklja

Pogledajte na Amazonu

10. Anker

Anker je nedvojbeno najpoznatije ime u iPhone dodacima. Odabirom ovog proizvoda postajete jedan od ponosnih kupaca zajedno s više od 20 milijuna drugih koji vjeruju ovoj marki. Ova banka snage ima izuzetno visoki kapacitet od 20100mAh; pomoću ove banke napajanja možete svoj iPhone Se napuniti gotovo deset puta.

Kad se banka napajanja isprazni, možete je napuniti za samo 10 sati punjačem od dva pojačala. To je siguran proizvod jer Ankerov višestruko zaštićeni sigurnosni sustav i LG baterije nude punu zaštitu za vas i vaš iPhone.

USP: Izuzetno velik kapacitet

Pogledajte na Amazonu

To je sve za sada!

Završavati…

Redovito ažuriramo ove popise čim na tržištu postoje mogućnosti. Pazite da ovu stranicu označite ili označite ili uskoro ponovo posjetite. Do tada, pratite nas i lijepo se provedite.

Možda biste se željeli pozvati i na:

  • Najbolje iPhone banke napajanja
  • Priključne stanice za iPhone SE
  • Najbolji iPhone SE punjači za automobile

Koji vam se svidio s popisa? Podijelite svoje misli s nama u komentarima.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found