Blog

Tip modaliteta i tipkovnica za tipkanje na Apple Watchu

Apple Watch, kada je prvi put predstavljen, bio je najveći "hardverski hit" od strane Applea (nakon iPhonea) jer je ovaj pametni sat revolucionirao svijet koji se može nositi. Apple Watch se od svoje rane faze kao dodataka za iPhone do fitnesa za fitnes, počeo razvijati postupno.

Lansirajući pametni sat bez okvira, Apple Watch Series 4, Apple je korisnicima olakšao pregledavanje sadržaja. Ali što je sa slanjem i primanjem poruka na sat? Korištenje Scribble-a za tipkanje dugih poruka zamorno je. Štoviše, upotreba glasovnih naredbi za pisanje poruka ne funkcionira uvijek ispravno. Tu vam pomaže način modaliteta.

Tip modaliteta i tipkovnica - Apple Watch i iPhone App

Razvio ga je Joyful Machines, Modality Type je zabavan način brzog pisanja poruka bez crtanja abecede na malom ekranu vašeg sata. Izgled ove aplikacije izgleda nekonvencionalno, ali kad se jednom dohvatite aplikacije, voljeli biste tipkati poruke sa zapešća.

Svrha ove aplikacije je smanjiti ovisnost korisnika o iPhoneu, posebno kada moraju tipkati duge poruke. Ova je tipkovnička aplikacija pametno dizajnirana i trebate naučiti njene osnove da biste je dugo koristili.

Za razliku od ostalih aplikacija na tipkovnici, koje imaju QWERTY raspored tipkovnice, Modality Type nudi potpuno drugačije korisničko iskustvo. Pročitajte kako biste koristili vrstu modaliteta na svom Apple Watchu.

Kako koristiti aplikaciju tipkovnice tipa modaliteta na Apple Watchu

Prvo, na svoj pametni sat morate preuzeti Modality Type. Imajte na umu da je za vaš iPhone programer dizajnirao tipkovnicu Modality. Obje su aplikacije plaćene; stoga morate platiti 2,99 USD i 0,99 USD za Apple Watch i iPhone.

Pravi je izazov razumjeti korisničko sučelje ove aplikacije, što zahtijeva određeno vrijeme.

Kada prvi put pokrenete aplikaciju na Apple Watchu, izgleda ovako:

Početna stranica Modality Type ima četiri kvadrata u različitim bojama: Crvena, Žuta boja, Plava, i Zelena. Svaki kvadrat prikazuje vam abecede, organizirane s razlogom.

Ako pažljivo pogledate trgove, primijetit ćete da Crveni kvadrat prikazuje slova s ​​ravnim crtama s dijagonalama; Žuti kvadrat uključuje ravne i zavojite linije; Plava ima krivudave linije; Zelena je ravna crta pod kutom od 90 stupnjeva.

S lijeve strane i na dnu ta četiri kvadrata pronaći ćete često korištene riječi poput "Ja, Ti, The, And." Također možete provjeriti numeričku tipkovnicu; kad dodirnete tu ikonu numeričke tipkovnice, možete vidi brojeve od 1 do 9 i nula, i neke emojiji.

Ispod brojčane pločice, ovaj tip modaliteta pruža vam ključ za super brisanje izbrisati cijelu riječ odjednom.

Programeru su trebale tri godine da dizajnira ovu aplikaciju, a nakon korištenja aplikacije mogu reći da je programer pronašao nešto vrijedno. Korisnicima aplikacija zasigurno smanjuje teret pronalaska abeceda na malom zaslonu Apple Watcha. Umjesto toga, svih 26 abeceda engleskog jezika spakirano je u četiri kvadrata.

Na iPhoneu će vam tradicionalna tipkovnica biti lakša od tipkovnice Modality. Međutim, nakon nekoliko dana vježbanja, voljeli biste ovu aplikaciju koristiti umjesto zadane tipkovnice.

Modalitet mora poboljšati način na koji sinkronizira kontakte, kao što ponekad dolazi do pada aplikacije Kontakti tijekom slanja poruke. Radi sa zadanom aplikacijom Messages na vašem iPhoneu i Apple Watchu. Valja istaknuti da Modality prvi put koristi svoje sučelje kada šaljete poruku bilo kojem kontaktu. Kada želite poslati drugu poruku istom kontaktu, bit ćete preusmjereni u zadanu aplikaciju Poruke na pametnom satu.

Kad se vaša poruka pošalje prvi put, kontakt osoba će se prikazati u zadanoj aplikaciji Poruke.

To su svi prijatelji!

Odjava ...

Sve u svemu, Tip modaliteta zahtijeva nekoliko poboljšanja kako bi ga učinio jednostavnim za upotrebu. Ova je aplikacija koncept starenja, koji korisnicima omogućuje brzi pristup pisanju poruka iz zapešća.

Možda ćete voljeti istražiti i:

  • Kako koristiti WhatsApp na Apple Watchu
  • Koristite Evernote na Apple Watchu /
  • Kako razdvojiti Apple Watch i iPhone
  • Kako se koristi otkrivanje vježbanja na Apple Watchu

Mislite li da biste na Modality Type trebali potrošiti 2,99 USD? Podijelite svoje povratne informacije s nama u odjeljku za komentare.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found