Blog

Najbolji slučajevi OtterBox-a za iPhone Xs Max, Xs i iPhone XR

OtterBox je uvijek izradio neke od najfinijih futrola za najnovije iPhone uređaje. Kao što se i očekivalo, poznati proizvođač dodatne opreme osmislio je neke vrhunske futrole za iPhone Xs Max, Xs i iPhone XR.

Ako želite istražiti najbolje slučajeve za svoje iPhone iz 2018., imajte na umu ponude OtterBox-a. Ističu se u nekoliko aspekata. Bez obzira radi li se o impresivnom dizajnu ili pouzdanoj izdržljivosti, oni imaju kvalitetu da budu vrhunski poklopci za vaš uređaj. Dakle, saznajmo koji se OtterBox slučajevi mogu lijepo uklopiti u vaš novi iPhone!

# 1. SERIJA BRANITELJA

OtterBoxovi slučajevi DEFENDER SERIES mogu se pohvaliti izuzetno trajnom konstrukcijom. Prepuni višestrukih slojeva zaštite, pružaju štit od 360 stupnjeva vašem pametnom telefonu.

S čvrstom unutarnjom ljuskom, ove navlake mogu bez napora spriječiti udar. Iskoristite futrolu s kopčom za pojas kako biste uređaj sigurno i udobno nosili tijekom putovanja.

A kada želite oživjeti vrijeme za film, futrola također može dobiti ulogu korisnog postolja. Štoviše, DEFENDER SERIES navlake dostupne su u nekim privlačnim bojama poput tamnog jezera, crne, ljubičaste maglice i još mnogo toga.

USP: Robusna konstrukcija za poboljšanu otpornost na udarce

iPhone Xs Max | iPhone Xs | iPhone XR

# 2. VOZNA SERIJA

Futrole COMMUTER SERIES osmišljene su kako bi pružile potpunu zaštitu pametnom telefonu, a da pritom ne izgleda ružno. Dolaze s dvostrukim slojevima kućišta i besprijekorno se zatvaraju oko uređaja.

Na naslovnicama je na stražnjoj strani izrezan Appleov logotip i imaju vrlo odzivne gumbe. Osim toga, imaju dizajn džepa koji im omogućava udobno stajanje u džepu.

Zbog uglavnom podignutog odbojnika, zaslon vašeg pametnog telefona neće se klizati po ravnoj površini. Uz to, odabrat ćete naslovnice COMMUTER SERIES u četiri boje poput crne, ružičaste, plave i akva jedra.

USP: Zaštita bez ugrožavanja stila

iPhone Xs Max | iPhone Xs | iPhone XR

# 3. Serija simetrije

Poznati po svom stilu i eleganciji, futrole Symmetry Series su one koje iPhone žele učiniti da iPhone izgleda ugodno za oči. Dolaze u raznim atraktivnim bojama i izvrsno se slažu sa pametnim telefonom.

No jesu li ove naslovnice samo o stilu? Unatoč tome što imaju prilično tanku strukturu, futrole serije Symmetry mogu izdržati padove i zadržati ogrebotine.

Za dodatnu zaštitu zaslona osjetljivog na dodir isporučuju se sa zakošenim rubom. Povrh svega, OtterBox nudi ograničeno doživotno jamstvo na ove slučajeve.

USP: Elegantan profil

iPhone Xs Max | iPhone Xs | iPhone XR

# 4. SERIJA STRADA

Vrhunska kožna torbica s vintage dizajnom! Slučajevi STRADA SERIES dobivaju otmjen osjećaj i bili bi dobro tempirani za vaš izvršni izlet.

Poklopci su zaštićeni robusnim okvirom koji im pomaže da izdrže udarce. A s gripnim uglovima, dlan će moći lako držati pametni telefon.

Unutrašnjost ima vertikalni utor u koji možete staviti novac ili karticu za upotrebu u pokretu. Nadalje, STRADA SERIES navlake lijepo izgledaju u tri boje poput sjene, kraljevskog rumenila i espressa.

USP: Otmjeni dizajn s poboljšanim prianjanjem

iPhone Xs Max | iPhone Xs | iPhone XR

Izvoli! Ovo su naši najbolji odabiri s OtterBox-a.

Vaša omiljena?

Nadamo se da vam se sviđaju ponude OtterBox-a. Ono što ih ističe je lijepa ravnoteža između zaštite i elegancije. Osim toga, oni također pružaju prijeko potrebno držanje.

Možda biste htjeli pogledati i ove postove:

  • Najbolji iPhone Xs Max slučajevi
  • iPhone Xs kućišta
  • iPhone XR kućišta
  • Najbolji kožni futrole za iPhone Xs Max

Koji ste od gore navedenih slučajeva izabrali za svoj iPhone? Bilo bi nam drago da znamo njegovo ime.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found