Blog

Najbolje Panorama aplikacije za iPhone u 2021. godini

Nešto u vezi s panoramskim fotografijama i videozapisima čini ih omiljenim među mnogim ljudima. Uživam snimati panoramske snimke koristeći neke od najboljih panoramskih aplikacija za iPhone i volim ih dijeliti s prijateljima. A ti? Kako bismo vašu fascinaciju panoramskim fotografijama podigli na potpuno novu razinu, postavili smo deset najboljih aplikacija kako biste mogli snimiti panorame od 360 stupnjeva. Što je najvažnije, omogućuju vam da s najvećom lakoćom fotografirate panorame. Uronimo pravo da ih sve otkrijemo!

1. Rešetke: Napravite gigantski foto kvadrat

Ako želite odabrati prilično laganu, ali preslatku panoramsku aplikaciju, preporučio bih vam da isprobate rešetke. Ono što ovu aplikaciju čini tako praktičnom jest mogućnost razdvajanja bilo koje slike na kvadrate savršene veličine slike, koje možete podijeliti na većini web lokacija za društvene mreže.

Ako želite biti kreativniji, možete stvoriti i privlačne panoramske postove koji mogu postići veliku privlačnost na društvenim mrežama. Da ne spominjem, velika mreža može biti vrlo učinkovita u isticanju vašeg profila.

Uz razne rešetke pri ruci, imate puno mogućnosti za eksperimentiranje. Ali imajte na umu, morat ćete potrošiti 0,99 USD tjedno za neograničeni pristup mrežama.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

2. Bez kvadrata za Instagram

Kao što i samo ime sugerira, "Unsquared For Instagram" pripremljen je za korisnike Instagrama koji vole objavljivati ​​dinamične fotografije na web mjestu društvene mreže. Aplikacija ima prilično jednostavan jezik dizajna i omogućuje objavljivanje panoramskih slika s lakoćom.

Jednostavno snimite snimak ili odaberite lijep iz svog fotoaparata. Nakon toga svoju sliku možete podijeliti na željeni broj dijelova. Osim. postoji i opcija za fino podešavanje prozora za obrezivanje kako biste se riješili neželjenih mjesta. Kad je to gotovo, možete ga podijeliti na Instagramu ili gdje god želite.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

3. PanoraSplit za Instagram

Opet, "PanoraSplit" nije tipična aplikacija za panoramu, ali ako želite aplikaciju koja može začiniti vaše dijeljenje fotografija od 360 ° na Instagramu, bilo bi vrijedno provjeriti. Pa, kako funkcionira ova aplikacija?

Pa, ono što ga čini tako praktičnim je mogućnost razdvajanja slike na 9 kvadrata bez ugrožavanja razlučivosti. Stoga ne trebate uklanjati važne detalje s panoramskih snimaka na Instagramu. Štoviše, svoju kreativnost možete spremiti u fotoaparat i moći ćete je dijeliti na drugim podržanim platformama.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

4. DMD Panorama

DMD Panorama može vašu ljubav prema 360 fotografijama i videozapisima podići na višu razinu. Aplikacija je dizajnirana za rad s prednjom kamerom kako biste mogli snimiti hladne selfieje. Zahvaljujući ultra naprednim načinima bljeskalice s tri različite postavke, pripremljen je za snimanje nevjerojatnih panorama. Ovisno o vašim potrebama, možete uređivati ​​oznake, geolokaciju i postavke privatnosti. Povežite se sa svojim Flickr računom i upotrijebite 3D preglednik kako biste oživjeli svoje fotografije.

Cijena: $4.99

preuzimanje datoteka

5. Podijeljena slika - Pregled rešetke fotografija

Još jedna aplikacija koja će se svidjeti većini Instagrammera! Split Pic omogućuje vam da s lakoćom podijelite fotografije na više kvadrata. Osim toga, nudi i brz način organiziranja i uređivanja slika s oznakama, opisima i naslovima.

Split Pic također nudi mogućnost dodavanja osobnih marki. Dakle, bilo da ste prodavač ili poslovni čovjek, ovu aplikaciju možete koristiti za promociju svoje marke na cool način.

Da biste osigurali da vaša kreativnost ima potrebnu zaštitu na mreži, omogućuje vam i dodavanje vodenih žigova. Ali imajte na umu, besplatna verzija Split Pica prilično je ograničena i morat ćete se odlučiti za kupnje u aplikaciji da biste otključali značajke poput više mreže, okomitog zaslona i vodenih žigova.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

6. Panorama 360

S ovom aplikacijom snimanje fascinantnih panoramskih snimaka bit će vam prilično jednostavno. Aplikacija sadrži čisto sučelje i dolazi sa izuzetno praktičnim preglednikom panorame.

Možete savršeno prilagoditi ekspoziciju kako bi vaše fotografije izgledale oštrije i elegantnije. Koristite galeriju za idealno upravljanje slikama. Osim toga, moći ćete podijeliti svoje atraktivne panorame na Twitteru izravno iz ove aplikacije.

Cijena: $0.99

preuzimanje datoteka

7. PanoPano - Panorame za Insta

Evo brze i jednostavne aplikacije = za izradu panoa vrijednih Insta. Samo dodajte svoje fotografije, podijelite ih PanoPanom i one će biti spremne za objavljivanje na Instagramu kako bi oduševile vaše sljedbenike. Nadalje, zadržava se kvaliteta zadržavajući izvorne datoteke netaknutima.

Ova aplikacija može podijeliti bilo koju panoramsku fotografiju na do 10 kvadrata koji će se objaviti kao postolje za vrtuljke s više fotografija na IG-u.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

8. Insta360 ONE & 360 ° Foto i Video

Za snimanje lijepih fotografija od 360 ° i videozapisa možete se kladiti na Insta360 ONE kako biste ispunili zadatak - ako ga ne zakucate. Ovo je popratna aplikacija za Insta360 ONE i pouzdano radi u snimanju 4K 360 ° video zapisa i slika od 24 megapiksela.

Ono što sam smatrao zahvalnim u Insta360 ONE dobra je zbirka filtara koje uvijek volim isprobati kako bih transformirao cjelokupni izgled slika. O da, ima i čitav niz ludih naljepnica za koje sam siguran da biste ih željeli isprobati samo da dodate neke zabavne elemente u svoje snimke.

Osim toga, ovu aplikaciju možete koristiti za emitiranje uživo u 360 ° na svojim omiljenim web mjestima za društvene mreže (naravno koje podržavaju ovu značajku) poput Facebooka, YouTubea, Twittera i drugih. Spremite ga za trenutke kada želite biti na vrhu liste trendova na društvenim mrežama!

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

To je to!

Vaš odabir?

Sada je vrijeme da oživite svoju fascinaciju panoramskim fotografijama i video zapisima. Jedva čekam saznati vaše vrijedne povratne informacije o tim aplikacijama i koliko su zaista lijepe.

Siguran sam da biste možda htjeli zaviriti i u ove postove:

  • Najbolje iPhone aplikacije za uređivanje video zapisa
  • Najbolje aplikacije za uređivanje fotografija za iPhone i iPad
  • Aplikacije za izradu kolaža za iPhone i iPad
  • Najbolje aplikacije za video chat za iPhone i iPad