Blog

Kako popraviti problem s AirPods Pro-om Nastavite s prekidanjem veze

AirPods Pro su jedne od najboljih slušalica vani, a također i modna izjava. Ali malo se korisnika suočava s dosadnim problemom u kojem AirPods Pro neprestano prekida vezu s iPhoneom, Macom i Apple Watchom.

Ako se i vi susrećete s ovim problemom, ne brinite. Naš vodič za brzo rješavanje riješit će sve vaše probleme s povezivanjem AirPod Pro.

 • Provjerite bateriju AirPods Pro
 • Stavite AirPods Pro u kućište za punjenje, a zatim ih izvadite
 • Isključite Bluetooth za ostale uparene uređaje
 • Onemogućite postavke automatske detekcije uha AirPods Pro s iPhonea
 • Ponovo pokrenite uređaje povezane s AirPods Pro
 • Ponovno povežite AirPods Pro sa svojim iPhoneom ili Macom
 • Resetirajte AirPods Pro
 • Ažurirajte softver na iPhoneu, Macu ili Apple Watchu
 • Ažurirajte firmver AirPods Pro
 • Očistite AirPods Pro
 • Obratite se Apple podršci

Provjerite bateriju AirPods Pro

Kad se AirPods Pro isprazni, automatski se prekidaju s uparenim uređajima. Međutim, vaši se AirPodovi mogu nasumično odspojiti ako je baterija na donjem kraju, pa ih pobrinite za punjenje.

Prvi korak za rješavanje ovog problema s prekidom veze je provjera razine napunjenosti AirPods uređaja. Ako je niska, stavite pupoljke u njihovu kutiju za punjenje da ih napune. Nakon 5 minuta možete ih ponovno početi koristiti.

Stavite AirPods Pro u kućište za punjenje, a zatim ih izvadite

Ako se vaši AirPods Pro prekidaju bez razloga, jednostavno ih stavite u kućište za punjenje. Svjetlosni indikator će trepnuti i obavijestit će vas da se AirPods pune. Nakon 5 sekundi vratite ih u uho. Bežični pupoljci automatski bi se ponovno povezali i dalje bi stvari bile normalne.

Isključite Bluetooth za ostale uparene uređaje

Isprobao sam mnoga rješenja, ali svejedno, ovaj problem i dalje postoji. Dakle, ono što radim je da isključim Bluetooth i to radi. Recimo da na svom Macu koristite AirPods, a zatim isključite Bluetooth na iPhoneu. Nisam siguran hoće li ovo funkcionirati na vašem AirPods Pro, ali vrijedi pokušati jer bi moglo riješiti problem prekida veze.

Onemogućite automatsko otkrivanje ušiju AirPods Pro s iPhonea

Ako se AirPods Pro prekine tijekom redovitih poziva, velika je vjerojatnost da se baterija ispraznila. Pupoljci imaju relativno manje sigurnosne kopije kada ih koristite za pozive.

Ako baterija nije krivac, pomoći će isključenje automatskog otkrivanja uha i postavljanje AirPods Pro da koristi lijevi ili desni mikrofon. Uraditi ovo:

 1. Otvoren Postavke na povezanom iPhoneu i dodirnite Bluetooth.
 2. Dodirnite (i) pored vašeg imena AirPods Pro. Sada se pomaknite prema dolje i isključite prekidač za automatsko otkrivanje uha.
 3. Zatim dodirnite Mikrofon i odaberite Uvijek lijevi AirPod ili Uvijek u pravu AirPod.

Ponovo pokrenite uređaje povezane s AirPods Pro

Korisno je ponovno pokrenuti iPhone, Mac ili Apple Watch barem jednom tjedno. Da biste riješili problem čestog prekida povezivanja AirPods Pro, ponovo pokrenite povezani uređaj. Nakon ovoga problem će se najvjerojatnije riješiti.

Ponovno povežite AirPods Pro sa svojim iPhoneom ili Macom

Ako se više puta suočite s prekidom veze s novim Apple AirPods Pro, vrijeme je da ih isključite i ponovno uparite. Uraditi ovo:

 1. Otvoren Postavke na povezanom iPhoneu i dodirnite Bluetooth. Sada dodirnite (i) pored vašeg imena AirPods Pro.
 2. Dodirnite Prekini vezu.
 3. Sad kreni leđa na Bluetooth postavke i dodirnite naziv AirPods Pro da ga ponovno povežete. Možete ih držati i u futroli za punjenje 15 sekundi, a zatim ih vratiti u uho.

Ako svoj AirPods Pro koristite s bilo kojim drugim uređajem, osim s iPhoneom, slijedite ovaj vodič.

Resetirajte AirPods Pro

Ako niti jedno rješenje nije uspjelo, sada je vrijeme za resetiranje vašeg AirPods Pro. Mogao sam to spomenuti na vrhu, ali želio sam da prvo isprobate manje popravke. Evo sažetka o tome kako resetirati AirPods Pro:

 1. Držite AirPods Pro u kućištu za punjenje i zatvorite poklopac. Nakon 30 sekundi otvorite poklopac. Ne vadite pupoljke
 2. Sada otvoreno Postavke na povezanom iPhoneu, dodirnite Bluetooth a zatim dodirnite (i) pored vašeg imena AirPods Pro.
 3. Dodirnite Zaboravite ovaj uređaj i potvrdite radnju.

Konačno, ponovno spojite svoj AirPods Pro s iPhoneom. Uraditi ovo, pritisnite i držite tipku sa stražnje strane kućišta za punjenje. Kad na svom iPhone zaslonu vidite karticu za postavljanje, slijedite je.

Ažurirajte softver na iPhoneu, Macu ili Apple Watchu

Ažuriranja softvera ispravljaju programske pogreške, pogreške i druge probleme koje Apple upoznaje od svojih korisnika. Ako vam nijedno od gornjih rješenja nije uspjelo, ažurirajte povezani uređaj.

 • Kako izravno ažurirati softver na Apple Watchu

Ažurirajte firmver AirPods Pro

Jeste li znali da i vaši AirPods Pro dobivaju ažuriranja? To se ne događa tako često kao vaš iPhone, ali Apple po potrebi donosi ažuriranja firmvera za vaše bežične pupoljke. Obično se AirPods Pro automatski ažurira bez vaše intervencije.

Međutim, možete slijediti ovaj vodič kako ažurirati firmver AirPods na najnoviju verziju. To će osigurati da vaše bežične slušalice koriste najnoviju verziju. Za AirPods Pro trenutna verzija firmvera je 2C54.

Bilješka: Ovo je ažuriranje pobrkalo uklanjanje šuma. Apple bi uskoro mogao donijeti novo ažuriranje.

Očistite AirPods Pro

Opet, ovo nije uobičajena metoda, već nešto što vrijedi isprobati kako biste riješili problem s AirPods Pro nasumičnim prekidanjem veze. Čistač AirPods Pro stablo i kućište za punjenje mogu također pomoći u punjenju.

Obratite se Apple podršci

AirPods Pro su najnovija verzija AirPodsa. Dakle, vjerojatno je da su u jamstvu. Stoga, ako se stalno susrećete s problemima s prekidanjem veze, obratite se Apple podršci.

Ako problem ne mogu riješiti, mogu stvoriti slučaj podrške za vas. Zatim posjetite Apple Store, a budući da AirPods nisu popravljivi, velika je vjerojatnost da ćete dobiti novi par.

AirPods Pro savršeno rade bez prekida!

Nadam se da je jedno od rješenja uspjelo za vas. Molimo vas da mi javite koji, u komentarima dolje. Ako ništa nije uspjelo i želite se prebaciti s AirPods Proa, evo nekoliko najboljih alternativa koje možete kupiti.

Možda biste htjeli zaviriti i u ove postove:

 • Najbolje vodootporne futrole za AirPods Pro
 • AirPods Pro jastučići za bežično punjenje
 • Najbolje AirPods Pro zaštitne trake
 • Kako popraviti da lijevi / desni AirPod ne radi?

Ako imate nekoliko dodatnih savjeta za rješavanje ovog problema s prekidanjem veze, podijelite s nama u komentaru u nastavku.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found