Blog

Kako koristiti Messenger Day na iPhoneu i iPadu

Očekivano, mogućnost slanja samouništavajućih fotografija i videozapisa napokon je stigla u Facebook Messenger. Prema funkcionalnosti, "Dan glasnika" je karbonska kopija Snapchata i Instagram Stories. Ipak, s obzirom na to koliko je zanimljivo slati fotografije koje nestaju, voljeli biste koristiti Messenger Day na svom iOS uređaju, zar ne?

Nakon što snimite fotografiju, imate mogućnost dodati naljepnicu, tekst, pa čak i driblati po njoj. Možete podijeliti svoju priču s prijateljima ili bilo kojim skupinama. Dijeljene priče automatski nestaju nakon 24 sata. Otkrijmo kako to djeluje!

Kako da Koristite Messenger Day na iPhoneu i iPadu

Korak 1. Od početka obavezno ažurirajte Messenger na najnoviju verziju. Nakon što ažurirate aplikaciju na iOS uređaju, pokrenite je.

Korak 2. Zatim dodirnite gumb okidača u donjem središtu. (Alternativno možete povući zaslon da biste pristupili kameri.)

Korak # 3. Sada držite gumb okidača za snimanje videozapisa ili dodirnite za snimanje fotografije. Dodirnite gumb kamere na vrhu za promjenu fotoaparata.

(Da biste odabrali fotografije iz svojeg fotoaparata, dodirnite gumb fotografija u donjem lijevom kutu, a zatim odaberite sliku koju želite podijeliti.)

Korak # 4. Nakon što snimite fotografiju, dodajte naljepnicu, tekst i čak driblajte na nju.

  • Da biste dodali naljepnice, dodirnite gumb emoji sličica na vrhu, a zatim odaberite između mnoštva uzbudljivih opcija. Ako želite bilo koju posebnu naljepnicu, dodirnite gumb povećala da biste je pretražili
  • Da biste dodali tekst, dodirnite gumb za tekst na vrhu, odaberite boju na bočnoj traci, a zatim napišite tekst
  • Da biste driblali na slici, dodirnite gumb za dribling u gornjem desnom kutu, odaberite boju, a zatim črčite po njoj

U slučaju da želite izbrisati tekst ili naljepnicu, samo je držite i povucite do ikone koša za smeće u gornjem središtu.

Korak # 5. Nakon što ste svojoj slici dali željeni izgled, imate mogućnost da je spremite u svoj fotoaparat. Da biste to učinili, dodirnite gumb Spremi u donjem desnom kutu. Da biste sliku podijelili s prijateljima, dodirnite strelicu u donjem desnom kutu.

Korak # 6. Sada morate odabrati osobu i grupu s kojom želite podijeliti fotografiju. Zatim dodirnite gumb Pošalji.

To je to! Kao što je gore spomenuto, zajednička fotografija automatski će se uništiti nakon 24 sata.

Donja linija

Iako se Messenger Day ne razlikuje od Snapchata ili Instagram priča, sretan sam što je tu da moje iskustvo s porukama učini uzbudljivijim. Sviđa mi se ogromna kolekcija naljepnica jer unose puno zabave u predstavu. Kakav je vaš stav o tome?

Željeli biste provjeriti ove zanimljive postove poput igranja trenutnih igara, korištenja trenutnih videozapisa u Facebook Messengeru, slanja fotografija koje nestaju na Instagramu i korištenja statusne značajke u WhatsAppu itd.

Imate li pitanja? Pucajte u komentarima.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found